Nourish the Children

Nourish the Children® – un concept unic

Nourish the Children® (NTC) aplică rigoarea practicilor afacerilor de succes pentru a furniza provizii consistente şi crescânde de hrană copiilor celor mai nevoiaşi din lume. În august 2016, iniţiativa NTC a depășit 500 de milioane de porţii de mâncare donate copiilor malnutriţi şi flămânzi din întreaga lume, de la începutul iniţiativei. Astăzi o medie de 5 milioane de porţii de mâncare sunt donate lunar în mod continuu, hrănind peste 150.000 de copii flămânzi din întreaga lume.

 

De ce Nourish the Children?

Cu NTC aveţi siguranţa donaţiilor dumneavoastră. Ştiţi ce anume vor cumpăra banii dumneavoastră: nutritiva VitaMeal. Ştiţi cum vor fi folosiţi banii dumneavoastră: pentru a hrăni copiii nevoiaşi. Ştiţi că donaţiile dumneavoastră vor fi amplificate: prin programul de potrivire şi prin programele de educare şi prevenire a bolilor. Şi ştiţi că faceţi o diferenţă: peste 150.000 de copii sunt hrăniţi în fiecare zi.

 

Este uşor să hrăniţi încă un copil

Achiziţionaţi şi donaţi încă o pungă de VitaMeal în fiecare lună sau încurajaţi un prieten să facă aceasta.

 

 

stevie_award

Recunoscută în întreaga lume

American Business Awards a premiat iniţiativa NTC de la Nu Skin® cu prestigiosul premiu "Stevie Award" pentru Cel Mai Bun Program de Responsabilitate Socială al unei Companii în anul 2007.

Divider