Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Pagina Mobile

Aplicaţia Mobilă Nu Skin


 

 

 

My Prospects

Căutaţi o aplicaţie mobilă pentru iPhone-ul sau iPad-ul dumneavoastră care vă va ajuta să prospectaţi mai uşor? Nu căutaţi mai departe de My Prospects (Prospecţii mei) Acest instrument este tovarăşul perfect pentru a motiva afacerea dumneavoastră Nu Skin, oricând, oriunde.

download iPhone app

My Nu Skin

My Nu Skin vă oferă informaţiile de care aveţi nevoie pentru a vă conduce afacerea. Această aplicaţie combină toate instrumentele esenţiale ale afacerii dumneavoastră într-o singură locaţie, oferindu-vă forţa de vă gestiona afacerea atunci când sunteţi la drum. Veţi găsi caracteristicile care vă plac din office-ul de pe website, dar acum optimizate pentru a fi folosite pe dispozitivul dumneavoastră mobil.

Cu ajutorul aplicaţiei My Nu Skin puteţi să:

  • Vizualizaţi cu uşurinţă informaţii importante din Navigator (V&G)
  • Vedeţi sarcini personale şi de afaceri
  • Creaţi noi sarcini când sunteţi la drum
  • Păstraţi o privire asupra activităţilor importante care au loc în afacerea dumneavoastră
  • Vizualizaţi istoria comenzilor
  • Şi multe, multe altele
download iPhone app
download android app

 

 

 

My Store

Cu aplicația My Store, distribuirea informațiilor despre produsele preferate nu a fost niciodată mai ușoară! Creează și trimite clienților sau potențialilor clienți ofertele de produse personalizate și finalizează prin personalizarea cu propriul mesaj, într-un timp scurt. Descarcă aplicația My Store de pe  Apple Store  sau  Google Play Store și începe!

download iPhone app
download android app