Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Anette Hambalek Brand Representative (SE)

Anette Hambalek-SS2019

Numele meu este Anette Hambalek și sunt estetician și makeup artist. Locuiesc într-o zonă rurală împreună cu soțul meu Frederik și cei doi copii ai noștri, Elvira, cu vârsta de 13 ani, și Nova, cu vârsta de 11 ani. Activez în industria frumuseții de 29 de ani. Am început să lucrez la o parfumerie în Linköping, unde erau comercializate majoritatea brandurilor de top din industria frumuseții. Un vis pentru orice tânără.

 

După 10 ani în parfumerie, am decis să ne mutăm în Gothenburg. Aici m-am înscris la Școala Gilda unde am studiat pentru a deveni estetician și makeup artist, înainte de a obține un loc de muncă ca mentor în domeniul îngrijirii pielii după finalizarea studiilor. În anul 2000, ne-am mutat înapoi în Linköping, unde mi-am deschis primul salon de înfrumusețare, care a devenit curând unul dintre cele mai mari saloane de spa din Suedia, cu 15 angajați și diferite branduri de cosmetice pentru piele, corp și machiaj. Lucram foarte multe ore în fiecare zi. Au trecut mulți ani, ani dificili, până am reușit să echilibrez domeniul economic, cu cel al vieții de familie și al antreprenoriatului. Locul de muncă îmi ocupa tot timpul, așadar nu îmi rămânea mult timp pentru o viață privată sau alte activități. Atunci când ai o afacere mare cu angajați, dar ai și copii mici acasă, se instalează stresul și apar nenumărate griji. Unul dintre angajații mei, care a fost manager la parfumeria în care am lucrat, știa ce implică administrarea propriei afaceri și putea înțelege ce eforturi am depus pentru a asigura un echilibru între viața personală și cea profesională. O muncă continuă pentru a duce totul la bun sfârșit. Această angajată lucra atât la recepția salonului de înfrumusețare, cât și pentru Nu Skin. În diferite ocazii, ea mi-a menționat fantasticele produse Nu Skin și, mai presus de toate, ce idee bună de afaceri ar reprezenta acestea. Reprezintă viitorul industriei de frumusețe, spunea ea adesea... Am ascultat doar pe jumătate și am continuat să depun eforturi susținute de a răzbate ca și înainte. După ceva vreme și multă perseverență, am programat o întâlnire cu cea în cauză pentru a-mi prezenta mie și soțului meu, Frederik, afacerea Nu Skin. Frederik a sesizat imediat potențialul ideii de afaceri, însă eu am fost sceptică atât în privința afacerii, cât și a produselor. Frederik a văzut un viitor cu Nu Skin și a început să lucreze în această direcție. A programat întâlniri BB, a comandat produse și a încercat să o aducă pe „soția lui - estetician” pe drumul cel bun, dar eu m-am încăpățânat și am spus nu. Acest lucru s-a întâmplat timp de 6 ani, până într-o zi când mi-am rupt un ligament la încheietura mâinii - un adevărat dezastru pentru un estetician, ale cărui mâini sunt cele mai importante instrumente. Devastată și tristă, m-am întrebat ce îmi va aduce viitorul. În final, am decis să îmi ascult prietena și soțul. Am participant împreună la un eveniment de amploare, unde o tânără a urcat pe scenă și a povestit despre viața sa, despre aventura cu Nu Skin și despre cum i-a îmbunătățit Nu Skin modul de viață. Acolo și atunci am realizat că oricine poate face acest lucru, cu sau fără o încheietură sănătoasă, și că este o oportunitate minunată pentru viitor.

 

Astfel a început aventura mea cu Nu Skin. După câteva luni de testare a majorității produselor Nu Skin, am realizat că aceste produse minunate fac cu adevărat o diferență. Am studiat planul de performanță a vânzărilor și am realizat că am făcut un lucru bun! De ce am spus nu timp de atâția ani? Așadar, lecția este să nu accepți nu drept răspuns, deoarece un „nu” poate deveni un „DA”! Mulțumită companiei Nu Skin, am avut un sentiment de securitate și am îndrăznit să-mi vând salonul de înfrumusețare; acum lucrez cu normă întreagă cu Nu Skin, combinând rolul meu ca estetician cu regimuri pentru îngrijire, în calitate de mentor în domeniul îngrijirii pielii pentru terapeuții din spa-uri și consultant în sănătate și frumusețe. Visul meu este pe cale să devină realitate! Nu ar fi fost posibil dacă aș fi continuat să lucrez ca înainte. Cu Nu Skin văd un viitor strălucit! Viața azi este complet diferită. Îmi place să muncesc și îmi place să muncesc mult, însă în condiții diferite față de perioada anterioară. Au dispărut provocările financiare apărute odată cu angajații și pot petrece mai mult timp cu familia mea atunci când nu trebuie să fiu prezentă într-un magazin cu program fix. Am început să practic chiar și Yoga pentru a-mi dezvolta mai mult capacitatea de trăire conștientă a prezentului și pentru a mă bucura de viață într-un mod diferit. Găsirea unui echilibru sănătos între viața personală și cea profesională este foarte importantă.

 

Ce mă motivează cel mai mult este să-i ajut pe alții să aibă acces la produse minunate care fac cu adevărat o diferență. Există atât de mulți oameni ce doresc produse bune, iar noi le putem oferi, fie că suntem esteticieni sau nu. A-i face pe alții să se simtă bine din exterior spre interior și invers este una din pasiunile mele. Nu Skin mi-a oferit abilitatea de a vedea dincolo de aparențe ca și estetician, arătându-mi că interiorul este la fel de important ca și exteriorul. Fața noastră este cartea de vizită ce reflectă cum ne simțim în interior. Nu Skin m-a ajutat, de asemenea, să-mi cultiv răbdarea. Nu există o rezolvare rapidă, fiecare pas mic înainte îți construiește afacerea. Țintește sus, fii fericit(ă), deschis(ă) și ajută-i pe ceilalți și în cele din urmă vei reuși.

 

Cel mai memorabil moment al meu cu Nu Skin a fost atunci când eu, Frederik și restul echipei am mers la Provo și am fost întâmpinați la sediul central Nu Skin. Dr. Joe Chang ne-a prezentat ageLOC ME, un produs pe care nimeni nu l-a mai văzut înainte. Este visul oricărui terapeut în domeniul îngrijirii pielii să aibă posibilitatea de a oferi îngrijire personalizată cu ageLOC. A fost incredibil! Pentru a ajunge unde dorești, este important să știi ce anume îți dorești. Din nou, ai răbdare, deoarece ceea ce faci acum sădește o sămânță care, în timp, îți va oferi o recoltă bună. O recoltă poate fi însă și distrusă dintr-un motiv sau altul. Iar atunci trebuie să o iei de la capăt; știi ce ai făcut ultima dată, așa că fă-o din nou și vei vedea rezultatele.

 

Stabilește-ți obiective atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Mai întâi, observă cât timp petreci zilnic pentru a-ți îndeplini obiectivele. Acesta poate fi diferit de la zi la zi. De asemenea, scrie pe ceva și ce anume trebuie să faci. Stabilește-ți obiective pe care să le poți gestiona, pentru a nu-ți pierde energia pe parcurs. Poate că există doar UN singur lucru de făcut în fiecare zi, dar acesta trebuie făcut! Stabilește-ți obiective pentru întreaga lună, apoi săptămână și apoi în fiecare zi.Cel mai important lucru este să-ți analizezi obiectivele în fiecare zi. Bifează căsuțele pentru ceea ce ai făcut și mândrește-te că ai reușit să îți atingi obiectivele stabilite în scris. Deoarece nu ai un manager care să îți ofere în permanență feedback, trebuie să faci acest lucru singur(ă). Dacă există ceva ce nu ai făcut din lista zilnică a obiectivelor, asigură-te că o faci înainte de a merge la culcare. Scrie pe ceva obiectivele și apoi urmează-le; abia atunci poți vedea ceea ce realizezi cu adevărat! Este la fel de important să colaborezi cu clienții tăi așa cum este să-ți urmărești propriile obiective. Pentru a-ți păstra obiectivele, asigură-te că acest lucru devine o rutină zilnică. De asemenea, scrie pe ceva modul în care vei sărbători atunci când îți vei atinge obiectivele.

 

Desigur, ca și în viață, există suișuri și coborâșuri în această afacere.
Este important să reții:

Dacă nu ai parte de coborâșuri, nu vor exista suișuri.

Ceea ce ai învățat de-a lungul timpului este să îi ajuți pe alții, însă nu face munca în locul lor.

Îți dorești foarte mult ca ceilalți să reușească și, câteodată, îți dorești asta mai mult decât ei înșiși. Așadar, este important să nu fii prea dezamăgit(ă) atunci când lucrurile nu merg cum ți-ai imaginat. Să ai o minte deschisă, să fii deschis(ă) la contacte noi, să asculți de două ori mai mult decât vorbești și să fii interesat(ă) de persoana pe care o asculți și cu care discuți. Desigur, am avut îndoielile mele și gândul de a renunța, dar am avut mereu scânteia și strălucirea ce spunea „Luptă, luptă și îți VEI atinge obiectivele și îndeplini visele”! Imaginează-ți cum te poate încuraja un mic comentariu din partea unei alte persoane. La un eveniment în Marbella am discutat cu o femeie pe care o văd ca pe un minunat model și un lider de pe o altă piață. S-a discutat despre minunatele produse Nu Skin. Ea s-a uitat direct în ochii mei și mi-a spus: Anette, îți plac cu adevărat produsele Nu Skin și cum funcționează acestea, dar pot vedea că nu ai încredere în tine 100%. Atunci când vei face asta, vei obține statutul de Team Elite. Acele cuvinte mi-au rămas impregnate. Ea a observat că nu am încredere completă în mine însămi, ceea ce m-a făcut să mă gândesc la asta și să lucrez la respectul de sine și la încredere! De aceea este totul atât de incredibil cu Nu Skin - ne ajutăm unii pe alții să reușim! Pentru a-i extinde afacerea, colaborez cu clienții ei prezentându-le produse și continuând să înregistrez persoane noi. Sfatul meu este următorul: comunică cu clienții în fiecare lună, întreabă-i ce părere au despre produsele primite și dacă doresc să încerce alte produse. Discută despre ce anume conține gama și prezintă-le produsele noi lansate. Apelarea unui client durează mai mult timp decât un SMS sau messenger, dar generează, de obicei, o nouă comandă și clienți foarte loiali.

 

Alocă timp pentru a-i informa cu privire la ADR, este un instrument incredibil pentru tine ca antreprenor. Fi receptiv(ă) la ceea ce oamenii din jur spun și la ce au nevoie; Nu Skin dispune de tot, atât în termeni de produse, cât și în termeni de oportunitățile de afaceri.

 

Este importantă conducerea prin exemplu.

 

Fii fericit(ă), deschis(ă) și pozitiv(ă).

 

Fii recunoscător/recunoscătoare pentru lucrurile mici, deoarece viața este construită din detalii!

 

MULTE MULȚUMIRI liniei mele ascendente care nu a acceptat nu ca și răspuns. Îi mulțumesc soțului meu Frederik pentru răbdare și mulțumesc Nu Skin și tuturor colegiilor mei minunați din Europa care mi-au oferit atât de multă inspirație și energie!

 

Vă mulțumesc!

 

 

Mai 2019

 

 

Avertisment:

 

Generarea veniturilor semnificative ca Brand Affiliate necesită timp, efort şi angajament considerabile. Acesta nu este un program pentru a te îmbogăți rapid, nu există garanții pentru succes financiar și rezultatele vor varia în funcție de participanți.

Un rezumat complet al câștigurilor pentru fiecare nivel poate fi găsit în Planul de Performanță al Vânzărilor aici sub „2017 EMEA Distributor Compensation Summary”