Faceţi cunoştinţă cu copiii

Faceţi cunoştinţă cu copiii

Teoretic, în fiecare ţară din lume există copii înfometaţi dar donaţiile VitaMeal de la Nourish the Children® sunt trimise în locurile în care copii au nevoie de acestea cel mai mult. Pentru mai multe informaţii cu privire la distribuirea VitaMeal, puteţi citi Rapoartele noastre de Alocare.

 

COPY_OF3

MALAWI, AFRICA

PESTE 94 DE MILIOANE DE PORŢII DE MÂNCARE AU FOST DISTRIBUITE ÎN AFRICA.

 

Janet Banda se afla în stare severă de malnutriţie şi nu putea să meargă atunci când a fost primită la un orfelinat. După ce a mâncat VitaMeal timp de o săptămână, firavul său trup a început să capete dimensiuni normale. Acum ea poate alerga, se poate juca şi poate învăţa alături de ceilalţi copii. Acum trăieşte cu speranţă.

 

kids_2

CHINA

PESTE 47 DE MILIOANE DE PORŢII DE MÂNCARE AU FOST DISTRIBUITE ÎN ASIA.


Xie Rongxue are 11 ani şi este în clasa a patra. Venitul anual al familiei ei reprezintă echivalentul a 75 de USD. Tatăl său este internat în spital şi urmează un tratament pentru ficat astfel încât fratele ei în vârstă de 16 ani a renunţat la şcoală pentru a-l ajuta cu munca la fermă. Donaţiile VitaMeal îi asigură lui Xie şi familia sale aportul corespunzător de substanţe nutritive.


Pict6088

BOLIVIA

PESTE CINCI MILIOANE DE PORŢII DE MÂNCARE AU FOST DISTRIBUITE ÎN CELE DOUĂ AMERICI.

 

Tupiza, un băiat de şapte ani, munceşte în mină pentru a a-şi ajuta familia de când tatăl său a decedat în urmă cu câţiva ani. Obişnuia să mănânce o singură masă pe zi şi mesteca frunze de coca pentru a-şi potoli foamea şi a rămâne treaz. Acum el primeşte o a doua masă VitaMeal şi se descurcă mult mai bine la şcoală.

Divider