Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Faceţi Cunoştinţă cu Copiii

Faceţi Cunoştinţă cu Copiii

Teoretic, în fiecare ţară din lume există copii înfometaţi, dar donaţiile VitaMeal de la Nourish the Children® sunt trimise în locurile în care copii au cea mai mare nevoie de ele. Pentru mai multe informaţii despre distribuirea VitaMeal, puteţi citi Rapoartele noastre de Destinație.

 

COPY_OF3

MALAWI, AFRICA PESTE 94 DE MILIOANE DE PORŢII DE MÂNCARE AU FOST DISTRIBUITE ÎN AFRICA.


Janet Banda se afla în stare severă de malnutriţie şi nu putea să meargă atunci când a fost primită la un orfelinat. După ce a mâncat VitaMeal timp de o săptămână, firavul său trup a început să revină la normal. Acum ea poate alerga, se poate juca şi poate învăţa alături de ceilalţi copii. Acum are speranță.

 

Microsoft Word - NTC SMILE STORIES (1).docx

GERTRUDE

 

Gertrude Mwembele, în vârstă de 4 ani, din cartierul Machinga din Malawi este un copil a cărui viață a fost, la un moment dat, în pericol. Și-a pierdut ambii părinți la vârsta de numai doi ani, într-o țară în care, chiar și în cele mai bune condiții, nu găsesți cu ușurință de hrană normală, hrănitoare. Totuși, datorită VitaMeal și a inițiativei Nu Skin, Nourish the Children, Gertrude are acum parte de mese hrănitoare în fiecare zi. A luat în greutate și a crescut câțiva centimetri. Gertrude frecventează școala alături de alți 132 de copii, care beneficiază, de asemenea de VitaMeal. Viitorul ei este acum plin de speranțe și promisiuni.

 
Moses

MOISE

 

Aceste este Moise și are 3 ani. El face parte din Centrul de Îngrijire a Copiilor, localizat în cadrul Comunității Mwaiwathu (CBCC), din Machinga, Malawi de est. De când a început să consume VitaMeal, starea lui s-a îmbunătățit atât de mult încât cei din jurul său erau mai liniștiți și voiau să afle mai multe despre VitaMeal și despre inițiativa Nourish the Children. Moise are acum energie și îi place să joace fotbal cu prietenii lui și cu oricine este dispus să accepte provocarea. Starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, iar greutatea aproape că s-a dublat. Când va crește mare și-ar dori să devină medic și să ofere copiilor speranță pentru o viață mai bună.