Problemă Globală, Soluţie Unică

Problemă Globală, Soluţie Unică

Provocarea

 

Conform Programului Alimentar Mondial:

 

  • O alimentație proastă este cauza morții a aproape jumătate (45%) dintre copiii sub cinci ani - 3,1 milioane de copii în fiecare an.
  • 66 de milioane de copii cu vârsta de școală primară vin la școală înfometați - 23 de milioane doar în Africa.

 

Fiind milioane de copii în fiecare an care mor din cauze legate de malnutriție, este evident că eforturile umanitare actuale nu sunt adaptate pentru a adresa această problemă globală tot mai acută.

Soluţia

 

Iniţiativa Nourish the Children reprezintă soluţia de la Nu Skin de a asigura rezerve constante de alimente hrănitoare pentru cei mai nevoiaşi copii din lume. Această inițiativă permite liderilor de vânzări și clienților Nu Skin' să contribuie regulat la o nevoie umanitară critică. Prin aplicarea unor principii de afaceri și prin faptul că achiziționarea de VitaMeal este comisionabilă, este susținut un program care este mai probabil să reziste pe termen lung.  Multe eforturi de întrajutorare au o singură destinație sau se fac prin contracte limitate în timp, în timp ce inițiativa Nourish the Children asigură un cadru de menținere a unui nivel constant de hrană pe termen lung, din 2002.

Inovație Umanitară

Cum Funcționează Nourish the Children

PASUL 1

VitaMeal, foarte hrănitor, este produs în fabrici din Malawi, China și Statele Unite ale Americii.

PASUL 2

Liderii de vânzări și clienții pot cumpăra VitaMeal.

PASUL 3

Persoanele pot alege să păstreze sau să doneze VitaMeal. Nu Skin facilitează donația către organizații caritabile independente.

PASUL 4

Organizațiile caritabile transportă și distribuie porțiile donate de VitaMeal către copii malnutriți din lumea întreagă.

REZULTAT = PESTE 130.000 DE COPII SUNT HRĂNIȚI ZILNIC, SCAPĂ DE MALNUTRIȚIE ȘI SE DEZVOLTĂ NORMAL.

Partenerii Noştri Caritabili

 

În timp ce produsul în sine VitaMeal are un impact important în vieţile copiilor, efectul donaţiilor este mai mult decât o simplă masă, având impact asupra vieţilor multor alţi oameni. Aceste donaţii de porţii de mâncare oferă oportunităţi de îmbunătăţire a vieţilor prin educaţie, locuri de muncă şi prin predarea conceptului de auto-suficienţă.

 

Atragerea Copiilor Către Şcoală

Donaţiile VitaMeal sunt în general distribuite prin intermediul programelor şcolare, deoarece părinţii care trăiesc în sărăcie preferă deseori să trimită copiii la şcoală pentru o masă gratuită decât să îi ţină acasă să lucreze. Acest lucru este valabil în special în cazul fetelor: Banca Mondială a recunoscut faptul că „nu există o investiţie mai eficientă în vederea atingerii scopurilor dezvoltării decât educarea fetelor.”

 

Asigurarea Unui Flux Constant De Donaţii

Ca iniţiativă socială de afaceri, Nourish the Children® facilitează donaţiile continue şi în creştere punând la dispoziție o ofertă motivantă pentru cumpărarea, donarea şi promovarea produsului VitaMeal. Acest comision este inclus în preţul alimentului şi le permite afiliaților să își investească timpul şi resursele pentru a încuraja alte persoane să se alăture în lupta împotriva subnutriţiei. Donaţia dumneavoastră de VitaMeal este mărită cu ajutorul programului de la Nu Skin®.

 

Construirea de Oportunităţi Economice

Fabricile de VitaMeal din Malawi şi China reduc costul de transport şi susţin economiile locale.

 

Contribuind la auto-suficienţă

O parte a câștigurilor din achiziţiile VitaMeal sunt donate către Nu Skin Force for Good Foundation® (Fundația Force for Good) pentru a finanţa educaţia în agricultură în satul Mtalimanja din Malawi. O producţie agricolă mai mare ar putea, la un moment dat, să reducă nevoia de ajutor alimentar în Malawi.