Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Scaner Garanția de Returnare a Banilor Formular

Lăsaţi Scanerul Pharmanex BioPhotonic să vă ofere dovadă imediată a nivelului carotenoid şi observaţi diferenţa măsurabilă. În cazul în care nu observaţi o creştere a SCS după 90 de zile de consum al unuia dintre produsele menţionate mai sus, în dozele indicate, noi vă vom returna banii plătiţi pentru acel produs

 

Participând la această ofertă, se consideră că solicitanții au acceptat și vor respecta termenii și condițiile de mai jos. Nu Skin își rezervă dreptul de a refuza, la propria discreție, afirmațiile care nu respectă acești termeni și condiții.

 

Această oferă este o adăugare și nu înlocuiește sau limitează drepturile dumneavoastră legale.

 

Pentru a vă valida solicitarea, trebuie să completați Formularul de Solicitare pentru Garanția de Returnare a Banilor onlin. Puteți face această solicitare doar în maxim 90 de zile de la data rescanării. Pe factura originală trebuie să se vadă clar achiziția Produsurilor și data de achiziționare a acestora.

 

În acești termeni și condiții:

 

 • Abonamentul ADR înseamnă: Abonamentul Recompensele Livrării Automate (pentru mai multe informații accesați Ce înseamnă Abonamentul ADR?)
 • Product înseamnă: LifePak+, JVi, Pharmanex Eye Formula sau Beauty Focus Collagen+.
 • SCS: Scorul Carotenoid al Pielii.
 • Card de Scanare: Poate fi fizic sau digital, poate fi refolosit - si va fi folosit pentru scanarea inițială și pentru rescanare. Codul de bare, care reprezintă numărul Cardului de Scanare de pe card, vă va permite o monitorizare pe toată viața dacă numărul cardului de scanare este conectat la un Abonamentul ADR activ.
 • Operator al Scanerului: Este un Brand Affiliate Nu Skin® autorizat în baza Acordului de Brand Affiliate.

 

TERMENI ȘI CONDIȚII:

 

Eligibilitate:

 • Garanția de returnare a banilor este disponibilă pentru toți clienții cu vârsta de peste 18 ani, înregistrați ca și Brand Affiliate sau Consumatori Nu Skin, cu un număr ID Nu Skin, rezidenți legali în una din țările deschise Nu Skin din regiunea EMEA unde produsele pot fi vândute.
 • Garanția de returnare a banilor se aplică exclusiv acelor persoane care nu au luat produsele menționate mai sus cu cel puțin 3 luni înainte de prima scanare.
 • Fiecare consumator are dreptul la o singură returnare a banilor în cadrul programului Garanția de Returnare a Banilor.

 

Cum să revendicați:

 • Solicitați o scanare inițială cu Scannerul BioPhotonic S3 pentru a afla scorul dumneavoastră SCS, înainte de administrarea Produselor. Primul dumneavoastră scor SCS trebuie înregistrat pe un Card de Scanare conectat la Abonamentul ADR.
 • Comandați oricare dintre Produse prin intermediul programului Abonamentul ADR timp de trei luni consecutive și consumați-le în dozele indicate mia jos. Comanda dumneavoastră ar trebui plasată cel târziu după 7 zile de la scanarea inițială.
 • Asigurați-vă un aport nutrițional optim pentru cel puțin 90 de zile continuu, pentru a asigura o creștere a SCS-ului dumneavoastră.

 

Pentru JVi, aceasta se poate obţine consumând 60 ml de produs de două ori pe zi. Deși recomandăm un consum minim de 60ml de produs de două ori pe zi pentru rezultate optime, Garanția de Returnare a Banilor Nu Skin poate fi revendicată și dacă consumați 50ml/zi timp de 3 luni consecutive.

Pentru Lifepak+ acest lucru poate fi obținut luând 2 pliculețe (8 tablete) pe zi, ceea ce înseamnă 3 pachete de LifePak+ timp de 3 luni consecutive.

Pentru Pharmanex Eye Formula acest lucru poate fi obținut luând 1 capsulă pe zi, ceea ce înseamnă 3 pachete de Pharmanex Eye Formula timp de 3 luni consecutive.

Pentru Beauty Focus Collagen+ acest lucru poate fi obținut luând 1 pliculeț pe zi, ceea ce înseamnă 3 pachete de Beauty Focus Collagen+ timp de 3 luni consecutive.

 

 

Banii vor fi returnaţi în termen de 2 până la 4 săptămâni de la primirea solicitării dumneavoastră.

*
*
*
Informaţie necesară pentru a fi eligibil(ă) pentru Returnarea Garantată a Banilor
*
*

Scanare inițială (înainte de începerea utilizării produsului)

*
*
*
*
 LifePak+
 JVi
 Pharmanex Eye Formula
 Beauty Focus Collagen+

Rescanarea (între 90-100 de zile de la începerea utilizării produsului)

 

 

 


*
*

 

General:

 

 • Dacă ați consumat cel puțin două produse în același timp, adică LifePak+, JVi, Pharmanex Eye Formula  și/sau Beauty Focus Collagen+ timp de 3 luni consecutive, Nu Skin va returna contravaloare unuia din aceste produse, în cazul în care SCS-ul dumneavoastră nu crește. Puteți alege contravaloarea cărui produs, să fie returnată către dumneavoastră.
 • Dacă ați comandat un pachet Abonamentul ADR care conține Produsul, la un preț promoțional și aplicați pentru Garanția de Returnare a Banilor, vă să luați la cunoștință că veți primi același preț promoțional al Produsului.
 • Banii vor fi returnați în contul cardului de credit folosit pentru achiziționarea Produsului. Dacă ați folosit o altă metodă de plată, decât cardul de credit pentru achiziționare Produsului, returnare banilor se va face în contul bancar specificat de dumneavoastră pentru transfer bancare electronic.

 

Altele:

Compania își rezervă dreptul de a solicita o rescanare de la dumneavoastră pe cheltuiala companiei.
Orice manipulare, determinată la propria discreţie de Nu Skin, a Termenilor şi Condiţiilor Garanției de Returnare a Banilor va anula orice solicitare de invocare a returnării banilor.
Nu Skin își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe Garanția de Returnare a Banilor. Dacă Nu Skin întrerupe Garanția de Returnare a Banilor, Compania va procesa în continuare solicitările înregistrate înaintea acestei date și va returna banii dacă solicitările sunt acceptate.

 

Avertisment:

Compania, compania mamă, companiile afiliate şi subsidiare („Nu Skin” sau „Pharmanex”) sunt conştiente de şi vă înţeleg îngrijorarea în legătură cu modul în care sunt colectate, folosite şi transmise informaţiile dumneavoastră ca rezultat al participării dumneavoastră în programul Returnarea Garantată a Banilor. Nu Skin vă respectă intimitatea şi şi-a luat angajamentul de a proteja intimitatea clienţilor care achiziţionează produse şi servicii Nu Skin. Nu Skin colectează de la dumneavoastră şi păstrează anumite informaţii personale despre dumneavoastră care pot sau nu pot să fie considerate date sensibile în vederea realizării sarcinilor administrative şi de păstrare a datelor.

 

Prin trimiterea acestei Cereri de Returnare Garantată a Banilor, prin prezenta vă exprimaţi consensul ca toate informaţiile transmise de dumneavoastră să fie păstrate de Nu Skin la sediul său din Statele Unite, la sediile sale regionale şi/sau ale companiilor locale afiliate ale sale din ţara de reşedinţă a dumneavoastră. În mod expres vă exprimaţi consimţământul ca informaţiile despre dumneavoastră să fie folosite de Pharmanex pentru a procesa informaţiile în afara spaţiului EU şi într-o bază agregată de date în scopuri de cercetare care nu vor permite identificarea dumneavoastră de către alte persoane.

 

Înţelegeţi faptul că Pharmanex va face disponibile pentru dumneavoastră rezultatele scanării carotenoide pe website-ul Pharmanex (vor fi disponibile numai pentru dumneavoastră şi numai după autentificare). De asemenea, înţelegeţi faptul că veţi putea accesa numai acele informaţii care vă identifică pe dumneavoastră. Aveţi dreptul de a accesa şi a corecta informaţiile personale ale dumneavoastră deţinute de Nu Skin contactând Serviciul de Relaţii cu Clienţii pentru ţara dumneavoastră de reşedinţă. În cazul în care nu este prevăzut obligatoriu prin lege, toate datele vor fi păstrate numai pentru o perioadă necesară de timp.

 

Informaţiile pe care le-am oferit în acest formular sunt corecte. Trimiţând acest formular, solicit ca aplicaţia mea pentru returnarea banilor să fie luată în consideraţie conform Returnării Garantate a Banilor oferită de către Companie pentru produsul selectat evidenţiat mai sus.