Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Community Outreach

 

Mobilizare comunitate

Creăm o familie globală puternică prin susținerea comunităților noastre locale.

 

 

nu-skin-community-outreach-europe-to-world-image

Începe acasă: Din Europa în întreaga lume

 

Să fim o forță a binelui a fost mereu o parte importantă din identitatea noastră ca și companie. Pentru noi, acest lucru începe acasă, cu multe inițiative de mobilizare a comunităților locale ce au loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Începând cu anul 2020, am încheiat un parteneriat de care suntem mândri cu European Leukodystrophies Association (ELA), o organizație non-profit care lucrează pentru a ajuta și sprijini familiile afectate de aceste afecțiuni complexe, pentru a stimula dezvoltarea cercetării prin activitatea cu Fundația ELA și pentru a crește nivelul de sensibilizare a publicului în Europa și în străinătate.

 

Parteneriatul cu ELA

 

Ne aducem contribuția pentru ELA


European Leukodystrophies Association susține o cauză fantastică, oferind orice asistență este posibilă copiilor și familiilor ce suferă de aceste boli, rare și în prezent incurabile. Unul dintre obiectivele principale este de a schimba acest lucru prin finanțarea unor studii clinice în întreaga lume - lucru la care suntem onorați să ajutăm.
În fiecare an, ELA trimite propuneri de cercetare comunității internaționale științifice, încurajându-i pe alții să se concentreze pe acest domeniu specific. În prezent, a ajutat la finanțarea a peste 500 de proiecte, cu contribuții în valoare de 43,5 milioane de euro*.


* Sursă: https://ela-asso.com/en/leukodystrophies/how-to-fight-leukodystrophies/medical-research/projects-funded-by-ela/

 

 

Ce sunt leucodistrofiile?


Leucodistrofiile sunt un grup de boli genetice rare care distrug sistemul nervos central la copii și adulți. Simptomele variază mult cu fiecare boală, dar pot include pierderea funcției motorii pentru numeroși bolnavi. Aceste boli afectează între 20 și 40 de nou-născuți din Europa în fiecare săptămână. Din păcate, diagnosticarea multor leucodistrofii în copilăria timpurie este adesea asociată cu o speranță de viață de doar câțiva ani.Sursă: 2https://brainfoundation.org.au/disorders/alzheimers-disease-2

 

Cum poți ajuta?

 

nu-skin-community-outreach-participation-ela-image

1. Donează prin Alvarum

Alvarum este o platformă de finanțare participativă pe care o poate utiliza orice pentru a strânge bani pentru cauze demne. Fie că dorești să stabilești o provocare, cum ar fi alergarea unui maraton, sau pur și simplu să contribui financiar, este ușor să creezi un profil și să faci acest lucru sau să trimiți o donație anonimă.

Deja am creat o pagină Nu Skin, unde angajații și partenerii Brand Affiliate pot dona direct către ELA. În unele țări, aceste donații sunt deductibile din impozite, caz în care site-ul îți va oferi automat un certificat.

 

Fă o donaţie

 

 

nu-skin-community-outreach-participation-v-shake-image

2. TR90 V-Shake-uri*

Descoperă produsele TR90 V-Shake: shake-ul din proteine vegan de la Pharmanex. Aceste shake-uri delicioase sunt bogate în proteine pe bază de plante și nu conțin coloranți sau conservanți artificiali, fiind ideale pentru toate nivelurile, de la începători la profesioniști.

Să devii un fan al produselor TR90 V-Shake nu va fi benefic doar pentru obiectivele tale de fitness. Va aduce beneficii și pentru persoanele ce au nevoie. De fiecare dată când cumperi un pachet de TR90 V-Shake-uri 1€ merge direct către ELA.

 

Cumpără acum

 

* Disponibilitatea unor produse poate varia în funcție de țară. Pentru a verifica disponibilitatea unui produs, consultă versiunea locală a site-ului nuskin.com.


 

Descoperă alte inițiative locale

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-ffg-day-image

Ziua Force for Good

În fiecare an, angajații Nu Skin din întreaga lume dedică o zi din viața lor făcând voluntariat pentru o cauză bună și/sau pentru a strânge fonduri pentru caritate. Aceasta este una dintre acțiunile rare, concrete, ce fac Nu Skin să fie o companie atât de specială și determinată să acționeze pe baza valorilor proprii. Acționăm conform propriilor principii și încercăm să facem lumea un loc mai bun, pas cu pas.

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-global-outreach-image

Influență globală

Curios să vezi ce se întâmplă în alte părți ale lumii? Consultă raportul Retrospectiva anului pentru toate detaliile activităților noastre.

 

Descoperă inițiativele noastre din întreaga lume