Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Njeri Kamere (Gold Partner)

njeri-kamere

„Se spune des că motivația nu durează mult.  Nici spălatul nu ține mult - de aceea este recomandat în fiecare zi” - Zig Zigler.

 

 

M-am mutat aici, în Africa de Sud, în anul 2000, cu soțul meu de atunci. Lucrasem în Barclays Bank timp de 5 ani, dar după aceea, din 2001 până în 2018, am învățat din eșecuri, întotdeauna în căutarea afacerii potrivite.

 

Fiind o mamă singură, am apelat la Network Marketing și am făcut parteneriat cu multe alte companii, în speranța de a o găsi pe cea potrivită.  Motivația mea principală a fost speranța de a crea un venit suplimentar prin vânzările directe, de a mă dezvolta prin îndrumare și consiliere, dar mai ales de a putea ajuta alte femei cu care aș putea avea lucruri în comun.

 

De la prima abordare cu privire la această oportunitate, sponsorul meu ținuse legătura cu mine continuu timp de 2 ani înainte ca eu să decid că este momentul potrivit să mă alătur Nu Skin, iar în martie 2018 m-am angajat să-mi construiesc propria afacere Nu Skin.  Nu a fost întotdeauna ușor, dar mi-am atins obiectivele, am putut călători în străinătate pentru a participa la Summitul Succesului din 2019 în Tarragona și am revenit extrem de motivată și inspirată.  Afacerea mea a primit o lovitură și încă se reface de pe urma acestui lucru, dar am rezonat cu poveștile și mărturiile pe care le-am auzit de la alți lideri care încearcă, de asemenea, să construiască o afacere de succes și să facă față unor dificultăți, la fel ca mine, și voi continua să depun eforturi extraordinare pentru a obține titlul de Blue Diamond Director, indiferent de situație.

 

Cea mai mare motivație a mea, de când m-am asociat cu Nu Skin, a fost formarea de legături cu oameni care, la fel ca mine, au cunoscut suișuri și coborâșuri în viața lor, și faptul că am putut să îi ajut prin această oportunitate plină de satisfacții, în timp ce m-am dezvoltat personal pe parcurs.

 

Decembrie 2019

 

Avertisment:

Generarea veniturilor semnificative ca Brand Affiliate necesită timp, efort și angajament considerabile. Acesta nu este un program de îmbogățire rapidă, nu există garanții pentru succes financiar, iar rezultatele variază mult între participanți.

Un rezumat complet al câștigurilor pentru fiecare nivel din Planul pentru Performanță în Vânzări poate fi găsit aici sub denumirea „2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary"