Deveniţi Ambasador

Deveniţi Ambasador

Ambasador

Un Ambasador Nourish the Children® (NTC) este o persoană care nu numai că a făcut donaţii prin intermediul NTC pentru hrănirea copiilor înfometaţi, dar care a făcut din cauza NTC o cauză personală. Aceştia, împreună cu primul lor nivel (clienţi personali şi Distribuitori din prima linie) au luat un angajament de a dona un total de 16 pungi de VitaMeal în fiecare lună prin programul ADR (Recompensele Livrării Automate). Aceasta înseamnă că persoana donează cel puţin 4 pungi în fiecare lună în mod personal, în plus, ei au inspirat persoanele din primul lor nivel să doneze suficiente pungi pentru ca numărul total al pungilor donate să ajungă până la 16 pe lună. Aşadar, sunt posibile multe variaţii de donaţii combinate, spre exemplu:


• 4 pungi în mod personal + 12 primul nivel
• 5 pungi în mod personal + 11 primul nivel
• 10 pungi în mod personal + 6 primul nivel
• 16 pungi în mod personal + 0 primul nivel

 

După donarea a 16 pungi în două luni consecutive, Distribuitorul devine Ambasador.
Ambasadorii primesc un pin special şi un certificat de Ambasador Nourish the Children®.

Ambasador pentru 1 An, Ambasador pentru 2 Ani, etc.

În fiecare an în care un Ambasador îndeplineşte cerinţele de Ambasador Nourish the Children®, un nou certificat este trimis pentru a indica numărul de ani pe parcursul cărora acesta a fost Ambasador Nourish the Children® (Ambasador pentru 1 An, 2 Ani, 3 Ani, etc.) Mai mult, o pungă suplimentară de VitaMeal va fi trimisă în numele Ambasadorului pentru a hrăni mai mulţi copii înfometaţi din lumea întreagă.

Când o persoană devine Ambasador pentru 5 Ani, această persoană primeşte statuia "Mama şi Copilul". Această statuie africană frumoasă, sculptată manual în lemn reprezintă o femeie care se apleacă pentru a ridica un copil. Este reprezentarea miilor de copii pe care Ambasadorul a reuşit să îi hrănească în fiecare zi.

Un Ambasador Şef este un Ambasador care a inspirat alţi trei Distribuitori din primul nivel al organizaţiei sale să devină Ambasadori în aceeaşi lună calendaristică. Aceste persoane sunt dedicate cu adevărat hrănirii copiilor înfometaţi aşa cum demonstrează eforturile lor de a-i motiva şi pe alţii să participe.

Ambasadorii primesc un pin special şi un certificat de Ambasador Nourish the Children®.

La aniversarea de 1 An ca Ambasadori Şefi, aceştia primesc un toiag african sculptat manual. Acest toiag îi era rezervat în mod tradiţional conducătorului satului. Reprezintă un simbol al puterii, al influenţei şi al dragostei deosebite a conducătorului satului pentru oamenii săi. Toiagul Conducătorului este dăruit Ambasadorilor Şefi ai Nourish the Children® pentru a li se recunoaşte dedicarea lor lipsită de orice urmă de egoism pentru hrănirea copiilor din lumea întreagă.

Când o persoană devine Ambasador Şef pentru 5 Ani, aceasta primeşte o frumoasă reproducere a picturii Nourish the Children® care reprezintă cele aproape 120.000 de porţii de mâncare donate şi numeroasele zâmbete pe care aceste porţii de mâncare le-au oferit copiilor înfometaţi din lumea întreagă.

Alăturaţi-vă Nu Skin Deveniţi distribuitor