97138211

Pachetul ADR Inner Foundation

Un stil de viaţă sănătos începe cu un regim alimentar sănătos. Un număr tot mai mare de dovezi ştiinţifice demonstrează beneficiile pentru sănătate oferite de anumiţi nutrienţi. Cheia pentru o alimentaţie sănătoasă este un echilibru de macronutrienţi, care furnizează calorii pentru a susţine nevoia de energie (grăsimi, proteine şi carbohidraţi) şi micronutrienţi pentru a răspunde nevoii de metabolism uman.

 

Dar a mânca în mod corect nu este întotdeauna uşor în lumea agitată, rapidă a zilelor noastre. Din fericire, Pachetul ADR Inner Foundation de la Pharmanex® vă poate ajuta să rămâneţi în controlul lucrurilor. Folosite împreună, LifePak®+ şi Marine Omega formează un program armonizat de suplimentare şi ajută la asigurarea unei fundaţii nutriţionale bine echilibrate.

 

Şi prin adăugarea R², veţi fi pregătiţi să profitaţi din plin de fiecare zi; simţindu-vă revigoraţi şi reîncărcaţi de energie.

 

Consolidaţi baza nutriţională a dumneavoastră şi preluaţi controlul fiecărei noi zile, cu această ofertă specială ADR de la Pharmanex® - la un preţ foarte avantajos.

 

Pentru cantitatea netă a fiecărei produs Pharmanex, vă rugăm consultați pagina webshop individuală a produselor.

Buy Now

Product Details

Alăturaţi-vă Nu Skin Deveniţi distribuitor