O problemă globală, o soluţie unică

O problemă globală, o soluţie unică

 

FACEŢI O DIFERENŢĂ ÎN VIAŢA COPIILOR

 

Iniţiativa Nourish the Children® reprezintă soluţia Nu Skin® de a asigura furnizarea constantă şi în creştere de alimente nutritive pentru copiii cei mai nevoiaşi din întreaga lume. Acest concept simplu funcţionează prin vânzarea unui aliment foarte nutritiv - VitaMeal - şi ajutarea oamenilor de a  dona achiziţiile lor unor organizaţii non-profit specializate în distribuirea de alimente către persoanele care suferă de malnutriţie şi foamete.

 

Principalul partener caritabil al iniţiativei Nourish the Children® este Feed The Children (Hrăniţi Copiii), una dintre cele mai mari fundaţii caritabile internaţionale din Statele Unite care se specializează în distribuirea de milioane de kilograme de alimente în fiecare an către familii din peste 60 de ţări. Partenerul nostru caritabil distribuie produsul VitaMeal donat fără costuri suplimentare şi ne oferă în mod regulat rapoarte care fac dovada primirii acestor produse de către cei nevoiaşi.

 

Prin donarea unui produs în loc de bani, donatorii ştiu exact modul în care contribuţiilor lor sunt folosite şi pot fi siguri că donaţia lor va face diferenţa în vieţile copiilor.

 

 

ntc_ro

          Partenerii noştri caritabili

          Maximizaţi impactul dumneavoastră

În timp ce produsul în sine VitaMeal are un impact important în vieţile copiilor, efectul donaţiilor este mai important decât o simplă masă având impact asupra vieţilor multor alţi oameni. Aceste donaţii de porţii de mâncare oferă oportunităţi de a îmbunătăţi vieţile prin educaţie, locuri de muncă şi prin predarea conceptului de auto-suficienţă.

 

Atragerea copiilor la şcoală

În general, donaţiile VitaMeal sunt distribuite prin programe şcolare deoarece părinţii care trăiesc în sărăcie îşi trimit deseori copiii la şcoală pentru a primi o masă gratuită, în loc să îi oprească acasă pentru a munci. Acest lucru este valabil în special în cazul fetelor: Banca Mondială a recunoscut că “nu există investiţie mai eficientă în atingerea scopurilor dezvoltării decât educarea fetelor.”

 

Asigurarea unui flux continuu de donaţii

Ca iniţiativă socială de afaceri, Nourish the Children® facilitează donaţiile consistente şi în creştere oferind o ofertă motivantă pentru cumpărarea, donarea şi promovarea produsului VitaMeal. Comisionul este inclus în preţul alimentului şi le permite distribuitorilor să investească timpul şi resursele lor pentru a-i încuraja şi pe alţii să se alăture în lupta împotriva malnutriţiei. Donaţia VitaMeal a dumneavoastră este majorată cu ajutorul programului de potrivire de la Nu Skin®.

 

Crearea de oportunităţi economice

Fabricile VitaMeal din Malawi şi China reduc costurile de transport şi contribuie la dezvoltarea economiilor locale.

 

Contribuţia la auto-suficienţă

O parte din veniturile provenind din achiziţiile produsulelor VitaMeal sunt donate către Nu Skin Force for Good Foundation® pentru a finanţa educaţia în agricultură în Satul Mtalimanja din Malawi. Într-una din zile, o producţie agricolă mai mare ar putea pune capăt nevoii de asistenţă cu alimente din Malawi.

Divider