Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Formular pentru Garanția de returnare a banilor pentru Scanner

Lăsați Scanerul Pharmanex BioPhotonic să ofere dovada imediată a nivelului dvs. carotenoid și observați diferența măsurabilă. În cazul în care nu observaţi o creştere a SCS după 90 de zile de consumul unuia dintre produsele menţionate mai jos, în dozele indicate, noi vă vom returna banii plătiţi pentru acel produs.

Luând parte la această ofertă, participanții vor fi obligați să accepte și să respecte termenii și condițiile de mai jos. Nu Skin își rezervă dreptul de a refuza la propria discreție, solicitările care nu respectă acești termeni și condiții.

 

Luând parte la această ofertă, participanții vor fi obligați să accepte și să respecte termenii și condițiile de mai jos. Nu Skin își rezervă dreptul de a refuza la propria discreție, solicitările care nu respectă acești termeni și condiții. 

 

Această ofertă este o completare la, și nu înlocuiește sau limitează drepturile dvs. statutare.

 

Pentru a vă valida solicitarea, trebuie să completați Formularul de solicitare a Garanției de Returnare a Banilor. Puteți utiliza oferta doar în termen de 90 de zile de la data la care ați fost rescanat(ă). Chitanțele originale trebuie să dovedească clar achiziția produselor și data de achiziție.

 

În acești Termeni și condiții: 

 

 • Gestionare abonament ADR: Abonament ADR; pentru mai multe informații vă rugăm să accesați pagina Ce este Abonamentul ADR. Abonamentul ADR poate fi nou sau existent.
 • Produs înseamnă: LifePak+, JVi, Beauty Focus MultiBeauty sau Beauty Focus Collagen+.
 • SCS: Scorul Carotenoid al Pielii.
 • Card de scanare: Poate fi fizic sau digital și este reutilizabil - și va fi folosit atât pentru scanare inițială, cât și pentru scanări ulterioare. Codul de bare, care este numărul de pe cardul de scanare, vă va permite o monitorizare pe viață, dacă numărul cardului de scanare este conectat la un abonament ADR activ.
 • Operator de scaner: Este un Brand Affiliate autorizat Nu Skin în urma semnării unui Acord Brand Affiliate.
 • Luni consecutive: Comandarea de produs(e) în fiecare lună, în aceeași zi din lună pentru a asigura consumul zilnic garantat.

TERMENI ȘI CONDIȚII:

 

Eligibilitate:

 • Garanția de returnare a banilor este disponibilă pentru toți clienții cu vârsta de 18 ani sau mai mult, înregistrați ca și parteneri Brand Affiliate sau Clienți Nu Skin, cu un ID Nu Skin valabil, care au reședința legală în piețele Nu Skin deschise din regiunile Europa și Africa, unde produsele pot fi comercializate.
 • Garanția de returnare a banilor se aplică exclusiv persoanelor care nu au consumat produsele menţionate mai sus timp de cel puţin trei luni înainte de prima lor scanare.
 • Fiecare client are dreptul de a solicita o singură dată returnarea banilor în baza acestei garanții de returnare a banilor.

 

Cum se solicită:

 

 • Solicitați o scanare inițială cu BioPhotonic Scanner S3 pentru a afla scorul dvs. carotenoid înainte să începeți să consumați produsele. Primul dvs. SCS trebuie înregistrat pe un card de scanare conectat la comenzile dvs. prin abonament ADR.
 • Comandați oricare produse prin intermediul programului de abonament ADR timp de trei luni consecutive și consumați produsele conform dozajului menționat mai jos. Comanda trebuie plasată și plătită în maximum 7 zile de la prima scanare.
 • Asigurați un aport nutrițional optim timp de cel puțin 90 de zile consecutive pentru a vă îmbunătăți scorul SCS.
 • Rescanarea ta garantată trebuie efectuată cu același card de scaner care a fost utilizat pentru prima ta scanare, între 90 și 100 de zile de la prima scanare. 

 

Pentru JVi,aceasta se poate obţine consumând 60 ml de produs de două ori pe zi, în fiecare zi. Deși recomandăm un consum zilnic minim de produs de 60 ml, de două ori pe zi pentru rezultate optime, garanția de returnare a banilor de la Nu Skin poate fi solicitată chiar și în cazul în care consumați 50 de ml / zi, timp de 3 luni consecutive.

Pentru LifePak+, acesta poate fi obținut luând 2 pliculețe (8 tablete) pe zi, adică 1 cutie de LifePak+ în fiecare lună, timp de 3 luni consecutive.

Pentru Beauty Focus Collagen+, acesta poate fi obținut luând 1 pliculeț pe zi, adică 1 cutie în fiecare lună, timp de 3 luni consecutive.

Pentru Beauty MultiBeauty, acesta poate fi obținut luând 1 capsulă pe zi, adică 1 cutie în fiecare lună, timp de 3 luni consecutive.

 

Banii vă vor fi returnați în 2 până la 4 săptămâni de la primirea solicitării dumneavoastră.

*
*
Folosiți formatul internațional pentru numărul de telefon (începând cu + și codul țării)
*
Informaţie necesară pentru a fi eligibil(ă) pentru Garanția de Returnare a Banilor
*
*

Scanare inițială (nu mai târziu de 7 zile înainte de achiziționarea produselor)

*
*
*
*
 LifePak+
 JVi
 Beauty Focus Collagen+
 Beauty Focus MultiBeauty

Rescanare garantată (între 90 și cel mult 100 de zile după data scanării inițiale)

 

 

 

*
*

 

Condiţii generale:

 

 • Dacă ați consumat cel puțin 2 din 5 produse în același timp, și anume LifePak+, JVi, Beauty Focus MultiBeauty și/sau Beauty Focus Collagen+ timp de 3 luni consecutive, Nu Skin va returna banii doar pentru unul dintre aceste produse, în cazul în care scorul dvs. SCS nu va crește. Dumneavoastră alegeți contravaloare cărui produs să vă fie returnată.
 • În cazul în care ați comandat un pachet ADR care conține un produs la un preț promoțional și solicitați Garanția de Returnare a Banilor, veți primi înapoi prețul promoțional plătit.
 • Banii vor fi returnaţi în termen de 2 până la 4 săptămâni de la primirea solicitării dumneavoastră.
 • Banii returnați vor fi creditați pe cardul de credit pe care l-ați folosit pentru achiziția produsului. Dacă ași folosit o metodă de plată diferită de cardul de credit pentru a achiziționa produsul, bani vor fi returnați în contul bancar nominalizat, prin transfer bancar electronic.

 

Diverse:

Compania își rezervă dreptul de a solicita o rescanare din partea ta pe cheltuiala companiei.
Orice manipulare, determinată la propria discreţie de Nu Skin, a Termenilor şi Condiţilor Garanției de Returnare a Banilor va anula orice pretenție pentru invocarea banilor înapoi.
Nu Skin îți rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe Garanția de returnare a banilor. În cazul în care Nu Skin întrerupe Garanția de returnare a banilor, Compania va procesa în continuare solicitările depuse înainte de acea dată și va iniția rambursări în cazul în care solicitările sunt acceptate.

 

Avertisment: 

Compania, compania mamă, companiile afiliate şi subsidiare (“Nu Skin” sau „Pharmanex”) sunt conştiente de şi vă înţeleg îngrijorarea în legătură cu modul în care sunt colectate, folosite şi partajate informaţiile dumneavoastră în urma participării dumneavoastră în programul de Garanție de Returnare a Banilor. Nu Skin respectă confidențialitatea dumneavoastră și este dedicată să protejeze confidențialitatea clienților care achiziționează produse și servicii de la Nu Skin. Nu Skin colectează de la dumneavoastră şi păstrează anumite informaţii personale despre dumneavoastră care pot sau nu pot să fie considerate date sensibile în vederea îndeplinirii sarcinilor administrative şi de păstrare a datelor.   

 

Prin trimiterea acestei solicitări pentru Garanția de returnare a banilor, prin prezenta vă exprimaţi consimțământul ca toate informaţiile transmise de dumneavoastră să fie păstrate de Nu Skin la sediul său din Statele Unite, la sediile sale regionale şi/sau ale companiilor locale afiliate ale sale din ţara de reşedinţă a dumneavoastră. În mod expres vă exprimaţi consimţământul ca informaţiile despre dumneavoastră să fie folosite de Pharmanex pentru a procesa informaţiile în afara spaţiului EU şi într-o bază agregată de date în scopuri de cercetare care nu vor permite identificarea dumneavoastră de către alte persoane.

 

Înţelegeţi faptul că Pharmanex va face disponibile pentru dumneavoastră rezultatele scanării carotenoide pe website-ul Pharmanex (vor fi disponibile numai pentru dumneavoastră şi numai după autentificare). De asemenea, înţelegeţi faptul că veţi putea accesa numai acele informaţii care vă identifică pe dumneavoastră. Aveți dreptul de a accesa și a corecta informațiile dumneavoastră personale stocate de Nu Skin contactând Serviciul de Relații cu Clienții pentru țara dumneavoastră de reședință. În cazul în care nu este prevăzut obligatoriu prin lege, toate datele vor fi păstrate numai pentru o perioadă necesară de timp.

 

Trimiţând acest formular, solicit ca solicitarea mea pentru returnarea banilor să fie luată în considerare în baza Garanției de returnare a Banilor oferită de către Companie pentru produsul selectat evidenţiat mai sus.