Nourish the Children

Nourish the Children® – un concept unic

Nourish the Children (NTC) este o inițiativă care aplică principii de afaceri pentru a adresa problema copiilor înfometați pe termen lung. Programul începe prin dezvoltarea unui aliment hrănitor de către oamenii de știință de la Nu Skin, cunoscut sub denumirea de VitaMeal. Liderii de vânzări ai companiei, clienții și angajații pot cumpăra VitaMeal și pot opta pentru a-l dona către o organizație non-profit, specializată în ajutorarea celor care suferă de malnutriție și foamete. Încă din 2002, Nu Skin și lideri săi de vânzări, clienții și angajații, au donat aproape 650 de milioane de porții copiilor subnutriți din întreaga lume. La fel ca și în cazul altor produse Nu Skin, distribuitorii câștigă comisioane, iar Nu Skin are marjă de profit din vânzarea fiecărei pungi de VitaMeal, care este mai mic decât profitul obținut din vânzare tuturor celorlalte produse Nu Skin.

 

De ce Nourish the Children?

 

Cu Nourish the Children știţi că banii dumneavoastră vor cumpăra - hrănitorul VitaMeal. Știți cum va fi folosit donația dumneavoastră de VitaMeal - pentru a hrăni copii nevoiași. Ştiţi că donaţiile dumneavoastră vor fi însoțite de alte donații și de programe educaționale şi de prevenire a bolilor. Şi ştiţi că faceţi o diferenţă, hrănind peste 120.000 de copii în fiecare zi în țări din întreaga lume.

 

Achiziţionaţi şi donaţi VitaMeal în fiecare lună și încurajaţi un prieten să facă același lucru.

 

 

nourish the children

Nu Skin sărbătorește 650 de porții donate către copii malnutriți prin intermediul inițiativei Nourish the Children.

 

În octombrie 2019 Nu Skin Enterprises, Inc. sărbătorește cumpărarea și donarea a 650 de porții de prin intermediul inițiativei Nourish the Children (NTC), de la fondarea acesteia în 2002. Copiii malnutriți primesc VitaMeal®, o formă de hrană bogată în substanțe nutritive din partea unui partener caritabil al NTC, după ce liderii de vânzări, clienții și angajații cumpără și donează o pungă de hrană.

 

“Peste 130,000 de copii subnutriți din întreaga lume sunt hrăniți zilnic datorită generoaselor donații ale familiei Nu Skin,” a spus Steven J. Lund, președinte executiv al consiliului și director executiv al Nourish the Children. “Suntem recunoscători tuturor celor care susțin inițiativa Nourish the Children și își dau seama că mai sunt multe de făcut. Am speranța că împreună vom continua să facem o diferență în viețile copiilor și le vom oferi speranța unui viitor mai strălucit.”

 

De-a lungul istoricului acestei inițiative, partenerii caritabili ai Nu Skin au raportat că donațiile de VitaMeal au ajutat copii din peste 50 de țări.