Premii

Nu Skin: Premii și Recunoaștere

De-a lungul anilor, Nu Skin a primit o gamă largă de premii importante, atât la nivel global, cât și local.

Iată o scurtă selecție a celor mai recente premii:

 

BIG Innovation

ageLOC Me a primit recunoaştere în cadrul Premiilor BIG Innovation 2016, eveniment sponsorizat de Business Intelligence Group. Acest program de premiere conferă recunoaștere companiilor care au pus în practică idei noi, pentru a schimba modul în care oamenii experimentează lumea.
Citiţi mai multe

Spark Award

Ca finalist la ediția din 2015 a Premiilor Spark Design, ageLOC Me a fost onorat pentru soluția sa, care rezolvă probleme cotidiene ale oamenilor.  Citiţi mai multe

Consumer World Awards

ageLOC Me a câștigat AURUL la Consumer World, secțiunea Produs, Service, Upgrade sau Inovație pentru Consumatori. Puteți vedea lista completă aici.

Good Design Award 2015 Social(1)

Nu Skin ageLOC a fost desemnat câștigător la Premiile Good Design 2015 de către Chicago Athenaeum: Muzeul de Arhitectură și Design și Centrul European pentru Arhitectură, Design Artistic și Studii Urbane. Citiţi mai multe

Beauty shortlist epoch baby

Premiatul Baby Hibiscus Hair and Body Wash este finalist la ediția din 2017 a Premiilor Beauty Shortlist Mama & Baby.

Myfacemybody win ageLOC me

ageLOC Me a fost desemnat Cel mai Bun Produs Anti-Îmbătrânire și Cel mai Inovator Produs în 2016 de către MyFaceMyBody. Citiţi mai multe aici.

Pure Beauty Awards _Best Premium Skincare Product 2016

ageLOC Me a câștigat Aurul la categoria Cel mai Bun Produs Premium Nou de Îngrijire a Pielii la Premiile Pure Beauty 2016. Puteți vedea lista completă aici.

A Design Award jpeg

ageLOC Me a primit un premiu de platină A' Design la categoria Design Produse de Înfrumusețare, Îngrijire Personală și Cosmetice. Premiile A’ Design conferă recunoaștere proiectelor centrate pe inovație, tehnologie, design și creativitate. Citiți mai multe

Big Business Award

ageLOC Me a câștigat Produsul Nou al Anului de la o Companie Mare. Citiţi mai multe aici.

Beauty Awards OK 2016

ageLOC Me de la Nu Skin a câștigat o mențiune specială la categoria Cel mai Bun Produs Premium pentru Îngrijirea Pielii la Premiile Beauty, acordate de revista OK!

MyFaceMyBody Highly Commended

Nu Skin a primit o mențiune specială pentru Cel mai Bun Serviciu de Relații cu Clienții al unui Manufacturier sau Furnizor. 

Edison award

ageLOC Me a fost distins cu argint la Premiile Edison - categoria Îngrijire Personală. Premiile Edison onorează excelența în dezvoltarea de noi produse și servicii, în marketing, design centrat pe oameni și inovație. Aici puteți vedea lista completă a câștigătorilor de anul acesta.

Happi award

ageLOC Me de la Nu Skin a câștigat al doilea concurs anual Alegerea Cititorilor - Produsul Anti-Îmbătrânire al Anului, organizat de Happi. Citiţi mai multe aici.

Beauty Shortlist Baby Awards 2016 Nu skin

Premiile #beauty20 Awards  au fost create pentru a compara cele mai de succes companii în conectarea cu consumatorii prin tehnologie digitală și rețele sociale. Anul acesta, Nu Skin a câștigat cea mai bună pagina de Facebook pentru pagina Nu Skin United Kingdom and Ireland.

 

 

#beauty20 Awards  Nu skin

Premiile Beauty Shortlist Baby Awards 2016Alegerea Editorului pentru Epoch Hibiscus Hair and Body Wash. Premiile Beauty Shortlist sunt dedicate prezentării celor mai bune produse din industria de frumusețe din Marea Britanie.

award_techies

ageLOC Me a câștigat ‘Produs Inovator – Retail’ Premiile Techies 2016 recompensează toate marile realizări din industria tehnologică din Marea Britanie, oferind premii importante unora dintre cei mai buni și unici tehnologi, constructori de companii, mentori și investitori. 

award_beauty

ageLOC Me a câștigat premiul Beauty Shortlist 2016 la categoria Cel mai Bun Supliment de Frumusețe/Aparat/Inovație în îngrijirea Pielii.

Citiţi mai multe

award_biotech

Premiile Biotechnology 2016 recunosc cel mai bun talent, dedicare și descoperiri ale firmelor care activează în cadrul acestei industrii cu adevărat fascinantă și vitală, recunoscând și recompensând cercetători, medici, doctori în medicină, chimiști și ingineri care deschid drumul pentru viitor. Nu Skin a câștigat două premii la apreciatele premii Biotechnology din 2016: Premiul Pentru Producătorul Celui mai Inovator Produs de Îngrijire & și Hrănire a Pielii & Lideri Recunoscuți la Nivel Global în Științe Genetice Anti-Îmbătrânire.

Citiţi mai multe

award_Liverpool

Premiile Liverpool Lifestyle (a 7-ea ediție a Premiilor Liverpool Lifestyle - în parteneriat cu Lifestyle Magazine) s-au desfășurat în Marea Britanie.

La aceste eveniment au participat peste 250 experți în afaceri care determină stilul de viață din regiunea Liverpool, precum și membrii ai presei.

Nu Skin a fost nominalizată ca finalistă la două categorii: Cea mai Bună Afacere Online și Cel mai Bun Marketing de Rețea.

Award_Pure

Nu Skin câștigă mult apreciatul premiu pentru 2015 pentru ageLOC Galvanic Spa System la categoria Cel mai Bun Produs/Dispozitiv de Folosit Acasă. Premiile MyFaceMyBody sunt singurele premii pentru cosmetice, estetică, și industria dentară determinate de către consumatori, pentru a recunoaște și recompensa companii pentru produsele inovatoare și popularitate. La aceste premii participă 400 experți de top ai industriei, companii, jurnaliști și celebrități. Premiile sunt jurizate de către numeroși experți din această industrie și prin voturile publicului.  Vedeți fotografii de la gala de premiere pe pagina noastră de facebook.

Award_Winner

Nu Skin câștigă premiul întâi pentru ageLOC Tru Face Essence Ultra, pentru cel mai bun produs de întindere a pielii. Premiile MyFaceMyBody sunt singurele premii pentru cosmetice, estetică, și industria dentară determinate de către consumatori, pentru a recunoaște și recompensa companii pentru produsele inovatoare și popularitate. La aceste premii participă 400 experți de top ai industriei, companii, jurnaliști și celebrități. Premiile sunt jurizate de către numeroși experți din această industrie și prin voturile publicului. Vedeți fotografii de la gala de premiere pe pagina noastră de facebook.

Award_baby

Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash a fost în top 3 Best Baby Washes în 2015 la Premiile Beauty Shortlist. Premiile Beauty Shortlist sunt dedicate prezentării celor mai bune realizări din industria frumuseții din Marea Britanie.

Award_highly

Nu Skin câștigă mult apreciatul premiu pentru 2015 pentru ageLOC Tru Face Essence Ultra. Premiile Pure Beauty sunt premii importante de frumusețe în industria din Marea Britanie și recunosc cele mai interesante și eficiente produse de înfrumusețare lansate în cursul anului trecut, iar rezultatele sunt determinate de către cititorii Pure Beauty, inclusiv distribuitorii retail responsabili de vânzarea zilnică a produselor de înfrumusețare. Vedeți fotografii de la gala de premiere pe pagina noastră de facebook.

Scanerul S3 Pharmanex BioPhotonic a fost numit câștigătorul medaliei de bronz în anul 2014 de către International Design Excellence Awards (IDEA) - Premiile Internaționale de Excelență pentru Design.

 

 

Award8

Nu Skin obține DOUĂ dintre râvnitele premii MyFaceMyBody în 2014.

Produsele au fost ageLOC Transformation (Cel mai Inovator Produs) și ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II (Cel mai Bun Produs/Dispozitiv de Utilizat Acasă).

award6

Aur în 2012 la Premiile Stevie pentru Compania Anului pentru produse pentru Sănătate, Servicii & Farmaceutice

 

award3

Nu Skin Premiul Budapest Business Superbrands pentru un excelent nivel de conștientizare a mărcii (brand awareness) (2012)

Citiţi mai multe

award5

ageLOC Galvanic Body Spa a câștigat bronzul în 2012 șa premiile Best of Biz la categoria Cel mai Bun Produs Nou al Anului.

Citiţi mai multe

award1

Directorul Executiv al Nu Skin, Truman Hunt distins de către S3 Direct Selling News (DSN) cu Premiul Bravo Leadership. Recunoaștere suplimentară pentru creșterea

venitului anual de 49% în 2013 și poziționarea pe locul 7

în clasamentul DSN Global 100

Citiţi mai multe

Divider