Ingeborg Seielstad

Ingeborg Seielstad

Ingeborg-Seielstad

Ingeborg a visat mereu să poată să decidă cum anume să își petreacă timpul. Fiind moștenitoarea unei ferme mari de familie în Gausdal, alături de frații și surorile ei ea a petrecut o copilărie minunată, înconjurată de mulți oameni și spațiu larg. Ea își dorea ca acest lucru să rămână la fel, exceptând faptul că dacă ar fi trebuit să preia ferma, ea ar fi trebuit să muncească tot timpul. Atunci nu ar avea timp rămas pentru a-și vedea prietenii și familia, pentru a călători și a avea experiențe în lume.  După ce i-a fost prezentată Nu Skin, i s-a părut că a descoperit ultima bucată din puzzle și imediat a știut că acest lucru era exact ceea ce își dorea să facă.

 

Cea mai mare motivație pe care Ingeborg a avut-o a fost să câștige suficient de mulți bani pentru a-și lua familia împreună cu ea în călătorii, oriunde și oricând. Alte motivații au fost faptul că dorea să facă ceva bun pentru alți oameni. Pentru a putea să ajute să facă fiecare zi mai bună pentru cât de mulți oameni posibil, la nivel local și internațional. Concentrarea sa locală era prioritară și mai ales asupra oamenilor care erau singuri. Ea dorea să petreacă timp făcând ceva pentru ei. Nu Skin a ajutat-o să își schimbe mentalitatea pentru a face acest lucru posibil. Pentru ea este ceva motivant să poată ajuta să schimbe calitatea vieții oamenilor, atât cu produse de îngrijire a pielii cât și cu suplimente alimentare.


Totuși, la fel ca și cu orice altă afacere, au existat provocări. Oamenii se îndoiesc de produse, de companie, de planul de compensare dar cel mai mult, de ei înșiși.  Începând cu ziua 1, trebuie să fiți conștienți că nimeni nu poate să stea în fața dorinței dumneavoastră de a reuși în această afacere. Nimeni altcineva decât dumneavoastră nu poate determina dacă aveți succes sau nu. Căutați acei oameni care sunt motivați să facă acest lucru, deoarece munca dumneavoastră nu este să îi motivați să reușească. Ei ar trebui să aibă deja dorința în ei înșiși!

Pentru a-și menține afacerea în dezvoltare, Ingeborg vorbește cu oameni și creează contacte. Este important să fiți deschiși și primitori, să fiți interesați în alți oameni și să le puneți întrebări, să mențineți legătura prin telefon și prin întâlniri personale. Totuși, dacă  o mare parte a grupului dumneavoastră este departe, poate fi o provocare să faceți să funcționeze atât familia cât și munca dumneavoastră. Dar o mare parte a afacerii se poate face prin Skype sau telefon - este important să mențineți contactul cu grupul o dată sau de două ori pe săptămână și să vă asigurați că este reflectat.

 

Pentru a-și obține obiectivele, Ingeborg a crezut că acestea trebuie să fie măsurabile și posibil de obținut. O persoană are nevoie de un obiectiv pe 3 luni, un obiectiv pe 6 luni, un obiectiv pe 1 an, un obiectiv pe 3 ani și unul pe 5 ani. Aceste obiective trebuie să fie precise și provocatoare. Aceste scopuri trebuie să fie scrise și citite în fiecare zi - în acest fel vi se va reaminti mereu de ce faceți acest lucru. De ce trebuie să răspundeți la apelurile telefonice, de ce trebuie să plecați de acasă seara, de ce trebuie să faceți eforturi suplimentare. Desigur, ar fi plăcut să puteți sta pe canapea întreaga zi, dar dacă faceți acest lucru în fiecare zi, nu veți vedea niciodată o schimbare în viață.

 

Viața cu Nu Skin vă oferă șansa de a participa la o călătorie incredibilă, care oferă dezvoltare personală și oportunitatea de a întâlni oameni noi și incitanți și a face prieteni din diverse țări și de peste granițe. Viața este plină de entuziasm în toate felurile - dacă acceptați provocările care vin, veți avea o viață foarte incitantă.

Divider