Mai ești acolo?

CONTINUĂ
Share - ro

 

VINDEȚI PRODUSE DIRECT CLIENȚILOR ȘI PUTEȚI CÂȘTIGA BONUS RETAIL.

 

VINDEȚI PRODUSE PRIN INTERMEDIUL SISTEMULUI NOSTRU OFERTĂ PERSONALĂ ȘI PUTEȚI CÂȘTIGA BONUS PENTRU REATILING!

 

CÂȘTIGAȚI ZILNIC

 

PROFIT RETAIL1

Profitul Retail reprezintă diferența dintre costurile dumneavoastră (inclusiv Prețul de Membru, taxe, costuri de livrare, etc.) și prețul la care vindeți produsele. Dumneavoastră administrați întregul Profit Retail pe care îl câștigați în afara sistemului Nu Skin.

 

Image-1-ro

 

BONUS PENTRU RETAIL2

Puteți câștiga un Bonus pentru Retailing egal cu diferența dintre Prețul de Membru și prețul plătit de către clientul dumneavoastră retail (sunt excluse costurile de transport și taxele) atunci când aceștia achiziționează produse direct de la Nu Skin. Toate Bonusurile pentru Retailing vor fi, în general, disponibile în contul dumneavoastră V&G în cursul unei zile lucrătoare și vor fi plătite săptămânal.

 

Image-2-ro

 

VINDEȚI PRODUSE CLIENȚILOR DUMNEAVOASTRĂ ÎNREGISTRAȚI ȘI PUTEȚI CÂȘTIGA ZILNIC SHARING BONUS, PLĂTIT SĂPTĂMÂNAL!

 

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

 

SHARING BONUS

Bucurați-vă de un Sharing Bonus pentru majoritatea produselor, care în general variază între 5% și 15% (sau mai mult!) pentru cumpărăturile de produse efectuate de către clienții dumneavoastră înregistrați3 personal și de către Brand Affiliate (cu excepția Brand Representative-ilor) direct de la Nu Skin.

 

Image-3-ro

 

CÂȘTIGURI ZILNICE

Sharing Bonus-urile vor fi disponibile, în general, în contul dumneavoastră Velocity în cursul unei zile lucrătoare și vor fi plătite săptămânal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă rugăm să consultați Politici și Proceduri pentru orice fel de restricții în vigoare în conformitate cu legislația locală.

Franța: Vă rugăm să rețineți că puteți înregistra doar personal clienți Retail la Nu Skin și puteți câștiga bonus pentru retail doar în conformitate cu statutul dumneavoastră VDI.

Franța: “Înregistrare” presupune înregistrarea personală a Clienților Retail, a Membrilor sau a Brand Affiliate-lor la Nu Skin așa cum vă este permis de statutul dumneavoastră VDI.