Întrebări Frecvente

 • ID:
Divider

Întrebări frecvente despre Nourish the Children®

Î: Cât de gravă este problema subnutriţiei în lume?
R: Conform UNICEF, ”în fiecare zi, în medie, peste 26.000 de copii cu vârste sub cinci ani mor în întreaga lume, în general din cauze care pot fi prevenite… În mai mult de jumătate dintre aceste cazuri motivul este reprezentat de subnutriţie, ce privează corpul şi mintea micuţului copil de nutrienţii necesari creşterii şi dezvoltării.” (State of the World’s Children 2008) Dacă numai un mic procent din populaţie ar dori să contribuie cu două mese pe zi, ar putea fi salvate milioane de vieţi.

 

Î: Care este relaţia dintre Nourish the Children şi Nu Skin Force For Good Foundation, care la rândul său contribuie cu produse şi resurse către organizaţiile de caritate?

R: Iniţiativa Nourish the Children îi oferă companiei Nu Skin Enterprises o altă modalitate de a-şi pune în valoare misiunea sa de a reprezenta o forţă a binelui în lume. Nourish the Children nu este o organizaţie sau o fundaţie caritabilă ci reprezintă o promovare a vânzărilor în scop caritabil în cadrul căreia Nu Skin Enterprises acţionează în calitate de societate mixtă în relaţie cu anumite organizaţii caritabile publice. Nici produsele Nourish the Children şi nici veniturile sale nu vor fi gestionate prin intermediul Nu Skin Force For Good Foundation care funcţionează ca o organizaţie non-profit tradiţională.

 

Î: Care este relaţia de afaceri dintre Nourish the Children şi Nu Skin Enterprises?
R: Nourish the Children reprezintă o iniţiativa Nu Skin Enterprises. Reprezintă o extensie a oportunităţii oferită deja Distribuitorilor Nu Skin Enterprises şi anume aceea de a fi o forţă a binelui în lume. Produsele alimentare folosite în promoţia de vânzări caritabile pentru hrănirea copiilor subnutriţi sub numele de VitaMeal® sunt produse de Nu Skin Enterprises în cadrul spaţiilor deţinute sau închiriate de companie. Majoritatea donaţiilor VitaMeal sunt produse în fabrici din Africa sau China, asigurând dezvoltarea economică locală, o eficienţă sporită a distribuţiei şi costuri reduse.

 

Compania este încântată de faptul că reţeaua sa vastă de Distribuitori va avea oportunitatea de a atrage atenţia asupra problemei foametei/subnutriţiei şi că va genera donaţii de produse prin intermediul acestei iniţiative. Distribuitorii şi clienţii acestora pot alege să participe donând o parte din achiziţiile lor prin intermediul acestui program inovator pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme îngrozitoare. Distribuitorii şi clienţii vor putea participa la iniţiativa Nourish the Children accesând liniile de comandă telefonică locale, www.nourishthechildren.com sau alte website-uri ale companiei. De fiecare dată când faceţi o donaţie prin intermediul Nourish the Children, Nu Skin Enterprises donează de asemenea. Pentru fiecare donaţie a opţiunii de cinci pungi, compania adaugă încă o pungă, hrănind astfel încă un copil timp de 30 de zile. Pentru fiecare opt pungi donate prin opţiunile de una sau de două pungi, compania adaugă încă o pungă.

 

Î: NTC este înregistrată la stat şi trebuie, astfel, ca şi distribuitorii să fie înregistraţi?
R: Nu Skin Enterprises nu este o organizaţie caritabilă şi, prin urmare, nu este înregistrată sub această formă. În SUA, Nu Skin Enterprises se află într-o relaţie de colaborare cu organizaţii caritabile publice reputate cunoscută sub denumirea de "parteneriat comercial". Deşi majoritatea statelor au legi privind solicitarea de fondurilor caritabile, numai câteva dintre acestea impun înregistrarea parteneriatelor comerciale. Ne-am înregistrat la toate instituţiile necesare în calitate de partener comercial iar Nu Skin Enterprises va continua să lucreze cu autorităţile de reglementare pentru a asigura conformitatea cu legile fiecărui stat. Distribuitorii nu sunt autorizaţi să solicite donaţii în bani însă pot vinde alimente şi pot invita cumpărătorii să doneze o parte din achiziţiile lor către o organizaţie caritabilă.

 

Î: Pe ce criterii îşi alege Nourish the Children organizaţiile caritabile care primesc produse şi cum poate confirma faptul că donaţiile VitaMeal ajung la copiii nevoiaşi?
R: Compania încheie parteneriate numai cu organizaţiile care au demonstrat că au capacitatea de a lucra eficient cu guvernele locale şi de a oferi hrana celor care într-adevăr au nevoie de ea. Prin intermediul contractelor Nourish the Children "de raportare" încheiate cu partenerii săi de ajutor umanitar, compania ajută la asigurarea faptului că alimentele donate ajung la cei care au nevoie de ele. Majoritatea rapoartelor includ un raport scris întocmit de organizaţiile de ajutor referitor la numărul copiilor ajutaţi precum şi fotografiile acestora. Versiunea online a acestor rapoarte este disponibilă aici.

 

Î: Cum funcţionează programul de livrare automată?
R: Programul de livrare automată are scopul de a face donaţii considerabile de alimente pentru a ajuta agenţiile să hrănească copiii pe o durată prelungită de timp. Participanţii autorizează Nu Skin să perceapă comisioane lunare în contul cardului de credit pentru cumpărarea porţiilor VitaMeal care sunt donate partenerilor caritabili prin intermediul NTC. Participanţii pot anula această opţiune în orice moment şi pot solicita returnarea banilor în termen de 30 de zile.

 

Î: Ce se întâmplă dacă cineva doreşte să păstreze alimentele pentru sine?
R: (Aplicabil pieţelor care oferă porţii VitaMeal atât pentru consum cât şi sub formă de donaţii.) Cumpărarea alimentelor face parte din cursul normal al activităţii comerciale. Există o gamă variată de moduri de utilizare a produselor - de la folosirea în scop recreaţional cum ar fi campingul sau drumeţiile şi până la distribuirea în caz de urgenţă şi completarea rezervelor de acasă. Cumpărătorii alimentelor pot dona o parte din achiziţia lor către o cauză locală. Opţiunea de a dona achiziţia realizată de dumneavoastră prin intermediul iniţiativei Nourish the Children pentru ajutorarea copiilor înfometaţi şi subnutriţi este voluntară şi discreţionară.

 

Î: Cumpărătorii produsului VitaMeal® pot alege organizaţia caritabilă căreia să îi trimită donaţia?
R: În cazul în care cumpărătorul primeşte produsele, se poate stabili o donaţie. Acest lucru este valabil numai pe pieţele unde VitaMeal este destinată vânzării către public. Distribuirea VitaMeal este efectuată de către partenerii noştri caritabili, în primul rând de către Feed the Children. Singurul mod eficient din punct de vedere al costului este transportarea alimentelor în cantităţi mari (6.000 de pungi VitaMeal), fiindu-le imposibil să ofere hrană pentru fiecare proiect indicat de donatori. În cazul în care un donator şi grupul acestuia pot cumpăra un container întreg de meniuri VitaMeal, aceştia îl pot contacta pe directorul NTC care va cere ca FTC să transporte containerul către proiectul indicat. FTC nu are obligaţia de a face acest lucru, însă o poate face dacă proiectul îndeplineşte criteriile sale (inclusiv posibilitatea de depozitare, transport şi distribuire a donaţiei în mod eficient). Donatorii pot fi siguri că produsele vor ajunge la oamenii nevoiaşi numai prin intermediul acelor agenţii care şi-au demonstrat capacitatea de a le livra.

 

Î: Cum asiguraţi calitatea produselor VitaMeal?
R: Consumatorii pot fi siguri de faptul că Nu Skin Enterprises a menţinut un standard superior al calităţii produselor sale de-a lungul celor 25 de ani de existenţă (referire la anul 2009). De fapt, divizia de produse nutritive a companiei, Pharmanex, deţine un proces farmaceutic de control al calităţii care asigură siguranţa şi eficienţa tuturor produselor sale consumabile. De asemenea, compania va lua aceleaşi măsuri extraordinare în timpul producţiei şi fabricării produselor Nourish the Children urmărite în timpul producţiei produselor pentru industria suplimentelor alimentare/nutritive.

 

Î: Care este termenul de valabilitate al alimentelor?
R: Termenul de valabilitate recomandat al alimentelor este de un an avându-se în vedere posibilităţile de stocare a acestora în condiţii de căldură şi umiditate. Formula de orez şi linte conţine ulei de canola care poate deveni rânced în cazul în care este depozitat pe perioade îndelungate în condiţii precare. Produsele râncede nu prezintă niciun pericol însă nu mai au acelaşi gust. Produsul pe bază de boabe de porumb şi soia conţine ulei de soia care, de asemenea, se poate râncezi dacă este depozitat în condiţii proaste mai mult de un an.

 

Î: Produsul VitaMeal este acceptat de lumea islamică?
R: Nu Skin Enterprises s-a consultat cu clerul corespunzător pentru a se asigura că produsele sunt acceptate de lumea islamică în ceea ce priveşte exclusiv produsele fabricate în SUA.

 

Î: Cum se încadrează produsele Nourish the Children în planul de compensare şi în profitul companiei Nu Skin Enterprises
R: Distribuitorii câştigă comisioane pentru achiziţia şi vânzarea produselor. Iniţiativa Nourish The Children reprezintă un program PV integral iar distribuitorii chiar câştigă un bonus de 10% pe unitate achiziţionată. Suntem de părere că puterea planului nostru de compensare, împreună cu ajutorul acordat concentrării eforturilor distribuitorilori noştri vor oferi eficienţă acestui demers de a hrăni copiii înfometaţi şi subnutriţi. Procentul mediu al comisionului aplicat tuturor produselor este de 42 la sută din preţul de vânzare engros. Compania câştigă în mod normal zece la sută din vânzarea unui produs. Nu Skin Enterprises va contribui cu o pungă de mâncare (suficientă pentru a hrăni un copil timp de o lună) la fiecare 8 pungi de mâncare cumpărate. (Acest număr poate fi modificat de-a lungul timpului sau în scopuri promoţionale.)

 

Î: Care este ciclul subnutriţiei, cum ajută această iniţiativă la soluţionarea problemei?

R: În principal, un copil subnutrit suferă de lipsa vitaminelor şi a mineralelor. Această lipsă duce la apariţia infecţiilor şi a diareei care, la rândul lor, duc la o stare de subnutriţie şi mai severă. Oferind un produs foarte dens şi nutritiv, adică mai uşor de digerat, putem rupe cercul vicios al subnutriţiei. Există numeroase surse de dovezi clinice care demonstrează deja că o nutriţie corespunzătoare, inclusiv un aport adecvat de vitamine şi minerale, reprezintă soluţia acestei probleme.

 

Î: Ce aspecte legale ar trebui urmate de către Distribuitori în timpul participării la iniţiativa Nourish the Children®?
R: Aspectele de care trebuie să ţineţi cont sunt detaliate în fiecare prezentare Nourish the Children:

 

Nourish the Children® (NTC) NU este o fundaţie caritabilă

 

 • NTC este o firmă pro-profit
 • NTC este o iniţiativă a Nu Skin Enterprises
 • NTC oferă un mecanism Distribuitorilor pentru a contribui cu produse, inclusiv VitaMeal, în scopuri caritabile

 

NTC lucrează în parteneriat cu fundaţii caritabile

 

 • Partenerii sunt fundaţii caritabile înregistrate
 • Nu faceţi referire directă sau indirectă la NTC ca fiind o fundaţie caritabilă
 • Asocierea dintre NTC şi un partener care este o fundaţie caritabilă trebuie evidenţiată în fiecare prezentare

 

Atenţia principală se va acorda companiei Nu Skin Enterprises

 

 • NTC nu trebuie prezentată ca o oportunitate de afaceri separată
 • NTC este doar o subcomponentă a Nu Skin Enterprises şi trebuie prezentată ca parte a unei prezentări care să includă Nu Skin şi/sau Pharmanex
 • Clienţii şi Distribuitorii vor avea posibilitatea să cumpere şi alte produse în afară de VitaMeal

 

Fără solicitări

 

 • NTC, Nu Skin Enterprises sau distribuitorii acestora nu vor cere donaţii în bani sau contribuţii pentru NTC, din contră, distribuitorii trebuie să îi încurajeze pe oameni să cumpere produse VitaMeal.
 • De asemenea, Distribuitorii pot face cunoscut faptul că NTC va face contribuţii pentru fiecare partener caritabil şi va facilita orice donaţie de produse VitaMeal făcută direct către fundaţiile caritabile partenere.

 

Î: Cumpărătorii care aleg să doneze VitaMeal prin intermediul iniţiativei Nourish the Children îşi pot deduce donaţiile?
R: Distribuitorii fac contribuţii caritabile în natură atunci când fac donaţii VitaMeal prin intermediul Nourish the Children. În SUA, donatorii primesc o chitanţă de la Feed the Children, un bon înregistrat 501c3 pentru acţiuni caritabile. Noi nu oferim consiliere în domeniul fiscal şi le amintim acestora să consulte un contabil înainte de a hotărî dacă donaţia poate fi dedusă sau nu. În alte ţări, vă rugăm să vă adresaţi autorităţilor fiscale locale.

Divider
Închideţi
Autentificare
Autentificare eşuată. Vă rugăm să încercaţi din nou.
No sponsor found.
Vă rugăm să vă autentificaţi pentru a profita de oferta campaniei.