Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Despre Nu Skin

about-us-banner-image

Despre
Nu Skin

 

Nu Skin este o companie internațională de produse de înfrumusețare și de wellness care ajută oamenii să arate și să se simtă tineri datorită unei game extinse de produse premiate, premium, care combină știința, natura și tehnologia.

 

 

~5.000

ANGAJAȚI

 

~50

ȚĂRI

 

+1M

CLIENȚI


 

<p><b>Povestea noastră</b></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p style="padding: 0 10.0% 0; font-size: 16.0px; line-height: 1.5;">De la începuturile modeste din Utah, SUA, din 1984, Nu Skin s-a dezvoltat devenind una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume. În această perioadă nu am uitat niciodată de valorile de bază pe care această companie a fost construită. Timp de peste 30 de ani, un spirit inovator și dorința de a îmbunătăți vieți ne-au motivat să atingem obiective mai înalte și au atras mii de persoane cu aceeași mentalitate pentru a se alătura echipei.</p>
<p>&nbsp;</p>
 

Povestea noastră

 

De la începuturile modeste din Utah, SUA, din 1984, Nu Skin s-a dezvoltat devenind una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume. În această perioadă nu am uitat niciodată de valorile de bază pe care această companie a fost construită. Timp de peste 30 de ani, un spirit inovator și dorința de a îmbunătăți vieți ne-au motivat să atingem obiective mai înalte și au atras mii de persoane cu aceeași mentalitate pentru a se alătura echipei.

 

 

 

Fă cunoștință cu fondatorii noștri

 

 
Compania Nu Skin a fost fondată pe valori ale familiei și pe misiunea de a îmbunătăți vieți. 30 de ani mai târziu, aceleași valori se regăsesc în centrul a tot ceea ce facem.


Descoperă Misiunea și valorile noastre

 

 

 

Vânzare directă

 

Să adori produsele nu trebuie să fie finalul călătoriei tale Nu Skin. Pentru mulți dintre partenerii Brand Affiliate, acesta a fost doar începutul. Fie că ești interesat de împărtășirea produselor preferate cu prietenii, fie că te vezi mai ducând această activitate mai departe, oportunitatea noastră de vânzare directă, competitivă, profitabilă și flexibilă poate funcționa pentru tine. Ești interesat? Află mai multe despre cum să devii Brand Affiliate Nu Skin și începe atunci când ești pregătit.

 

Vezi oportunitatea noastră

 

 


 

 

Află mai multe despre Nu Skin

 


 

Misiunea și valorile noastre

 


Vezi ce ne motivează

 

Știința din Spatele Produselor Noastre


Descoperă Știința

 

Diferenţa ageLOC

 


Află mai multe despre ageLOC