Mai ești acolo?

CONTINUĂ
Velocity Brochure

 

Bine ați venit la Velocity de Nu Skin® —un program pentru performanța vânzărilor care oferă opțiuni flexibile pentru a se potrivi stilului tău de viață, recompense rapide care te mențin motivat și îți oferă capacitatea de a-ți construi propria afacere.

 

Îți dorești să realizezi un venit suplimentar distribuind produsele preferate cu prietenii tăi? Poate visezi la propria afacere? Indiferent de obiectivele tale, călătoria Nu Skin® va fi diferită pentru tine. De aceea cu Velocity îți alegi propria strategie - și propriul ritm.

 

FLEXIBIL

Având flexibilitatea de a vinde cu amănuntul, a Distribui, Construi și de a Conduce, Velocity te ajută să îți trăiești  viața după propriile reguli - având posibilitatea de a-ți stabili propriul program și de a te concentra pe  propriile aspirații.

 

RAPID

Velocity te plătește rapid oricând tu vinzi un produs. Poți câștiga bonusuri zilnic, săptămânal și lunar astfel încât atât tu cât și cei pe care  îi aduci la Nu Skin beneficiați de recompense rapide.

 

RECOMPENSATOR

Velocity te recompensează pentru eforturile tale  cu bonusuri generoase, plăți la timp,  recunoașteri incredibile și promoții pe măsură. Există mai multe moduri pentru a-ți atinge obiectivele - este viața ta, afacerea ta, strategia ta.

 

Iar partea cea mai bună? Să începi este simplu și gratuit.

 

Velocity Share
Velocity Build
Velocity Lead
Velocity Brand Representative Qualification
Velocity Glossary
Velocity Marketing Materials