Team Elite

Team Elite

 

Obţinerea titlului de Team Elite reprezintă succesul Nu Skin® suprem pentru Distribuitorii noştri iar dumneavoastră veţi deveni membru în cadrul clubului exclusivist Nu Skin® al liderilor globali de top. După obţinerea titlului de Team Elite, succesul dumneavoastră va fi sărbătorit în cadrul tuturor evenimentelor companiei. Veţi primi titlul pin Nu Skin® Team Elite şi un premiu special din cristal cu inscripţia Team Elite. Performanţa dumneavoastră va fi sărbătorită în cadrul unei seri festive Team Elite Award Night şi la Gala din cadrul Convenţiei Globale iar dumneavoastră veţi fi inclus, din acel moment, în mult doritul Wall of Fame de la sediul companiei Nu Skin® din Provo, Utah. După împlinirea a cinci ani de la obţinerea titlului de Team Elite, veţi primi o “Stea” pe Nu Skin® Wall of Fame, din faţa sediului companiei Nu Skin®. Recunoaşterea dumneavoastră va fi, de asemenea, publicată şi anunţată pe website-ul companiei.

 

În fiecare an în care primiţi titlul de Team Elite, dumneavoastră şi ceilalţi Executivi Team Elite din lumea întreagă veţi beneficia de o Călătorie Team Elite cu toate cheltuielile incluse, la diverse destinaţii din întreaga lume, împreună cu Fondatorii Nu Skin® şi principalii membri ai echipei de conducere a companiei.

 

Pentru detalii complete cu privire la datele Călătoriei Team Elite şi la termenii limită de calificare, vă rugăm să vă contactaţi Managerul Contabil local al dumneavoastră sau să vizitaţi website-ul www.nseteamelite.com. Executivii Team Elite joacă un rol important în dezvoltarea pieţei şi a succesului Nu Skin®. Conducerea locală şi regională a companiei precum şi Managerul de Vânzări Nu Skin® al dumneavoastră vor continua să vă ofere sprijin pe măsură ce dezvoltaţi afacerea dumneavoastră la nivel global. Veţi avea acces la un instrument personalizat de navigare GPS (Navigator) online pentru a putea conduce afacerea dumneavoastră într-un mod uşor şi convenabil oricând şi oriunde.

 

Puteţi să vă calificaţi pentru Wealth Maximiser şi puteţi să câştigaţi un EEB (5%) plus un DBLG1 (10%) dacă obţineţi 3000 GSV sau Bonusul Executivilor Desprinşi pentru generaţiile G1-G6 ale dumneavoastră.*

Alăturaţi-vă Nu Skin Deveniţi distribuitor