Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Produsele noastre: Nu Skin și Pharmanex

 

Produsele noastre: Nu Skin și Pharmanex

 


Sunt produsele voastre prietenoase cu veganii?

 

La Nu Skin, nu spunem și nu susținem faptul că produsele noastre sunt potrivite pentru vegani. Aceasta deoarece există produse care conțin ingrediente din produse derivate de la animale, de exemplu Sunright Lip Balm, care conține ceară de albine.

 

Suplimentele noastre Pharmanex nu au fost formulate să nu conțină ingrediente animale sau produse derivate de la animale (decât dacă este menționat altfel). Procesul confirmării dacă un produs este potrivit pentru un vegetarian nu este atât de simplu ca analizarea pur și simplu a ingredientului. Din păcate, furnizorii de ingrediente crude nu trebuie să urmărească originea din plante versus de la animale a excipienților (ingrediente ajutătoare), decât dacă Pharmanex/Nu Skin precizează nevoia pentru o versiune vegană/vegetariană a ingredientului. În prezent, este dificil de certificat cu siguranță absolută că nu au existat ingrediente derivate de la animale utilizate la un anumit moment în procesul de producție al ingredientelor crude, înainte ca ingredientele crude să fie achiziționate de Pharmanex/Nu Skin. Totuși, putem confirma că toate ingredientele utilizate în produsele Pharmanex întrunesc specificații stricte cu privire la calitate conform procesului calității 6S și reglementărilor legale.

 

Cu privire la produsele noastre Pharmanex, capsulele pe care le utilizăm pentru unele dintre suplimente (R2, TR90, Tēgreen etc.) sunt obținute dintr-o combinație de porcine și bovine (porc și vacă) și, prin urmare, nu sunt prietenoase cu veganii. Suplimentele sub formă de tabletă, de exemplu: LifePak+, BioGinko și OverDrive, toate au un înveliș foarte subțire din gelatină. Această gelatină este produsă din pește. Motivul pentru care acestea au un înveliș este din rațiuni de siguranță. Le face mai ușor de înghițit. Acest tip de înveliș este utilizat și pentru unele tipuri de medicamente și alte mărci de suplimente.


Efectuați teste pe animale?

 

Cu privire la testele pe animale, testăm pe animale numai atunci când legislația o solicită. Noi respectăm regulile din EMEA (Europa/Orientul Mijlociu/Africa) și, deoarece nu există necesitatea testării pe animale în aceste regiuni, aceasta înseamnă că produsele noastre nu sunt testate pe animale.

 

Ingredientele noastre sunt testate in vitro. Dacă se efectuează teste pe animale, numai produsul final va fi testat, nu un anumit ingredient sau ingredientul separat.

 

Așa cum toate medicamentele obișnuite pe care este posibil să le consumați din când în când (pastile pentru durere de cap etc.) trebuie să parcurgă faza testării pe animale înainte de a fi testate pe oameni, aceeași regulă se aplică pentru suplimente (numai suplimente, nu și produsele de îngrijire a pielii) în unele țări. Prin urmare, legislația obligă compania Nu Skin să efectueze studii pe animale cu privire la anumite suplimente în unele țări. În timp ce legile și mandatele pot începe să se schimbe, în prezent acestea solicită unele teste pe animale (obligatorii). Acestea nu sunt efectuate de Nu Skin, ci mai degrabă guvernul conduce testele solicitate. Guvernul/agenția de testare va solicita o anumită cantitate de produs necesară efectuării testării necesare. Noi, Nu Skin, nu selectăm și nu efectuăm testul și nici măcar nu stabilim testarea cu laboratorul; guvernul se ocupă de tot. Din păcate, nu putem să vă oferim informații suplimentare în această privință.

 

Cercetarea pe animale joacă un rol crucial pentru cercetători' în vederea înțelegerii bolilor și dezvoltării de tratamente medicale eficiente și, în ciuda faptului că suplimentele sunt „naturale”, acestea sunt totuși ingerate și pot totuși cauza efecte/efecte secundare importante. Conform Food and Drug Administration, în acest moment nu este posibil să abandonăm în totalitate testele pe animale și să asigurăm în același timp sănătatea și siguranța.

 

Acestea fiind spuse, compania Nu Skin este dedicată dezvoltării testelor care nu implică animale. Compania a contribuit la Centre for Alternatives to Animal testing de la John Hopkins University și va continua să susțină dezvoltarea de alternative la testarea pe animale. Sperăm că, în timp, aceste cercetări vor elimina complet studiile pe animale.


Pot să utilizez produsele voastre dacă sunt însărcinată sau alăptez?

 

Oricât de mult am dori să ajutăm, din păcate nu putem să spunem dacă unul dintre produsele noastre este potrivit pentru a fi utilizat în timpul sarcinii sau alăptării. Aceasta deoarece nu am testat niciunul dintre produsele noastre pe femei însărcinate sau care alăptează.

 

Nu credem că ar avea un efect advers deoarece multe femei continuă să consume suplimente și să utilizeze creme în timpul sarcinii/alăptării. Totuși, vă sfătuim să vă consultați medicul de familie pentru a fi siguri deoarece suntem conștienți că, mai ales în cazul suplimentelor, în timpul sarcinii se recomandă consumul unei anumite cantități. Atunci când mergeți la medicul de familie, luați o copie a Paginii Informative a Produsului (PIP) pentru produsul care vă interesează să îl utilizați, iar aceasta îi va arăta medicului de familie ce este produsul și care sunt ingredientele sale. Aceasta îl va ajuta apoi pe medicul de familie să vadă dacă produsul poate fi consumat în timpul sarcinii și alăptării, mai ales dacă aveți o afecțiune sau urmați un tratament medical.


Ce produse poate să utilizeze copilul meu?

 

Un produs excelent pentru utilizarea în cazul copiilor este produsul nostru Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash. Din păcate, celelalte produse ale noastre sunt produse și testate pe persoane cu vârsta de cel puțin 18 ani.


Ce produse Pharmanex poate să utilizeze copilul meu?

 

Cu excepția produsului JVi, care este potrivit pentru toate vârstele, produsele noastre Pharmanex sunt produse numai pentru persoanele dezvoltate complet. Prin urmare, recomandăm consumul suplimentelor noastre numai de către persoane cu vârsta de cel puțin 18 ani.


Pot să combin diferite produse Pharmanex?

 

Da, dar aceasta depinde de formulele disponibile în țara dumneavoastră. Pentru dozele și combinațiile recomandate, vă rugăm să contactați Serviciul Suport pentru Produse local.


Am o afecțiune medicală. Ce produse Pharmanex pot să consum?

 

Din păcate, nu putem să afirmăm dacă produsele noastre sunt adecvate pentru niciun fel de afecțiune medicală, boală sau afecțiune a pielii sau sarcină. Aceasta din cauză că Nu Skin nu este o companie de medicamente și, prin urmare, nu a testat niciunul dintre produsele noastre pe astfel de persoane. Toate produsele noastre sunt testate pe persoane sănătoase, cu pielea sănătoasă, intactă. Vă sfătuim să duceți o copie a Paginilor Informative ale Produselor sau o listă de ingrediente la medicul de familie. Pe baza acestor informații, medicul dumneavoastră de familie ar trebui să poată să stabilească dacă produsul este sigur și potrivit având în vedere starea dumneavoastră medicală, alergia sau orice medicament pe care este posibil să îl consumați în combinație cu produsele noastre.


Unde găsesc un Operator de Scaner?

 

Dacă vreți să obțineți o scanare și nu știți deja un Operator de Scaner, faceți clic aici.


Cum pot să mă calific pentru garanția de returnare a banilor pentru produsele certificate pentru Scaner?

 

Pentru a vă califica pentru garanția returnării banilor, trebuie să obțineți o scanare și să corelați Cardul de Scanare la o comandă ADR și să efectuați comanda în termen de 7 zile. O rescanare trebuie să aibă loc la 90-100 de zile de la prima scanare și, dacă scorul Scanerului este la fel sau mai mic, apoi puteți aplica pentru returnarea banilor. Formularul este disponibil aici.


 

Subiecte de ajutor

 


 

Nu găsiți ce căutați?

 

Contactați-ne