Mai ești acolo?

CONTINUĂ

apariţii mass media 2016

ruzs-es-mas-logo

Septembrie 2016 – ruzsesmas.hu

(Ungaria)

 

Singura amenințare este: creează rapid dependență!” Editorul de beauty și-a exprimat entuziasmul pentru sistemul de îngrijire personalizată a pielii ageLOC Me, într-un excelent articol.

ruzs-es-mas-logo

August 2016 – ruzsesmas.hu
(Ungaria)

 

Lansarea Nutriol Eyelash Treatment a fost prezentată de către editorul de beauty într-un frumos articol despre benefici și a oferit și sfaturi despre utilizare.

m4_logo

Iunie– M4 sport
(Ungaria)

 

Campionatul National pentru Seniori Nu Skin a fost unul dintre subiectele principale a revistei lunare de pentatlon pe canalul național de sport.

top-class-june-july-cz-cover

Iunie 2016 – Top Class
(Republica Cehă)

 

Ediția iunie-iulie a revistei de categorie premium a prezentat o minunată reclamă de jumătate de pagină pentru ageLOC Me.

joy_june_hu_cover

Iunie 2016 – JOY
(Ungaria)

 

Cea mai bine vândută revistă glossy prezintă ageLOC Me în secțiunea ”Prezentare” subliniind cele mai importante caracteristici ale sale.

 

eva_june_cover_hu

Iunie 2016 – Éva
(Ungaria)

 

ageLOC Me prezentat de importanta revistă pentru femei sub titlul ”Inovație personalizată”

logo_prerodicov

Mai 2016 - prerodicov.sk
(Slovacia)

 

Articolul online prezintă sistemul nostru unic de îngrijire a pielii ageLOC Me.

Elle_may_HU_cover2

Mai 2016 – ELLE
(Ungaria)

 

Editorul cunoscutei reviste glossy, de renume mondial, a testat diferite soluții de înfrumusețare pentru  sezonul estival, și are o părerea pozitivă despre ageLOC Galvanic Body Trio. În afară de asta un frumos articol publicitar de jumătate de pagină despre ageLOC Me apare în aceeași revistă.

Nök Lapja Psziché_ápr_cover2

Aprilie 2016 – Nők Lapja Psziché (Ungaria)

 

Populara revistă a dedicat al treilea său număr îmbătrânirii. Secțiunea de noutăți prezintă ageLOC Me ca fiind o soluție personalizată de îngrijire a pielii.

diéta_fitnesz_apr_HU_cover2

Aprilie 2016 - diéta&fitnesz
(Ungaria)

 

Revista de sănătate și lifestyle prezintă ageLOC Me la secțiunea de noutăți sub titlul de ”Îngrijirea personalizată a pielii”.

Petra_DE_April16_ageLOC Me

Aprilie 2016 - Petra (Germania)

"Prezentând inovațiile în frumusețe din 2016, ageLOC Me apare în cunoscuta revistă pentru femei PETRA cu utilizarea sa revoluționară și cu avantajele îngrijirii personalizate a pielii."

Luxury_march_RO_cover2

Marti 2016 – Luxury
(România)

 

Prestigioasa revistă a publicat un articol de 2 pagini despre sistemul nostru de îngrijire a pielii, ageLOC Me.

ruzs_es_mas_logo

Martie 2016 – ruzsesmas.hu (Ungaria)

Revista online de frumusețe prezintă detaliat cea mai recentă inovație a noastră, ageLOC® Me, sub titlul de ”Îngrijirea pielii cu un dispozitiv inteligent”.

KamZaKrasu.sk_logo

Martie 2016 - kamzakrasou.sk (Slovacia)

Articolul prezintă inovația noastră cea mai recentă și aplicația avansată pentru evaluarea pielii ageLOC® Me. Sistemul de produse este caracterizat ca fiind o soluție pentru îngrijirea personalizată a pielii. 

Marie-Claire_march_HU_cover

Mai 2016 – Marie Claire (Ungaria)

Secțiunea de frumusețe s-a orientat în această ediție pe reînnoirea celulară, prezentând o colecție a celor mai bune produse din această categorie inclusiv Celltrex Co Q10 Complex. Aceeași selecție a fost publicată de asemenea în varianta online a revistei.

Packaging-and-Print-Media-febr-2016-cover

Februarie 2016 - Packaging and Print Media (Africa de Sud)

Companiile de inovare și dezvoltare a ambalajelor pentru bunurile de larg consum din întreaga lume, au spus că ambalarea inteligentă și personalizare sunt două tendințe de ultima generație în ambalare care au fost puse în aplicare în noul sistem de înfrumusețare de la Nu Skin, ageLOC Me.

dieat_fitnesz_feb_HU_cover

Februarie 2016 – diéta&fitnesz (Ungaria)

Secțiunea de noutăți prezintă noul nostru produs lansat Shake-urile TR90, în timp ce la secțiunea de frumusețe este prezentată cealaltă noutate a noastră, Nu Color Curling Mascara recomandat pentru un look atrăgător.

cote-sante-logo

Februarie 2016 - Côté Santé (Franța)

Produsul nostru revoluționar de îngrijire personalizată a pielii ageLOC Me a apărut în această ediție a revistei Côté Santé. Urmăriți cu atenție, va fi disponibil online în curând!

Cover_TheGlamAttitude.com_FR_Feb16

Februarie 2016 - The Glam Attitude.com (Franța)

Nu Skin True Face Line Corrector: “Pentru noi, bărbații!”. Vreți să știți de ce? Citiți articolul din The Glam Attitude.

Cover_D8_FR_Jan16

Ianuarie 2016 - Le Grand 8 - D8 (Franța)

"Îngrijirea pielii în viitor este îngrijirea personală a pielii,” spune jurnalistul de frumusețe,  Caroline Ithurbide, în cadrul  show-ului de televiziune  francez ‘Le Grand 8’, transmis pe D8. Ea arată de ce ageLOC Me de la Nu Skin este un produs care schimbă regulile jocului la nivel mondial în domeniul îngrijirii pielii anti-îmbătrânire - îngrijirea personalizată a pielii!"

Glamour_jan_HU_cover

Ianuarie 2016 – Glamour (Ungaria)
 

Secțiunea de frumusețe s-a concentrat pe produse cosmetice esențiale prezentând produsul nostru ageLOC® Tru Face Essence® Ultra.

pani-august-pl-cover

August 2016 – Pani

(Polonia)

 

ageLOC Me este recomandat în secțiunea ”Ce este nou?” a prestigioasei reviste.

Natural-august

August 2016 - Natural

(Africa de Sud)

 

Editorul revistei Natural aduce în atenție viitorul în îngrijirea pielii cu un articol despre ageLOC Me.

stylemagazin-cz-logo

Iulie 2016 – stylemagazin.cz
(Republica Cehă)

 

Un articol informativ subliniază cele mai importante lucruri ce trebuie știute despre ageLOC Me și Nu Skin.

frizura-szepseg-logo

Iulie 2016 – frizuraszepseg.hu
(Ungaria)

 

Colecțiile So Summer au fost prezentate într-un articol detaliat pe site-ul și pe pagina de Facebook a cunoscutei revistei online. Cititorii au fost de asemenea invitați la un joc în care câștigătorii au câștigat produse Nu Skin și produse exclusive de marcă.

instyle_june_hu_cover

Iunie 2016 – InStyle
(Ungaria)

 

Revista de stil, de renume mondial, numește ageLOC Me ”viitorul în anti-îmbătrânire” în secțiunea de frumusețe. De asemenea oferă o scurtă descriere a  acestuia în secțiunea se Selecții.

shape_june_cover_hu

Iunie 2016 – Shape
(Ungaria)

 

ageLOC Me apare de două ori în același număr al revistei de lifestyle și wellness.

slovenka_may_sk_cover

Mai 2016 – Slovenka
(Slovacia)

 

O frumoasă reclamă cu ageLOC Me pe jumătate de pagină este prezentată în cunoscuta revista.

Eva_may_SK_cover2

Mai 2016 – Eva
(Slovacia)

 

Revoluționarul nostru ageLOC Me este prezentat în cunoscuta revistă pentru femei, în secțiunea de noutăți tehnologice.

zelenejablko.sk_logo

Mai 2016 - zelenejablko.sk
(Slovacia)

 

Revista online de sănătate și nutriție a distribuit un articol în care este prezentată cea mai recentă inovație a noastră: ageLOC Me, reprezentând îngrijirea personalizată a pielii

marieclaire.hu_logo

Mai 2016 – marieclaire.hu
(Ungaria)

 

Site-ul online al cunoscutei reviste pentru femei a publicat un frumos articol despre ageLOC Me cu tot ceea ce trebuie să știți despre acest dispozitiv unic.

smink_makeup blog_logo

Aprilie 2016 –  Smink& Makeup blog
(Ungaria)

 

Unul dintre cele mai populare bloguri de frumusețe a postat un lung articol informativ despre sistemul nostru unic de îngrijire a pielii, ageLOC Me.

luxury_apr_ro_cover

Aprilie 2016 - Luxury
(România)

 

Revista de ultimă generație a publicat un frumos articol de 2 pagini despre etnobotanică și despre gama noastră de produse Epoch.

 

thecolorfulthoughts_logo

Aprilie 2016 – The Colorful Thoughts (Slovacia)

 

Tânărul blogger de beauty a testat 3 produse Nu Skin și pur și simplu s-a îndrăgostit Nu Color Advanced Liquid Finish, Nu Color Advanced Tinted Moisturiser și Nu Colour Curling Mascara - despre care și-a scris părerea.

casprezeny.sk_logo

Aprilie 2016 - casprezeny.sk
(Slovacia)

 

iubita revistă online a distribuit un articol detaliat despre ageLOC Me, subliniind tendințele și inovarea.

Sky Lady

Martie 2016 – Sky Lady
(România)

 

Tarom, compania aeriană națională din România își întâmpină pasagerii la bord cu revista Sky Lady, care prezintă ageLOC Me  pe o pagină întreagă în ediția de primăvară.

frizura_szépség_logo2

Aprilie 2016 -frizuraszepseg.hu (Ungaria)

 

”Suntem obișnuiți cu faptul că Nu Skin întotdeauna vine cu ceva foarte special” așa începe  articolul care subliniază inovarea continuă  adusă  pe piață de gama ageLOC în ultimii ani și oferă o prezentare detaliată a ageLOC Me.

Madame_DE_04_2016_TFEU

Aprilie 2016 - Madame (Germania)

"Puterea Anti-Îmbătrânire Dozată Perfect ":  Renumita revistă de lux MADAME recomandă ageLOC Tru Face Essence Ultra în lista lor cu cele mai bune alegeri.

Frizuraszepseg_logo

Martie 2016 – frizuraszepseg.hu (Ungaria)

Secțiunea lunară ”Beauty novelties” începe cu prezentarea ageLOC Me în revista online de frumusețe.

 

egoodwill.sk_logo

Martie 2016 - egoodwill.sk (Slovacia)

Articolul conține informații despre lansarea sistemului nostru revoluționare anti-îmbătrânire, numit ageLOC® Me. În plus puteți vedea fotografii de la conferința ageLOC® Me din Bratislava, unde unul dintre participanți a fost Vice Președintele nostru de vânzări, Kata Pál.

InStyle_march_2016_HU_cover

Martie 2016 –InStyle (Ungaria)

Ediția maghiară a cunoscutei reviste internaționale InStyle prezintă ageLOC Me în numărul lunii martie. Scurta descriere subliniază faptul că regimul de îngrijire anti-îmbătrânire a pielii trece la un cu totul alt nivel prin personalizare cu ajutorul celei mai noi inovații de la Nu Skin.

FuerSie_DE_Feb16_ageLOCMe_cover

Februarie 2016 - Für Sie (Germania)

"În luna martie Nu Skin lansează un produs cu adevărat de lux - un dispozitiv sofisticat de îngrijire a pielii care furnizează cu o precizie maximă cantitatea de ingrediente active.” Articolul arată de ce ageLOC Me de la Nu Skin este un produs revoluționar în domeniul de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire - îngrijirea pielii personalizată!

Cover_Vogue_FR_Mar16

Februarie 2016 - Vogue (Franța)

ageLOC Me este un produs revoluționar care schimbă regulile jocului la nivel mondial în domeniul de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire, tocmai a apărut în ediția din martie a revistei  franceze Vogue!

 

ThroughMyGlasses_logo

Februarie 2016 – Through My Glasses (Ungaria)

Tânărul blogger de frumusețe a încercat produsul nostru Nu Color Advanced Liquid Finish și îl consideră o alegere perfectă pentru utilizare zilnică.

 

paris-match-logo

Februarie 2016 - Paris Match (Franța)

Nu Skin este unul dintre experți  anti-îmbătrânire de renume mondial . Prezintă acum ageLOC Me ca fiind un produs nou de frumusețe care schimbă regulile în domeniul îngrijirii pielii, în  ediția lunii martie a  revistei franceze Paris Match!

lifemagazin.hu-logo

Ianuarie 2016 – lifemagazin.hu (Ungaria)

Populara revistă de lifestyle a publicat un articol despre noul nostru produs lansat TR90 M-Shake.

ruzs-es-mas-cover

Ianuarie 2016 – Rúzs és Más (Ungaria)
 

Revista online a prezentat Shake-ul M TR90, enumerând de asemenea beneficiile acestui produs.