Prezentarea generală a companiei

Prezentarea generală a companiei

Nu Skin Enterprises este o companie lider în domeniul vânzărilor directe care distribuie produse şi servicii de cea mai înaltă calitate prin intermediul celor trei divizii de bază — Nu Skin®, Pharmanex® şi Big Planet®.

 

Povestea noastră

O echipă talentată de conducere şi 25 de ani de inovaţie au făcut din Nu Skin Enterprises o companie cu un venit anual de un miliard de dolari şi a cărei poziţie favorizează creşterea viitoare.

 

Marca Nu Skin®

Marca Nu Skin® deţine o linie de peste 100 de produse de tratare a pielii şi îngrijire personală de cea mai bună calitate.

 

Marca Pharmanex®

Cu o echipă de peste 100 de oameni de ştiinţă angajaţi, Pharmanex® foloseşte o abordare farmaceutică care stabileşte standardele din industria suplimentelor alimentare.

 

Marca Big Planet®

Big Planet® pune la dispoziţia tuturor beneficiile tehnologiei prin produse inovatoare precum Maxvault, o linie de produse care oferă modul cel mai uşor de a păstra, a organiza, a folosi în comun şi a viziona fotografiile şi filmele personale ale dumneavoastră.

 

Pieţele

Nu Skin Enterprises operează pe 53 de pieţe internaţionale din America de Nord şi de Sud, din regiunea Asia-Pacific şi din Europa, mai mult de 75% din veniturile sale provenind din Asia.

 

Aspectul financiar

Nu Skin Enterprises (NUS) este listată public la Bursa de Valori NYSE din New York. Apăsaţi aici pentru a vizualiza un istoric al declaraţiilor de venit şi al datelor cu privire la bilanţele contabile.

 

Nu Skin Force for Good Foundation®

Fiind înfiinţată în anul 1996, misiunea Nu Skin Force for Good Foundation® este de a crea o lume mai bună pentru copii prin îmbunătăţirea calităţii vieţilor oamenilor, prin continuarea culturilor indigene şi prin protejarea mediilor înconjurătoare fragile. Pentru mai multe informaţii despre Nu Skin Force for Good Foundation®, vă rugăm să vizitaţi www.forceforgood.org.

 

Iniţiativa Nourish the Children®

Iniţiativa Nourish the Children a demarat în anul 2002 ca o modalitate de a adresa problema epidemică a foametei la nivel global. Această iniţiativă unică uneşte Nu Skin Enterprises cu forţa vastă a distribuitorilor săi din întreaga lume pentru a crea o forţă puternică ce salvează vieţi peste tot în lume prin oferirea unei hrane bogate în ingrediente nutritive care se potriveşte perfect nevoilor nutritive ale copiilor înfometaţi.

Divider