Mai ești acolo?

CONTINUĂ
mission-banner-image

 

 

Misiunea și valorile noastre

Misiunea și valorile noastre nu sunt doar în centrul a ceea ce facem dar reprezintă și cine suntem noi. Acestea pun evidență dedicarea noastră de a construi o lume mai bună astăzi pentru un viitor măreț mâine.

 

 

 

Misiunea noastrăMisiunea Nu Skin este aceea de a fi o forţă a binelui în întreaga lume oferindu-le oamenilor puterea de a-şi îmbunătăţi viaţa printr-o oportunitate de afaceri profitabilă, produse inovatoare şi o cultură bogată şi înălţătoare.


Vezi oportunitatea noastră

 

 

 

 

Viziunea noastră

 

 

 

 

Ne dorim să devenim cea mai importantă platformă de oportunități de afaceri din întreaga lume.

 

 

 

 

 

Valorile noastre

 

ETIC

Ne angajăm să menținem cele mai înalte standarde etice din industrie și să respectăm cu strictețe Codul Etic al Asociației de Vânzări Directe.

 

Ca membru cu vechime al Asociație de Vânzări Directe (DSA) la nivel global, ne angajăm să menținem cele mai înalte standarde etice ale industriei și să respectăm Codul Etic al DSA. Ne angajăm să repectăm strict legea și reglementările locațiilor în care operăm și am implementat politici, training-uri și revizuirea conformității pentru a ajuta forța noastră de vânzări să se conformeze.

Vizitează Colțul de Conformitate

INOVATOARE

Știința, tehnologia și sursele sunt părți vitale ale ADN-ului Nu Skin și alimentează constant dorința noastră de a fi mai buni prin inovație.

 

De la știința noastră revoluționară ageLOC la dispozitivele noastre premiate, inovația este în centru a ceea ce facem. Pentru a îmbunătăți vieți prin produsele noastre, a nu face nimic nu este o opțiune, motiv pentru care facem eforturi pentru a combina cele mai recente rezultate științifice și tehnologii cu ingrediente de cea mai înaltă calitate în întregul nostru portofoliu. Astfel, putem maximiza performanța, integritatea științifică și atractivitatea unor produse care cuceresc lumea produselor de înfrumusețare și wellness.

Descoperă Știința

OPTIMISTĂ

A îmbunătăți vieți nu este un obiectiv ușor. Dar noi credem că îl putem atinge fie prin puterea produselor noastre, fie prin oportunitatea noastră de afaceri profitabilă.

 

Tot ceea ce facem se bazează pe încrederea că putem cu adevărat să avem un impact pozitiv asupra vieților altor oameni. Cu peste 10.000 de parteneri Brand Affiliate activi doar în EMEA, vedem asta în fiecare zi. Fie că își doresc doar să distribuie produsele favorite, sau își doresc să își ducă afacerea la un nivel superior, noi credem că îi putem ajuta printr-o oportunitate competitivă, flexibilă și profitabilă.

Descoperă Oportunitatea noastră

REALISTĂ

Noi știm că nimic din ceea ce contează nu se obține ușor și că obiectivele nu se ating peste noapte.

 

Nu ne vom preface niciodată că oportunitatea noastră de afaceri garantează succesul. Ca orice altceva, presupune muncă serioasă și dedicare, și poate, de asemenea, depinde de calitățile individuale unice ale fiecăruia dintre noi. De aceea împărtășim deschis un sumar al câștigurilor realizate de forța noastră de vânzări. Cu toate acestea, credem cu adevărat în posibilitățile oportunității pe care noi o oferim, și facem tot ceea ce putem pentru a-i ajuta pe partenerii noștri Brand Affiliate să își atingă obiectivele, oricare ar fi acestea.

SUSTENABIL

Încrederea noastră în importanța oamenilor, a planetei și a produselor ne-a condus spre abordarea de practici sustenabile astăzi pentru a susține un viitor bogat în resurse.

 

Nu Skin s-a angajat să devină o companie mai sustenabilă, iar asta este o promisiune pe care o luăm în serios. Fie că este vorba despre sursa ingredientelor, de susținerea culturilor indigene care inspiră gama noastră Epoch sau despre ambalaje ecologice, acționăm pentru a o duce la îndeplinire. Înțelegem că suntem încă departe, dar suntem hotărâți să ajungem acolo.

Vezi Angajamentul nostru

COMPASIUNE

„Cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult”

 

A oferi ceva înapoi este parte din noi. Așa a fost mereu și așa va rămâne pentru totdeauna. Misiunea noastră de a fi o forță a binelui în întreaga lume și de a schimba în bine vieți este esența acțiunilor noastre. Ne străduim să le dăm putere și să îi susținem pe alții, fie prin produsele noastre, fie prin oportunitatea de afaceri sau ajutându-i pe cei nevoiași prin Fundația Nu Skin Force for Good Foundation (Fundația Nu Skin Force for Good) sau prin inițiativa Nourish the Children. Nicio recompensă nu este mai mare.

 

 

Află mai multe despre Force for Good