Faceţi cunoştinţă cu copiii

  • ID:
Divider

Faceţi cunoştinţă cu copiii

Teoretic, în fiecare ţară din lume există copii care suferă de foame însă donaţiile VitaMeal de la Nourish the Children sunt livrate în locurile în care COPIII AU CEA MAI MARE NEVOIE DE ACESTEA.  Pentru mai multe informaţii cu privire la livrarea de VitaMeal puteţi citi Rapoartele noastre de Alocare.

 

COPY_OF3

MALAWI, AFRICA

 

PESTE 94 DE MILIOANE DE PORŢII DE MÂNCARE AU FOST DISTRIBUITE ÎN AFRICA.

 

Janet Banda se afla în stare severă de subnutriţie şi nu putea să meargă sau să vorbească atunci când a fost primită la un orfelinat. La o săptămână după ce a primit VitaMeal, corpul său micuţ a început să se normalizeze. Acum ea poate să alerge, să se joace şi să înveţe alături de ceilalţi copii. Acum ea are speranţă.

 

 

 

 

 

 

kids_2

CHINA

 

PESTE 47 DE MILIOANE DE PORŢII DE MÂNCARE AU FOST DISTRIBUITE ÎN ASIA.

 

Xie Rongxue are 11 ani şi este în clasa a patra. Venitul anual al familiei sale este echivalent a 75 USD. Tatăl său este internat în spital şi urmează un tratament pentru o afecţiune a ficatului astfel încât fratele ei în vârstă de 16 ani a renunţat la şcoală pentru a-l ajuta la fermă. Donaţiile VitaMeal asigură o nutriţie adecvată pentru Xie şi familia ei.

 

 

 

 

 

 

Pict6088

BOLIVIA

 

PESTE CINCI MILIOANE DE PORŢII DE MÂNCARE AU FOST DISTRIBUITE PE CONTINENTUL AMERICAN.

 

Tupiza, un băiat de şapte ani, munceşte în mină pentru a-şi ajuta familia de când tatăl său a murit în urmă cu câţiva ani. Obişnuia să mănânce o singură dată pe zi şi mesteca frunze de coca pentru a-şi potoli foamea şi pentru a rămâne treaz. Acum, el primeşte o a doua masă constând în VitaMeal şi se descurcă mult mai bine la şcoală.

Divider
Închideţi
Autentificare
Autentificare eşuată. Vă rugăm să încercaţi din nou.
No sponsor found.
Vă rugăm să vă autentificaţi pentru a profita de oferta campaniei.