O problemă globală - o soluţie unică

  • ID:
Divider

O problemă globală - o soluţie unică

LA FIECARE ŞASE SECUNDE UN COPIL MOARE DIN CAUZA SUBNUTRIŢIEI

 

Iniţiativa Nourish the Children reprezintă soluţia de la Nu Skin de a asigura furnizarea constantă şi în creştere de alimente hrănitoare către cei mai nevoiaşi copii din lume. Acest concept simplu este viabil datorită vânzării unui aliment foarte nutritiv - VitaMeal® - şi ajutorării ulterioare a oamenilor de a dona produsele achiziţionate unei organizaţii non-profit specializată în distribuirea hranei către persoanele afectate de subnutriţie şi foamete.

 

Principalul partener al Nourish the Children este FEED THE CHILDREN, una dintre cele mai mari organizaţii caritabile internaţionale din Statele Unite care se specializează în distribuirea de milioane de kilograme de produse alimentare în fiecare an către familii din peste 60 de ţări. Partenerul caritabil distribuie produsul VitaMeal donat FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE şi oferă în mod regulat rapoarte prin care fac dovada primirii acestor produse de către cei nevoiaşi.

 

Prin DONAREA UNUI PRODUS ÎN LOC DE BANI, donatorii ştiu exact modul în care contribuţiile lor sunt folosite şi pot fi siguri că donaţia lor face o diferenţă în vieţile copiilor. În anumite ţări, donatorii primesc un bon fiscal de la partenerul caritabil pentru donaţia lor în produse VitaMeal, pentru a beneficia de reducerea impozitelor.*

file

Partenerii noştri caritabili

 

Maximizarea impactului dumneavoastră

În vreme ce VitaMeal în sine este foarte importantă pentru vieţile copiilor, efectul donaţiilor este mai important influenţând vieţile multor altor oameni. Aceste donaţii în porţii de mâncare creează oportunităţi de a îmbunătăţi vieţile prin educaţie, locuri de muncă şi prin înţelegerea conceptului de auto-suficienţă.

 

 

Atragerea copiilor la şcoală

În general, donaţiile VitaMeal sunt distribuite prin programe şcolare deoarece părinţii care trăiesc în sărăcie preferă mai degrabă să îşi trimită copiii la şcoală pentru a primi o masă gratuită în loc să îi oprească acasă ca să muncească. Acest lucru este valabil în special în cazul fetelor: Banca Mondială a recunoscut faptul că “nu există o investiţie mai eficientă în vederea atingerii scopurilor dezvoltării ca educarea fetelor.”

Asigurarea unui flux constant de donaţii

Ca iniţiativă socială de afaceri, Nourish the Children facilitează un flux constant şi în creştere al donaţiilor în alimente acordând o ofertă motivantă pentru a cumpăra, a dona şi a promova produsul VitaMeal. Acest comision este inclus în preţul alimentului şi le permite distribuitorilor să investească timpul şi resursele lor pentru a încuraja alte persoane să se alăture în lupta împotriva subnutriţiei. Donaţia VitaMeal a dumneavoastră este majorată cu ajutorul programului de potrivire de la Nu Skin.

Crearea de oportunităţi economice

Fabricile VitaMeal din Malawi şi din China contribuie la reducerea costurilor de transport şi la stimularea economiilor locale.

Contribuind la auto-suficienţă

O parte din veniturile provenind din achiziţiile produsului VitaMeal sunt donate către Nu Skin Force for Good Foundation pentru a finanţa educaţia în domeniul agricol în Satul Mtalimanja din Malawi. O producţie agricolă sporită ar putea într-una din zile să atenueze nevoia de asistenţă alimentară din Malawi.

Divider
Închideţi
Autentificare
Autentificare eşuată. Vă rugăm să încercaţi din nou.
No sponsor found.
Vă rugăm să vă autentificaţi pentru a profita de oferta campaniei.