Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Centrul de Conformitate

Centrul de Conformitate

AFIRMAȚII CLARE ȘI CORECTE DESPRE PRODUSE ȘI OPORTUNITATE = AFACERE BUNĂ

 

La Nu Skin, întotdeauna ne străduim să ne ridicăm la cele mai înalte standarde de etică și de comportament onest. Menținerea integrității afirmațiilor noastre de marketing pentru produsele și oportunitatea noastră este esențial pentru reputația noastră și pentru promovarea unei afaceri profitabile sănătoasă.

 

În acest sens, este extrem de important ca toți Brand Affiliates să înțeleagă afirmațiile corespunzătoare și cum pot promova produsele și afacerea într-un mod corect și transparent.

 

Documentele disponibile în această secțiune conțin informații importante cu privire la ceea cum să folosiți și cum să nu folosiți afirmațiile despre produsele și oportunitatea noastră. Invităm toți Brand Affiliates noștri să citească cu atenție acele documente. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați departamentul nostru legal sau cel de marketing pentru mai multe instrucțiuni.

 

 


ÎNȘTIINȚĂRI DE AFACERI

 

Compania va publica periodic noutăți importante sau „înștiințări” care ar putea avea un impact semnificativ asupra afacerii unui Brand Affiliate și asupra reputației companiei. Solicităm partenerilor Brand Affiliate să revină frecvent, deoarece informațiile de afaceri se pot schimba și se vor schimba regulat. Vă rugăm să rețineți că încălcarea oricăreia dintre înștiințările enumerate mai jos poate atrage după sine acțiuni disciplinare. Consultați secțiunea „Contactează-ne” de mai jos pentru informații despre cum poate fi contactată compania pentru întrebări sau raportarea de nereguli.

 

Partenerii Brand Affiliates nu ar trebui să folosească niciodată tragedii, dezastre naturale și alte situații similare pentru a promova produsele și oportunitatea companiei. Având în vedere actuala epidemie COVID-19, compania dorește să sublinieze câteva principii importante pentru a se asigura că partenerii Brand Affiliate promovează corect produsele și oportunitatea noastră de afaceri.

 

Pentru orice chestiune referitoare la conformitate vă rugăm să ne contactați la emeacompliance@nuskin.com.

 

COVID-19:

Având în vedere actuala epidemie COVID-19, compania dorește să sublinieze câteva principii importante pentru a se asigura că partenerii Brand Affiliate promovează corect produsele noastre și oportunitatea de afaceri.
 

  • După cum știm cu toții, Nu Skin și partenerii săi Brand Affiliate nu au dreptul de a face afirmații sau reprezentări ce menționează că produsele noastre pot vindeca, trata sau preveni boli sau afecțiuni medicale. Această interdicție include orice declarații sau imagini conform cărora produsele noastre ar preveni sau minimiza în orice fel riscul de COVID-19.
  • Brand Affiliates nu trebuie să facă referire la COVID-19, în mod direct sau indirect, atunci când vorbesc despre produsele noastre. Astfel de referiri sugerează aceleași afirmații necorespunzătoare menționate mai sus și pot include limbaj sau imagini. Exemplele includ ”Dată fiind răspândirea”, ”În situația curentă,” ”În astfel de vremuri” și/sau folosirea unor imagini cu medici sau măști de protecție pentru față.
  • Brand Affiliates nu trebuie să se folosească de COVID-19 sau de impactul economic al pandemiei în materialele lor de marketing sau în promovarea oportunității de afaceri.
  • Brand Affiliates Affiliates nu trebuie să lanseze pe piață sau să promoveze produsele noastre ca fiind „esențiale”. Nu Skin lucrează din greu pentru a le trata astfel, dar orice promovare de acest gen poate sugera în mod incorect că am primit aprobarea sau autorizarea guvernuluii.
  • Brand Affiliates nu pot folosi numele sau produsele Nu Skin pentru a solicita sau facilita donații în natură către organizații terțe (personal medical, spitale, organizații caritabile etc.). Brand Affiliates pot, totuși, să promoveze donații și eforturi de ajutorare întreprinse de Nu Skin care au fost anunțate pe site-urile oficiale ale companiei și pe paginile de social media.
     

În vederea celor menționate mai sus, Nu Skin încurajează toți Brand Affiliates să continue promovarea produselor și a oportunității de afaceri în conformitate cu politica și, de asemenea, cu Instrucțiunile pentru Testimonialele despre Oportunitate și Instrucțiunile pentru Testimonialele despre Produse. Vom continua să fim o forță a binelui, oferind altor persoane putere și încurajare prin produsele și oportunitatea noastră.
 

ACTIVITĂȚI DE PRE-MARKETING:

După cum mulți dintre voi știți, politicile de reglementare de pe fiecare piață diferă foarte mult. Atunci când distribuitorii aleg să se angajeze în activități neadecvate de pre-comercializare, întregul viitor al operațiunilor Nu Skin pe acea piață poate fi pus în pericol. Prin urmare, distribuitorilor li se cere să consulte secțiunile 3.1 (c) și 3.5 din Capitolul 4 din Politici și proceduri înainte de a lua parte la orice activitate de pre-comercializare pe piețele care nu sunt deschise.

 

Din păcate, compania Nu Skin a fost informată recent despre activități de pre-comercializare neadecvate în Bulgaria. Rețineți că Bulgaria nu este considerată o piață autorizată și nu există în prezent o dată programată de deschidere. Prin urmare, Nu Skin investighează acțiunile partenerilor Affiliates implicați și va adopta un curs de acțiune, așa cum este subliniat în capitolul 6 din politici și proceduri. Acțiunile companiei în caz de încălcări pot include, dar nu se limitează la, rețineri de comisioane, suspendarea afacerii și rezilierea.

 

În prezent, compania vă solicită cooperarea deplină în evitarea activităților neadecvate de pre-comercializare în Bulgaria. Rețineți că orice încălcare a politicilor companiei înainte de deschidere poate pune în pericol atât compania, cât și contul tău.

 

Nu Skin vă mulțumește în avans pentru cooperare. Ne putem atinge țelurile doar ca echipă!

 

TIKTOK:

Recent a ajuns în atenția companiei faptul că TikTok, cunoscuta platformă pentru distribuirea de materiale video, și-a actualizat Regulamentul Comunității și interzice postarea sau distribuirea de conținut care promovează sau descrie scheme de Multi-level marketing. Respectând misiunea noastră de a fi o forță a binelui și pentru a păstra reputația companiei, solicităm tuturor partenerilor Brand Affiliate să suspende și oprească orice și toate promoțiile pentru produsele și oportunitatea de afaceri Nu Skin prin intermediul platformei TikTok. Vă rugăm să rețineți că partenerii Brand Affiliate pot utiliza în continuare TikTok în scop personal, fără nicio legătură cu Nu Skin.


WHATSAPP:

WhatsApp, o bine-cunoscută platformă globală de mesagerie, a actualizat recent Politicile comerciale și de business pentru aplicația sa de afaceri separată - a nu se confunda cu aplicația personală WhatsApp. Politicile, care se aplică tuturor instrumentelor de afaceri, inclusiv aplicației WhatsApp Business și WhatsApp Business Solution, interzic companiilor să facă tranzacții de produse sau servicii asociate cu multi-level marketing. În conformitate cu această politică, orice Brand Affiliate care folosește aplicația separată WhatsApp business sau instrumentele de afaceri trebuie să înceteze imediat orice promovare a produselor Nu Skin și a oportunității de afaceri folosind platforma de business.

 

Vă rugăm să rețineți că partenerii Brand Affiliate pot utiliza în continuare TikTok și WhatsApp Business în scop personal, fără nicio legătură cu Nu Skin.

 

Continuăm să urmărim situația și vom oferi informații suplimentare în cadrul Regulamentului nostru pentru Rețelele Sociale, conform cerințelor.

 

VENUS WILLIAMS ȘI COSMO:

Deoarece știm că partenerii Brand Affiliate vor fi bucuroși să distribuie recentul articol cu Venus Williams, din Cosmopolitan și trimiterea ei către LumiSpa. noi am creat un ghid pentru partenerii Brand Affiliate pentru a se asigura că articolul este promovat corect. Vă solicităm să redistribuiți sau să repostați doar postările companiei menționate în ghid, ce pot fi găsite aici.

 


Reputation Videos

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe videoclipuri