Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Produsele noastre: Nu Skin și Pharmanex

 

Produsele noastre: Nu Skin și Pharmanex

 


Sunt produsele voastre prietenoase cu veganii?

 

La Nu Skin, nu spunem și nu susținem faptul că produsele noastre sunt potrivite pentru vegani. Aceasta deoarece există produse care conțin ingrediente din produse derivate de la animale, de exemplu Sunright Lip Balm, care conține ceară de albine.

 

Suplimentele noastre Pharmanex nu au fost formulate să nu conțină ingrediente animale sau produse derivate de la animale (decât dacă este menționat altfel). Procesul confirmării dacă un produs este potrivit pentru un vegetarian nu este atât de simplu ca analizarea pur și simplu a ingredientului. Din păcate, furnizorii de ingrediente crude nu trebuie să urmărească originea din plante versus de la animale a excipienților (ingrediente ajutătoare), decât dacă Pharmanex/Nu Skin precizează nevoia pentru o versiune vegană/vegetariană a ingredientului. În prezent, este dificil de certificat cu siguranță absolută că nu au existat ingrediente derivate de la animale utilizate la un anumit moment în procesul de producție al ingredientelor crude, înainte ca ingredientele crude să fie achiziționate de Pharmanex/Nu Skin. Totuși, putem confirma că toate ingredientele utilizate în produsele Pharmanex întrunesc specificații stricte cu privire la calitate conform procesului calității 6S și reglementărilor legale.

 

Cu privire la produsele noastre Pharmanex, capsulele pe care le utilizăm pentru unele dintre suplimente (R2, TR90, Tēgreen etc.) sunt obținute dintr-o combinație de porcine și bovine (porc și vacă) și, prin urmare, nu sunt prietenoase cu veganii. Suplimentele sub formă de tabletă, de exemplu: LifePak+, BioGinko și OverDrive, toate au un înveliș foarte subțire din gelatină. Această gelatină este produsă din pește. Motivul pentru care acestea au un înveliș este din rațiuni de siguranță. Le face mai ușor de înghițit. Acest tip de înveliș este utilizat și pentru unele tipuri de medicamente și alte mărci de suplimente.


Efectuați teste pe animale?

 

Nu Skin subscrie şi pledează în favoarea tratamentului etic şi uman al animalelor, precum şi pentru protecţia sănătății și siguranței oamenilor.

 

Produsele Nu Skin Products
Cu excepţia cazurilor impuse de lege și de agenţiile de reglementare, Nu Skin nu testează produsele sale cosmetice pe animale şi nici nu le cerem altora să le testeze în numele nostru. Noi evaluăm produsele în teste clinice pe grupuri de subiecți voluntari umani pentru a ne asigura de eficacitatea și siguranța produselor noastre.

 

Produsele Pharmanex
Atunci când este vorba de produsele nutriționale ale companiei, Nu Skin aderă la aceeași filosofie. Produsele nutriționale și pe bază de plante ale Nu Skin sunt consumate intern și, în consecință, este posibil ca unele agenții de reglementare guvernamentale să solicite cercetare pe animale pentru a susține siguranța oamenilor și eficacitatea produsului. În cazurile în care este necesar să efectuăm studii pe animale, facem toate eforturile pentru a efectua aceste studii într-o manieră etică și umană și aderăm la protocoalele de tratament aplicabile și aprobate de guvern.


Pot să utilizez produsele voastre dacă sunt însărcinată sau alăptez?

 

Oricât de mult am dori să ajutăm, din păcate nu putem să spunem dacă unul dintre produsele noastre este potrivit pentru a fi utilizat în timpul sarcinii sau alăptării. Aceasta deoarece nu am testat niciunul dintre produsele noastre pe femei însărcinate sau care alăptează.

 

Nu credem că ar avea un efect advers deoarece multe femei continuă să consume suplimente și să utilizeze creme în timpul sarcinii/alăptării. Totuși, vă sfătuim să vă consultați medicul de familie pentru a fi siguri deoarece suntem conștienți că, mai ales în cazul suplimentelor, în timpul sarcinii se recomandă consumul unei anumite cantități. Atunci când mergeți la medicul de familie, luați o copie a Paginii Informative a Produsului (PIP) pentru produsul care vă interesează să îl utilizați, iar aceasta îi va arăta medicului de familie ce este produsul și care sunt ingredientele sale. Aceasta îl va ajuta apoi pe medicul de familie să vadă dacă produsul poate fi consumat în timpul sarcinii și alăptării, mai ales dacă aveți o afecțiune sau urmați un tratament medical.


Ce produse poate să utilizeze copilul meu?

 

Un produs excelent pentru utilizarea în cazul copiilor este produsul nostru Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash. Din păcate, celelalte produse ale noastre sunt produse și testate pe persoane cu vârsta de cel puțin 18 ani.


Ce produse Pharmanex poate să utilizeze copilul meu?

 

Cu excepția produsului JVi, care este potrivit pentru toate vârstele, produsele noastre Pharmanex sunt produse numai pentru persoanele dezvoltate complet. Prin urmare, recomandăm consumul suplimentelor noastre numai de către persoane cu vârsta de cel puțin 18 ani.


Pot să combin diferite produse Pharmanex?

 

Da, dar aceasta depinde de formulele disponibile în țara dumneavoastră. Pentru dozele și combinațiile recomandate, vă rugăm să contactați Serviciul Suport pentru Produse local.


Am o afecțiune medicală. Ce produse Pharmanex pot să consum?

 

Din păcate, nu putem să afirmăm dacă produsele noastre sunt adecvate pentru niciun fel de afecțiune medicală, boală sau afecțiune a pielii sau sarcină. Aceasta din cauză că Nu Skin nu este o companie de medicamente și, prin urmare, nu a testat niciunul dintre produsele noastre pe astfel de persoane. Toate produsele noastre sunt testate pe persoane sănătoase, cu pielea sănătoasă, intactă. Vă sfătuim să duceți o copie a Paginilor Informative ale Produselor sau o listă de ingrediente la medicul de familie. Pe baza acestor informații, medicul dumneavoastră de familie ar trebui să poată să stabilească dacă produsul este sigur și potrivit având în vedere starea dumneavoastră medicală, alergia sau orice medicament pe care este posibil să îl consumați în combinație cu produsele noastre.


Unde găsesc un Operator de Scaner?

 

Dacă vreți să obțineți o scanare și nu știți deja un Operator de Scaner, faceți clic aici.


Cum pot să mă calific pentru garanția de returnare a banilor pentru produsele certificate pentru Scaner?

 

Pentru a vă califica pentru garanția returnării banilor, trebuie să obțineți o scanare și să corelați Cardul de Scanare la o comandă ADR și să efectuați comanda în termen de 7 zile. O rescanare trebuie să aibă loc la 90-100 de zile de la prima scanare și, dacă scorul Scanerului este la fel sau mai mic, apoi puteți aplica pentru returnarea banilor. Formularul este disponibil aici.


 

Subiecte de ajutor

 


 

Nu găsiți ce căutați?

 

Contactați-ne