Ziua Nu Skin Force for Good

Luna Force for Good

La Nu Skin, ne dedicăm cu toții misiunii de a fi o forță a binelui în cadrul propriilor noastre comunități și în întreaga lume. În acest an, Nu Skin are un impact pozitiv asupra a zeci de mii de vieți prin implicarea angajaților și a voluntarilor din întreaga lume în proiecte ale comunităților locale.

 

Pe parcursul lunii iunie, angajații din regiunea EMEA vor participa la evenimentul anual Ziua Force for Good dedicându-și timpul și resursele lor. Aruncați o privire la unele dintre proiecte:

 

russia

Rusia

 

În luna mai, angajații Nu Skin Rusia au petrecut ziua la școala cu internat Khotkovo. Această școală se adresează copiilor cu vârsta de 16 și 17 ani care suferă de tulburări articulare și de vorbire. Echipa a ajutat cu o varietate de activităţi, precum curăţarea zonei din jurul şcolii, grădinărit, organizarea mesei de prânz şi joaca cu copiii.

neu

Europa de Nord

 

Pe data de 13 iunie  Nu Skin Northern Europe va fi gazda unui eveniment la Showroom-ul nostru din Copenhaga, unde afiliații, familiile și prietenii lor sunt bineveniți. Noi sperăm, de asemenea, să aducem în atenția publică proiectul în birourile noastre din Londra și Oslo informându-i pe afiliați și permițându-le să facă donații. Scopul a fost de a colecta 30.000 DKK pentru a putea cumpăra 30 de paturi pentru Orfelinatul Sf. Nicolae din București, România. Banii vor fi colectați prin diferite activități incitante în timpul Zilei noastre Force for Good din Copenhaga și în timpul săptămânii de aducere în atenția publică din Oslo și Londra.

brussels

Belgia

 

Angajații Nu Skin Belgia au strâns peste 6.000 €, care vor fi donați unei organizații de caritate numită Moeders voor Moeders (Mame pentru Mame). Această organizație susține mame cu copii mici, care au probleme financiare oferindu-le mâncare, haine pentru copii, echipamente pentru asistență medicală și pentru școală, paturi etc. Această sumă a fost strânsă în cadrul unui prânz caritabil, tombolă, workshop-uri de talent, mile pentru zâmbete, unde au fost adunate donații pentru fiecare milă alergată și prin vânzarea de preparate culinare pregătite acasă, colegilor.

za

Africa de Sud

 

În data de 19 iunie, angajații Nu Skin Africa de Sud au făcut voluntariat la Kids Haven. Deschis în anul 1992, această instituție vine în ajutorul copiilor fără adăpost sau a copiilor în situații dificile din regiunea Ekurhuleni, Africa de Sud. Angajații au petrecut ziua cu copiii, bucurându-se de activități distractive și oferindu-le copiilor pizza delicioasă la prânz. Au făcut, de asemenea, o donație generoasă organizației, acoperind o mare parte din lista lor de necesități. Nu Skin Africa de Sud speră să facă o diferență în viața fiecărui copil îngrijit de către Kids Haven, vizitându-i frecvent și oferindu-le suport continuu de-a lungul întregului an.

eastern europe

Ungaria

 

Angajații biroului Nu Skin Europa de Est au dat o mână de ajutor Clubului Sportiv Honvéd din Budapesta. Acest club face o treabă excelentă nu numai în pregătirea viitorilor campioni, dar și în educarea copiilor despre un stil de viață sănătos, obișnuindu-i cu sportul, indiferent dacă sunt la grădiniță, în școala generală, la liceu sau chiar copii cu handicap. Și de vreme ce chiar și cea mai bună echipă are nevoie de un bun căpitan, au primit o mână de ajutor din partea lui Ákos Kállai, de 7 ori campion european și de 6 ori campion mondial (director a departamentului de pentatlon modern al clubului Honvéd, antrenorul principal al echipei naționale de tineret).

 

 

Cum anume veți fi dumneavoastră o Forță a Binelui (Force for Good) în această lună?

Vizitați pagina noastră de Facebook și spuneți-ne cum anume veți fi o Forță a Binelui. Poate fi ceva simplu, precum a susține o organizație de caritate din comunitatea dumneavoastră.  Alternativ, puteți face o donație de VitaMeal  sau puteți cumpăra produse din gama Epoch. Atunci când achiziționați un produs Epoch, 0,25 $ SUA sunt donați Fundației Nu Skin Force for Good pentru a finanța proiecte din lumea întreagă, oferind zâmbete sutelor de copii, în fiecare zi. În plus, 4 € sunt donați satului de agricultură Mtalimanja din Malawi, atunci când cumpărați Colecția Epoch Force for Good.