Mai ești acolo?

CONTINUĂ

ageLOC Boost

 

Sistem ageLOC Boost: Introducere

 

 

 


 

Sistem ageLOC Boost: Cele mai bune practici de îngrijire

 

 

 

Descoperă mai multe

 

 


 

Întrebări Frecvente

 

1. Cum încarc dispozitivul ageLOC Boost? 

 

1. Înainte de încărcare asigură-te că atât dispozitivul cât și încărcătorul magnetic sunt complet uscate. 

2. Plasează dispozitivul pe încărcătorul magnetic. Asigură-te că magneții se fixează pe poziție. Conectează cablul USB la o sursă de alimentare (de ex. computer sau USB). 

3. Atunci când se încarcă, luminile de pe suprafața tactilă se vor muta de la 1 la 6 lumini și vor clipi.  

4. Încarcă complet dispozitivul ageLOC Boost. De îndată ce dispozitivul este complet încărcat, luminile nu se vor mai stinge și aprinde, iar liniile luminoase, LED, vor rămâne luminate ușor.

 

 

2. De ce trebuie să pun Activating Serum pe capătul dispozitivului și nu direct pe piele?

 

Acest lucru are rolul de a asigura o conducție eficientă a curentului. Dacă aplici produsul direct pe piele, este posibil ca Activating Serum să se usuce pe o parte a feței înainte ca tu să ajungi la ea cu dispozitivul. Tot din acest motiv sugerăm utilizarea dispozitivului pe rând, pe câte o jumătate de față.  

 

 

3. Pot folosi orice produs/ser cu dispozitivul ageLOC Boost?

 

Pentru o experiență optimă, recomandăm să folosești doar ageLOC Boost Activating Serum cu dispozitivul tău. Asta pentru că am formulat științific Activating Serum pentru a ne asigura că acel microcurent cu impuls variabil unic, în curs de brevetare, să poată fi livrat pielii tale în mod eficient. Am colaborat cu echipa noastră de experți de talie mondială pentru a crea diferite formule și a găsi una cu capacitate maximă de a conduce curentul necesar, în timp ce furnizează beneficiile incredibile ale ingredientelor cheie.  ​Am deliberat meticulos fiecare detaliu, alegând cu atenție ingredientele și concentrațiile potrivite.
Formula finală ajunge la acest echilibru de a susține conductivitatea în timp ce furnizează toate beneficiile incredibile, într-un mod perfect și este plină de ingrediente eficiente. Utilizarea acestui sistem ca întreg este singura modalitate de a te asigura că pielea se bucură de întreaga gamă de beneficii pe care sistemul ageLOC Boost le are de oferit.

 

4. Pot folosi ageLOC Boost la duș?  Este rezistent la apă? 

 

Nu ar trebui să folosești ageLOC Boost la duș sau în baie deoarece dispozitivul nu este impermeabil (este rezistent la apă). De asemenea, este mai bine să folosești sistemul după duș, deoarece Activating Serum este un produs care nu necesită limpezire. Poți curăța dispozitivul ageLOC Boost cu apă, dar nu îl scufunda.

 

 

Vezi toate Întrebările frecvente

 

 


 

Descarcă resursele noastre utile

 

nu-skin-ageloc-boost-user-manual-digital-device-care-image
nu-skin-ageloc-boost-faq-device-care-image

 

 


 

Trebuie să înlocuiești dispozitivul tău?

 

 

Formular cerere de înlocuire a dispozitivului

 

Dacă nu ai putut să găsești răspuns la problema ta, trimite O solicitare de înlocuire. Asigură-te că ai numărul de comandă precum și dispozitivul deteriorat la îndemână, pentru a verifica numărul de serie și codul lotului.

 

Dă clic aici pentru a completa formularul.

 

 

 

Nu găsești ce cauți?

 

 

Contactează Asistență Clienți