Deveniţi Ambasador

  • ID:
Divider

Deveniţi Ambasador

Ambasador
Un Ambasador Nourish the Children este o persoană care nu numai că a donat prin intermediul NTC pentru a hrăni copiii înfometaţi dar a şi făcut din cauza NTC o cauză personală. Aceştia s-au angajat să doneze personal cel puţin patru pungi de VitaMeal în fiecare lună şi i-au inspirat şi pe cei din primul nivel (cunoştinţe personale, clienţi personali şi toate conturile din primul nivel al lor) să doneze alte 12 pungi suplimentare în fiecare lună (donaţiile sunt făcute prin programul Livrărilor Automate). După două luni şi donarea unui număr de 16 pungi, Distribuitorul devine Ambasador.

 

Ambasadorii primesc un pin special şi sunt recunoscuţi în cadrul evenimentelor, convenţiilor şi a întâlnirilor. De asemenea, aceştia primesc şi un colier tribal. În culturile indigene, colierul tribal este folosit în primul rând pentru a comunica poziţia şi realizările personale. Un vânător poate să atârne de colier o gheară sau colţul unei prăzi pentru a le arăta altora dibăcia sa. Colierul nostru tribal indică, de asemenea, poziţia şi realizările în cadrul NTC. Există un colier diferit pentru fiecare categorie de Ambasador la care se ajunge.

 

Vă invităm să vă alăturaţi lor în devotamentul dumneavoastră pentru copiii lumii.

 

Ambasador pentru 12 luni, Ambasador pentru 24 de luni, etc.
Fiecare 12 luni în care un Distribuitor sau un client continuă să doneze în calitate de Ambasador prin intermediul Nourish the Children reprezintă un alt an de viaţă pentru copiii care primesc mâncare. Bolul oferit Ambasadorilor noştri pentru 12 luni poate să pară un cadou simplu, neînsemnat — un simplu bol de lemn. Însă acesta simbolizează cele 5760 de boluri umplute timp de un an de dragostea lor. Acesta este probabil cel mai măreţ simbol pe care îl putem oferi, deoarece acest Ambasador nu numai că a hrănit un copil timp de o zi sau de o lună, ci şi-a luat un angajament mai mare, pe termen mai lung, acela de a salva viaţa unui copil. Sperăm că aceia care primesc această recunoaştere vor face cunoscut cu mândrie acest lucru şi că vor reflecta de multe ori la toate acele boluri umplute cu mâncare, la toţi copii care sunt hrăniţi deoarece lor le pasă.

 

Ambasadorii pentru 12 luni primesc un bol precum şi un colier tribal. Pentru fiecare douăsprezece luni suplimentare consecutive în care Ambasadorul îşi aduce contribuţia, acesta va primi un colier tribal suplimentar (Ambasador pentru 24 de luni, Ambasador pentru 36 de luni, etc).

 

Ambasador Şef
Un Ambasador Şef este un Ambasador care a inspirat trei alţi membri din primul nivel al organizaţiei sale să devină Ambasadori. Aceştia sunt dedicaţi cu adevărat să hrănească copiii înfometaţi, aşa cum demonstrează eforturile lor de a-i motiva şi pe alţii să participe. (Consultaţi website-ul local al dumneavoastră pentru detalii).

 

Ambasadorul Şef primeşte un baston din abanos sculptat manual care, în mod tradiţional, era rezervat pentru Conducătorul satului. Bastonul african este un simbol al Conducătorului. Este confecţionat din abanos sculptat manual, un lemn foarte dur care a fost preţuit din timpuri străvechi. Acesta este un simbol al puterii deosebite, al influenţei şi al dragostei pentru oamenii săi. El este persoana căruia i se adresează oamenii iar el îi ajută să găsească sănătate, siguranţă şi un viitor mai bun. Bastonul Conducătorului este dăruit Ambasadorilor Şefi Nourish the Children ca o recunoaştere a dedicării lor lipsite de orice urmă de egoism de a ajuta la hrănirea copiilor din lumea întreagă. Aceşti Ambasadori devin cu adevărat "Conducători" fiind responsabili cu hrănirea unui sat întreg (64 de oameni), oferindu-le speranţa unui viitor mai bun.

 

Ambasadorii Şefi primesc şi un colier care include un pandantiv sub forma unei Măşti de Conducător. Această mască pandativ reprezintă o celebrare a copiilor hrăniţi, angajamentul de a-i hrăni în continuare, rugăciunea pentru "recolte bogate" prin intermediul NTC şi dorinţa de pace în vremuri tulburi. Aşa cum triburile africane care poartă măşti cer ajutorul strămoşilor lor în timp de secetă sau de foamete, Ambasadorii noştri Şefi răspund acestor rugăciuni adunând donaţii de la prieteni şi familie. În calitate de "Conducător" aveţi dreptul să purtaţi această mască specială de onoare.

 

Ambasador Şef pentru 12 luni, Ambasador Şef pentru 24 de luni, etc.
Ambasadorii care au păstrat titlul de Ambasador Şef timp de douăsprezece luni consecutive obţin titlul de Ambasadori Şefi pentru 12 luni. Ambasadorii Şefi care obţin acest titlu primesc un colier tribal. Pentru fiecare douăsprezece luni consecutive în care cerinţele de a fi Ambasadorul Şef sunt întrunite, acesta va primi un nou colier tribal reprezentând angajamentul său faţă de iniţiativa Nourish The Children. Nivelele de Ambasador Şef de douăsprezece luni reprezintă în prezent cele mai înalte nivele la care poate ajunge un Ambasador.

Divider
Închideţi
Autentificare
Autentificare eşuată. Vă rugăm să încercaţi din nou.
No sponsor found.
Vă rugăm să vă autentificaţi pentru a profita de oferta campaniei.