Mai ești acolo?

CONTINUĂ
Qualification - ro

 

PASUL 1:

DEZVOLTAȚI UN GRUP
DEPUNEȚI O SCRISOARE DE INTENȚIE NU SKIN (LOI) ONLINE

 

Image-1-ro

 

PASUL 2: SĂ FINALIZEZI PROCESUL DE CALIFICARE:

 

OPȚIUNEA 1

12 BUILDING BLOCKS DE CALIFICARE

FINALIZEAZĂ 12 BUILDING BLOCK-URI, DIN CARE 4 SUNT SHARING BLOCK-URI ÎN TIMP DE 6 LUNI CONSECUTIVE

 

EXEMPLU CALIFICARE

 

Image-2-ro

 

MINIM LUNAR: 2 BUILDING BLOCK-URI

 

Velocity-External to External Training Presentation-Global 5-14-2018

 

Opțiunea 2:

4 SHARING BLOCKS CALIFICARE

FINALIZEAZĂ 4 SHARING BLOCKS PE PARCURSUL LA 1 LUNĂ CALENDARISTICĂ DIN 15 IANUARIE 2021 PÂNĂ PE 31 DECEMBRIE 2022 PENTRU A DEVENI BRAND REPRESENTATIVE*

 

 

*Programul rulează între 15 ianuarie 2021 și 31 decembrie 2022 ca și probă, după cum este definit în Planul pentru performanță în vânzări modificat.

 

 

PASUL 3:

FINALIZAȚI CALIFICAREA ȘI DEVENIȚI BRAND REPRESENTATIVE!

 

MENȚINERE LUNARĂ 4 BUILDING BLOCK-URI

 

Velocity-External to External Training Presentation-Global 5-14-2018

Notă: Brand Representative în calificare sunt mutați la cel mai apropiat Brand Representative după încheierea calificării. Asigurați-vă că finalizați prima dumneavoastră lună de calificare în aceeași lună sau mai devreme decât oricine altcineva din grupul dumneavoastră care finalizează calificarea, pentru a-i păstra în echipa dumneavoastră.

 

Brand Representatives în calificare care ratează îndeplinirea cerințelor de calificare sau nu finalizează calificarea în 6 luni, trebuie să depună o nouă Scrisoare de Intenție și să înceapă din nou calificarea.

 

 

Exemple suplimentare de calificare

 

FLEX BLOCK-URI

 

Aspecte importante

• Folosit ca înlocuitor de Building Block pentru menținerea lunară a statutului de Brand Representative.

• Se aplică automat în cazul în care nu îndepliniți cerințele de menținere pentru Brand Representative, dacă ați finalizat cel puțin un Building Block în luna respectivă.

• Disponibil și utilizabil doar ca block întreg.

• Nu permite unui Brand Representative să câștige un Leading Bonus în luna în care sunt folosite Flex Block-uri.

• Alocat când deveniți Brand Representative, iar ulterior anual.

• Nu generează Volum de Vânzări sau CSV și nu au valoare monetară.

 

Orice se poate întâmpla. De exemplu se poate întâmpla ca Grup-ul dumneavoastră să nu realizeze vânzările necesare dumneavoastră pentru cele 4 Building Block-uri pentru menținerea statutului de Brand Representative. Pentru astfel de situații Flex Block-urile vin să vă salveze!

 

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Flex Block-urile sunt folosite pentru a vă ajuta să îndepliniți cerințele dumneavoastră lunare pentru menținerea titlului de Brand Representative. În orice lună în care nu ați finalizat 4 Building Block-uri, vor fi folosite automat maxim 3 Flex Block-uri din rezerva dumneavoastră, pentru Building Block-urile lipsă. Acestea fiind spuse, în luna în care folosiți orice Flex Block, nu puteți beneficia de nicun Leading Bonus.

 

Veți câștiga un Building Bonus pentru block-urile finalizate, însă, nu veți fi eligibil să câștigați Building Bonus pentru block-urile incomplete în luna în care folosiți orice Flex Block.

 

Vorbind despre block-uri incomplete, este important de reținut că nu există Flex Block-uri parțiale sau incomplete. Un Flex Block complet este folosit pentru a înlocui orice parte dintr-un Building Block incomplet. Cu alte cuvinte, dacă finalizați doar 2 Building Block-uri și o parte din al 3-lea Building Block într-o lună, vor fi folosite automat 2 Flex Block-uri pentru a înlocui Building Block-urile lipsă.

 

 

CUM LE OBȚINEȚI

Vi se alocă Flex Block-uri de îndată ce deveniți Brand Representative, iar de atunci încolo le veți colecta anual În prima dumneavoastră lună întreagă de Brand Representative vi se adaugă 3 Flex Block-uri în contul dumneavoastră din Volume și Genealogie.

 

În a doua lună primiți încă 2 Flex Block-uri, având astfel în total 5. Iar în a treia lună ca Brand Representative, primiți un singur Flex Block suplimnetar. Ulterior primiți 3 Flex Block-uri suplimentare în fiecare an în data de aniversare a statutului dumneavoastră de Brand Representative! Iar partea ce mai bună? Flex Block-urile nu expiră niciodată și nu există limită a numărului de Flex Block-uri pe care le puteți acumula. Totuși, Flex Block-urile vor fi pierdute dacă nu mențineți statutul de Brand Representative. Dar, chiar și atunci, puteți recâștiga block-urile nefolosite finalizând un Restart.

 

Velocity Additional Details North America

 

MAI MULTE INFORMAŢII

Dacă nu aveți suficiente Building Block-uri și Flex Block-uri pentru a menține statutul de Brand Representative, statutul de Brand Representative vă va fi retras în prima zi a următoarei luni calendaristice. Odată retras statutul de Brand Affiliate, pierdeți orice Brand Representative, în prezent în echipa dumneavoastră. Aveți opțiunea de Restart pentru o perioadă limitată de timp, și dacă reușiți vă puteți recâștiga Brand Representative-ii care erau în Echipa dumneavoastră, împreună cu orice Flex Block-uri acumulate anterior, dar pe care nu le-ați folosit.

 

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE FLEX BLOCK-URI

 

Î1: Dacă sunt promovat (ă) înainte de finalul lunii, de ce nu văd Flex Block-urile de îndată ce devin Brand Representative?
R1: Deocamdată nu aveți nevoie de ele. Flex Block-urile apar în contul dumneavoastră în luna, următoare încheierii calificării, care este în același timp prima lună în care trebuie să finalizați 4 Building Block-uri pentru menținerea lunară.

 

Î2: Flex Block-urile chiar nu expiră?
R2: Nu - nu atâta timp cât sunteți Brand Representative. Nu există limită a numărului de Flex Block-uri pe care le puteți acumula.

 

Î3: Cât valorează Flex Block-urile?
R3: Flex Block-urile nu asigură Volum de Vânzări sau CSV, nu au valoare monetară și nu pot fi niciodată răscumpărate pentru bani - sunt folosite doar pentru a vă ajuta să mențineți statutul de Brand Representative.

 

Î4: Pot împărți sau transfera Flex Block-urile unui prieten?
R4: Nu. Flex Block-urile sunt oferite pentru a sărbătorii succesul dumneavoastră continuu și pot fi folosite doar de dumneavoastră.

 

Î5: Dacă Brand Representative-ul meu G1 folosește Flex Block-uri, este titlul meu Brand Representative afectat?
R5: Nici vorbă! Titlul dumneavoastră este determinat de numărul de Brand Representative G1 și Leadership Teams, indiferent dacă Brand Representative-ii dumneavoastră G1 folosesc Flex Block-uri.

 

Î6: Ce se întâmplă dacă nu am suficiente Flex Block-ul pentru a-mi menține statutul de Brand Representative?
R6: Dacă nu aveți suficiente Flex Block-uri, vă vom retrage statutul de Brand Affiliate, dar veți păstra orice Flex Block-uri personale. Vă rugăm să vedeți Detalii Suplimentare Restart.