Parteneri caritabili

  • ID:
Divider

Parteneri caritabili

Feed the Children

 

Deşi fundaţia Nourish the Children are parteneriate cu mai multe organizaţii caritabile din întreaga lume, principalul nostru partener global este Feed The Children. Feed The Children este o organizaţie creştină internaţională non-profit cu sediul în Oklahoma City, Oklahoma, care distribuie alimente, medicamente, haine şi alte bunuri necesare oamenilor, copiilor şi familiilor care nu beneficiază de aceste lucruri esenţiale din cauza foametei, a războiului, a sărăciei sau din cauza unor dezastre naturale. În cei 29 de ani ai săi de activitate, Feed The Children a creat şi a dezvoltat una dintre cele mai mari organizaţii private din lume dedicată hrănirii oamenilor nevoiaşi. Feed The Children este poziţionată în mod constant ca fiind una dintre cele mai mari 10 organizaţii internaţionale caritabile din SUA cu sprijin privat, non-guvernamental. În anul fiscal 2007, Feed The Children a distribuit peste 61 de milioane de kilograme de alimente şi alte bunuri esenţiale pentru copiii şi familiile lor în toate cele 50 de state ale SUA dar şi pe plan internaţional, suplimentând mesele zilnice cu aproape 800.000 de porţii de mâncare. De la fondarea acesteia, organizaţia a ajutat oamenii nevoiaşi din 118 ţări din întreaga lume.

 

Din anul 2002, iniţiativa Nourish the Children de la Nu Skin Enterprises a apelat la fundaţia Feed The Children pentru a livra pungile donate de VitaMeal în regiunile din lume unde este nevoie de acestea. Feed The Children desfăşoară operaţiuni foarte eficiente, 83% din toate cheltuielile aferente Feed The Children fiind alocate pentru serviciile programului, 13% pentru costurile aferente strângerii de fonduri şi doar 4% fiind alocate costurilor administrative în anul fiscal 2007. Astfel, Feed The Children poate distribui gratuit milioane de porţii de mâncare VitaMeal pentru Nourish the Children. Feed The Children îndeplineşte în prezent toate standardele referitoare la Solicitări în Scopuri Caritabile impuse de sistemul Better Business Bureau (www.give.org).

 

Feed The Children este potrivită în mod special pentru a sprijini iniţiativa Nourish the Children deoarece este una dintre puţinele organizaţii caritabile care se ocupă în cea mai mare parte numai cu donaţii sub formă de cadouri sau care nu constau în bani. Fundaţia este capabilă să îşi folosească eficient donaţiile în bani pentru a distribui o cantitate mare de bunuri şi provizii în lumea întreagă, inclusiv VitaMeal. Ne bucurăm de o bună colaborare cu Feed The Children, în felul acesta fiind posibil pentru iniţiativa Nourish the Children să distribuie gratuit mii de pungi VitaMeal către proiectele noastre din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii.

Divider
Închideţi
Autentificare
Autentificare eşuată. Vă rugăm să încercaţi din nou.
No sponsor found.
Vă rugăm să vă autentificaţi pentru a profita de oferta campaniei.