Istoric

Istoric

 

Încă de la înfiinţarea sa în 1984, misiunea Nu Skin Enterprises a fost aceea de a îmbunătăţi vieţile oamenilor prin produse de calitate, oportunităţi de afaceri profitabile precum şi o cultură bogată şi înălţătoare.

 

Într-un discurs ţinut în cadrul unei convenţii din anul 1993, Blake Roney, Preşedintele şi co-fondatorul Nu Skin Enterprises a folosit expresia „forţa a binelui“ în timp ce împărtăşea viziunea sa despre felul în care dorea să fie cunoscută compania dar şi distribuitorii şi angajaţii acesteia în întreaga lume. Această expresie a articulat valorile companiei şi a devenit tema centrală a misiunii de ansamblu a companiei şi a eforturilor filantropice.

 

 

Campania iniţială force for good a fost lansată împreună cu linia de produse Epoch® de la Nu Skin în anul 1996. Acest brand unic de produse pentru îngrijirea pielii şi a părului a fost dezvoltat în parteneriat cu cei mai buni etnobotanişti din lume - oameni de ştiinţă care studiază relaţia dintre plante şi culturile indigene. O donaţie de 25 de cenţi din vânzarea fiecărui produs Epoch era folosită pentru conservarea mediului înconjurător, a limbilor, a stilurilor de viaţă şi a tradiţiilor popoarelor indigene din întreaga lume.

 

 

După doi ani, Nu Skin Enterprises a simţit nevoia să formalizeze eforturile filantropice prin crearea unei fundaţii oficiale. Fundația Nu Skin Force for Good a fost creată pentru a accentua sprijinul oferit copiilor şi a continuat să fie finanţată din donaţiilor produselor Epoch de la Nu Skin.

 

 

De la primul proiect al său de sprijinire a tradiţiilor şi a mediului familiilor care trăiau în satul Falealupo din Samoa de Vest şi până la sutele de proiecte umanitare susţinute în prezent în peste 50 de ţări, Fundația Nu Skin Force for Good este dedicată să facă diferenţa pentru mii, dacă nu milioane, de copii şi astfel pentru generaţiile următoare.

 

 

Nu Skin Enterprises suportă toate costurile generale şi administrative ale Fundației Nu Skin Force for Good, asigurându-se că toate donaţiile ajung direct la cei care primesc ajutor.

 

Fundaţia Nu Skin Force for Good® este bazată în Provo, Utah şi este înregistrată ca o fundaţie privată non-profit 501(c)(3) în Statele Unite.

 

 

Alăturaţi-vă Nu Skin Deveniţi distribuitor