Mai ești acolo?

CONTINUĂ
Glossary - ro

 

BRAND AFFILIATE—- Orice persoană autorizată să vândă produse Nu Skin, în baza unui Acord Brand Affiliate (BAA). Toate achizițiile de produse sunt opționale.

 

ACORD BRAND AFFILIATE (BAA)—- Un contract necesar pentru a deveni Brand Affiliate. După ce Nu Skin acceptă Acordul Brand Affiliate, o persoană este considerată Brand Affiliate și poate înregistra clienți și poate revinde produse.

 

BRAND REPRESENTATIVE (BR)—O persoană care a finalizat calificarea, precum și un termen generic folosit pentru a face referire la toți Brand Representative-ii și deasupra, indiferent de titlu. Pentru a menține statutul de Brand Representative trebuie să finalizați cel puțin 4 Building Block-uri în fiecare lună calendaristică (sau să folosiți Flex Block-uri pentru a înlocui Building Block-urile lipsă). Dacă nu reușiți să mențineți statutul de Brand Representative, orice Brand Representative din Echipa dumneavoastră va fi mutat în echipa Brand Representative-ului dumneavoastră direct. Aveți opțiunea de Restart pentru o perioadă limitată de timp, și dacă reușiți vă puteți recâștiga Brand Representative-ii care erau în Echipa dumneavoastră, împreună cu orice Flex Block-uri acumulate anterior. Vă rugăm să vedeți Detalii Suplimentare - Restart sau luați legătura cu managerul dumneavoastră de clienți pentru mai multe informații.

 

BUILDING BLOCK—O unitate de măsură a Volumului de Vânzări. Un Building Block este considerat finalizat doar când are 500 puncte de Volum de Vânzări. Un Building Block cu mai puțin de 500 de puncte de Volum de Vânzări este considerat incomplet/nefinalizat

 

BUILDING BONUS (BB)—-Toți Brand Representative-ii sunt eligibili pentru a primi un Building Bonus pentru Building Block-urile finalizate. Brand Representatives care finalizează 4 Building Block-uri sau mai multe într-o lună (excluzând Flex Block-urile) sunt de asemenea eligibili pentru a primi un Building Bonus pentru orice Building Block la finalul lunii. Procentajul plătit pentru Building Block-uri incomplete este echivalent procentajului plătit pe ultimul Building Block finalizat al lunii. Building Block-urile nefinalizate sunt plătite în data de 8 a lunii următoare. Brand Affiliates și Brand Representatives în calificare nu sunt eligibili pentru Building Bonus. Pentru Flex Block-uri nu este plătit Building Bonus. Building Bonus este calculat din CSV-ul fiecărui Building Block individual. Procentajul asociat unui Building Block se aplică doar acelui Building Block specific și nu se aplică niciunui Building Block finalizat anterior

 

BUSINESS BUILDER POSITION (BBP)—-Un program pentru motivarea Brand Representative-ilor de succes să continue să își construiască Echipa de vânzări. Business Builder Position este o poziție secundă de recompensare a unui Brand Representative care a fost plătit ca Blue Diamond Director timp de 1 lună. BBP este stabilit pe baza primei generații de Blue Diamond Director (contul principal). Construind o echipă de Brand Representatives sub un cont BBP, contul principal este eligibil pentru a primi 5% Leading Bonus pe 6 Generații de Brand Representatives, iar BBP este eligibil pentru a primi 5% Leading Bonus pe 6 Generații de Brand Representatives. Titularul contului BBP și al contului principal pot primi până la 10% din CSV-ul Generațiilor suprapuse între contul principal și contul BBP. Pentru informații complete despre Business Builder Position, luați legătura cu managerul dumneavoastră de clienți

 

VALOAREA COMISIONABILĂ A VÂNZĂRILOR (CSV) - O valoare monetară, asociată fiecărui Produs, folosită pentru determinarea Bonusurilor Building și Leading. CSV-ul fiecărui produs se poate schimba din când în când. Contactați reprezentanții pieței dumneavoastră sau Brand Affiliate-ul coordonator pentru prețuri, detalii Sharing Bonus, Valoare Comisionabilă a Vânzărilor și alte informații despre compensarea vânzărilor.

 

FLEX BLOCK—Un înlocuitor pentru Building Block folosit automat pentru a menține statutul de Brand Representative, în cazul în care nu finalizați 4 sau mai multe Building Block-uri într-o lună calendaristică. În oricare lună în care folosiți un Flex Block, sunteți eligibili pentru Building Bonus pentru Building Block-urile finalizate; nu veți fi însă eligibil pentru niciun Leading Bonus. Flex Block-urile nu asigură Volum de Vânzări, CSV, nu au valoare monetară și nu pot fi răscumpărate pentru bani - sunt folosite doar pentru a vă ajuta să mențineți statutul de Brand Representative. Într-o lună calendaristică pot fi folosite maxim 3 Flex Block-uri. Nu există o limită a numărului de Flex Block-uri care pot fi acumulate. Flex Block-urile nu expiră și nu sunt transferabile. Orice Flex Block-uri acumulate vor fi pierdute dacă nu mențineți statutul de Brand Representative. Detalii Suplimentare - Flex Block-uri pentru mai multe informații.

 

GENERAȚIE—O modalitate simplă pentru a vă ajuta să vă organizați Echipa. Fiecare Brand Representative pe care îl conduceți direct este parte din prima dumneavoastră Generație (G1). Fiecare Brand Representative al dumneavoastră condus de un Brand Representative G1 pentru dumneavoastră este parte din a 2-a dumneavoastră Generație (G2), și așa mai departe.

 

GRUP—– Grupul dumneavoastră constă din dumneavoastră și toți Clienții dumneavoastră Retail, Membrii, Brand Affiliates și/sau Brand Representatives în calificare (în Franța: doar conform reglementărilor corespunzătoare statutului dumneavoastră VDI). Brand Representative-ii dumneavoastră și Grupurile lor nu sunt incluși în Grupul dumneavoastră. Toate vânzările realizate de cei din Grupul dumneavoastră contribuie la Building Block-urile dumneavoastră și la Valoarea Comisionabilă a Vânzărilor Grupului dumneavoastră.

 

LEADERSHIP TEAM (LT)—Vedeți Lead – Fiți un Lider Epic pentru detalii.

 

VOLUM DE VÂNZĂRI LEADERSHIP TEAM (LTSV)—LTSV-ul unui Brand Representative G1 este suma tuturor Volumelor de Vânzări de pe generațiile dumneavoastră G1–G6 de la acel Brand Representative G1.

 

LEADING BONUS—Vedeți Lead – Plată lunară pentru mai multe detalii.

 

LETTER OF INTENT (LOI)—Un document sau o notificare online semnată de un Brand Affiliate pentru a informa Nu Skin de intenția sa de a începe calificarea și de a deveni un Brand Representative în calificare. Odată depusă și acceptată de Nu Skin, un Brand Affiliate este considerat ”QBR1” pentru prima lună de calificare și ”QBR2” pentru a doua lor lună de calificare, etc. Dacă un Brand Affiliate a fost Brand Representative în calificare în trecut și dorește să înceapă din nou calificarea, Brand Affiliate-ul respectiv trebuie să depună o nouă Scrisoare de Intenție.

 

MEMBER—Un non-Brand Affiliate care este înregistrat de către un Brand Affiliate și poate achiziționa produse Nu Skin la Preț de Membru. Un Membru nu este autorizat să înregistreze Brand Affiliates sau să revândă produse.

 

PREȚ DE MEMBRU—Prețul de achiziție al produselor pentru Membrii și Brand Affiliates. Prețul de Membru poate fi ocazional redus sub prețurile obișnuite, de listă, pentru promoții, acest lucru fiind determinat de piața locală.

 

TEAM ELITE BUSINESS BUILDER POSITION (TE BBP)—Un program pentru motivarea Brand Representative-ilor de succes să continue să își construiască Echipa de vânzări. Un TE BBP este o poziție terță de recompensare a Brand Representative-lor care au finalizat prima lună de calificare pentru a fi recunoscuți ca Team Elite. Contul de TE BBP este stabilit pe prima Generație a contului principal al BBP. Construind o echipă de Brand Representatives sub un cont BBP, contul principal este eligibil pentru a primi 5% Leading Bonus pe 6 Generații de Brand Representatives, BBP este eligibil pentru a primi 5% Leading Bonus pe 6 Generații de Brand Representatives, iar TE BBP este de asemenea eligibil pentru a primi 5% Leading Bonus pe 6 Generații de Brand Representatives. Asta înseamnă că titularul contului principal poate primi până la 15%, iar contul BBP poate primi până la 10% din CSV-ul Generațiilor suprapuse între contul principal și contul BBP și contul TE BBP. Pentru informaţii complete, vă rugăm să luați legătura cu Managerul dumneavoastră Contabil

 

PRODUS—Include toate produsele și serviciile comercializate de Nu Skin și Brand Affiliate-ții săi.

 

CALIFICARE—Procesul parcurs de un Brand Affiliates pentru a deveni Brand Representative. Începeți calificarea prin depunerea Scrisorii de Intenție și deveniți astfel Brand Representative în Calificare. După acumularea Building Block-urilor și a Sharing Block-urilor necesare în timpul a 6 luni calendaristice, finalizați calificarea și sunteți reclasificat ca Brand Representative. Vă rugăm vedeți Build – Calificare pentru mai multe detalii.

 

BRAND REPRESENTATIVE ÎN CALIFICARE (QBR)—Un Brand Affiliate care a depus Scrisoare de Intenție și a început, dar nu a terminat, Calificarea. Vă rugăm vedeți Build – Calificare pentru mai multe detalii

 

ÎNREGISTRARE—Face referire la înscrierea personală a Clienților Retail, a Membrilor sau a Brand Affiliate-lor, la Nu Skin. Vă rugăm să rețineți că în Franța puteți doar personal înscrie Clienți Retail, Membrii sau Brand Affiliates la Nu Skin așa cum vă este permis de statutul dumneavoastră VDI. Vă rugăm să rețineți că în Franța puteți doar personal înscrie Clienți Retail, Membrii sau Brand Affiliates la Nu Skin așa cum vă este permis de statutul dumneavoastră VDI.

 

RETAIL BUILDING BONUS— Bonus plătit pentru cumpărarea anumitor produse de către un Client Retail Înregistrat în Statele Unite sau Canada primului Brand Representative în Calificare sau Brand Representative (doar conturi din Statele Unite sau Canada) deasupra acelui Client Retail înregistrat, în momentul cumpărării. Retail Building Bonus va fi calculat și plătit conform aceluiași orar săptămânal precum cel pentru Building Bonus. Pentru a fi eligibil un Brand Representative trebuie să fie un Brand Representative în Calificare sau Brand Representative în momentul în care se efectuează vânzarea produsului. Luați legătura cu reprezentanții pieței dumneavoastră sau cu Brand Affiliate pentru detalii despre prețuri pentru produse, Retail Building Bonus aplicabil și alte informații.

 

CLIENT RETAIL—Oricine nu este Brand Affiliate sau Membru care achiziționează produse fie de la Brand Affiliate sau direct de la Nu Skin.

 

PROFIT RETAIL—Diferența între costurile dumneavoastră totale (inclusiv Preț de Membru, costul livrării, etc.) și prețul la care vindeți un produs. Vă rugăm să consultați Politici și Proceduri pentru orice fel de restricții în vigoare în conformitate cu legislația locală. Vă rugăm să consultați Politici și Proceduri pentru orice fel de restricții în vigoare în conformitate cu legislația locală.

 

BONUS PENTRU RETAILING (RB)—Diferența dintre prețul plătit de către Clienții dumneavoastră Retail (excluzând costurile de livrare și taxele) când achiziționează produse direct de la Nu Skin și suma Prețului Retail și a oricărui Retail Building Bonus. Luați legătura cu reprezentanții pieței dumneavoastră sau cu Brand Affiliate pentru detalii despre prețuri pentru produse, Retail Building Bonus aplicabil și alte informații. Vă rugăm să rețineți că în Franța puteți înregistra doar personal clienți Retail la Nu Skin și puteți câștiga bonus pentru retail doar în conformitate cu statutul dumneavoastră VDI. Vă rugăm să rețineți că în Franța puteți înregistra doar personal clienți Retail la Nu Skin și puteți câștiga bonus pentru retail doar în conformitate cu statutul dumneavoastră VDI.

 

VOLUM DE VÂNZĂRI—Un sistem de puncte utilizat de Nu Skin pentru a compara valoarea relativă a Produselor pentru diverse monede și piețe. Fiecărui produs îi este alocat un anumit număr de puncte de Volum de Vânzări. Sharing Block-urile, Building Block-urile și Leadership Team Sales Volume sunt toate incluse în Volum de Vânzări. Volumul de Vânzări este diferit de Valoarea Comisionabilă a Vânzărilor.

 

SHARING BLOCK (SB)—O divizie a Building Block-urilor formată din 500 de puncte de Volum de Vânzări care provin doar din cumpărăturile efectuate de Clienții Retail, Membrii, Brand Affiliates și Brand Representatives în Calificare pe care i-ați înregistrat dumneavoastră și de către Clienții Retail din Statele Unite și Canada ai Brand Affiliate-ților dumneavoastră și ai Brand Representative-ilor în Calificare. Cumpărăturile dumneavoastră personale nu sunt incluse în Sharing Block-uri. Sharing Block-urile sunt valabile doar în Calificare și sunt o sub-categorie a Building Block-urilor. Astfel, toate Sharing Block-urile sunt Building Block-uri, dar nu toate Building Block-urile sunt Sharing Block-uri.

 

SHARING BONUS—Vă rugăm vedeți Share – Plată Zilnică pentru mai multe detalii.

 

TEAM—Echipa dumneavoastră constă din Grupul dumneavoastră și toate grupurile de pe care sunteți eligibil a fi plătit un Leading Bonus.

 

TITLU—Se referă la titlurile de Membrii, Brand Affiliates, Brand Representatives în Calificare și Brand Representative. Titlurile de Brand Representative sunt determinate de numărul de Brand Representative și Leadership Team de pe G1 și sunt folosite pentru a determina numărul de generații de pe care puteți primi Leading Bonus. Vă rugăm vedeți tabelul Lead - Titluri și Leading Bonus pentru cerințele specifice fiecărui titlu.

 

CONT VELOCITY—Un cont digital care reflectă toate activitățile de compensare, ajustări și plăti distribuite de Nu Skin. Primiți un cont Velocity când deveniți Brand Affiliate. Nu Skin transferă automat și gratuit soldul dumneavoastră din Contul Velocity la începutul fiecărei perioade de plată săptămânale sau lunare. Sunteți responsabil pentru orice taxe generate de orice transfer inițiat de dumneavoastră. Există o limită minimă în valoare de 35 LEIS pentru transferurile automate. Transferurile inițiate de dumneavoastră nu au o valoare minimă necesară stabilită. Conturile Velocity nu acumulează dobândă. Puteți vizualiza contul dumneavoastră Velocity prin intermediul portalului online al Nu Skin pentru Brand Affiliate.