Er du fortsatt der?

FORTSETT

Grunnleggere

Grunnleggere

blake

 

Blake Roney

Grunnlegger

Blake Roney er en av grunnleggerne av selskapet. Han var president og Chief Executive Officer fra 1984 til 1996, og styreformann fra 1996 til 2012. I dag er Nu Skin Enterprises en av verdens største selskaper innen direktesalg, og produktene selges på 52 markeder i Amerika, Europa, Asia og Stillehavsregionen. Selskapets aksjer er notert på New York Stock Exchange.

 

Roney har ved flere anledninger blitt anerkjent for sine prestasjoner innenfor næringslivet og i samfunnet ellers. Han ble kåret til årets styreformann i 2009 av International Business Awards, har fått Lifetime Achievement Award i 2011 fra Ernst & Young Entrepreneur of the Year Award for Utah-regionen, vært udnevnt som en af de 100 mest inflytelsesrike mennesker i Utah, har fått anerkjennelse fra The Utah County Chamber og Commerce 2011 Pillar of the Valley Award, er utnevnt som Chief av Mtalimanja Village i Malawi og har en Honorary Doctorate of Humane Letters uddannelse fra Salt Lake Community College. Roney har en akademisk grad i forretningsøkonomi på Brigham Young University's Marriott School of Management fra 1983. Han er far til åtte barn, sitter i flere styrer i lokalsamfunnet og på forskjellige universiteter, og er aktiv i lokale og kirkelige organisasjoner.

 

 

 

 

steve

Steven J. Lund
Styreformann og Executive Director i Nourish the Children

Steven J. Lund er styreformann i Nu Skin Enterprises. Lunds var nestformann for Nu Skins styre fra 2006 til 2012, President og Chief Executive Officer fra 1998 til 2003, og President og Chief Executive Officer for Nu Skin Asia Pacific (NSAP) fra november 1996 til mai 1998. Lund fungerte også som konserndirektør i Nu Skin International (NSI) siden oppstarten i 1984.

 

Før han begynte i Nu Skin Enterprises var Lund advokat i et privat advokatfirma som spesialiserer seg på produktlov for erstatningsansvar. Han har en juridisk doktorgrad fra Brigham Young University J. Reuben Clark Law School (1983). Han er medlem av Utah, Arizona og American Bar Associations og sittet i styret for The Direct Selling Association. Han har også ulike kommunale og kirkelige lederroller og var inntil nylig formann for Utah Valley University Board of Trustees.

 

 

 

 

sandie

 

Sandie N. Tillotson
Grunnlegger, Executive Vice President

Sandie Neaman Tilltoson er en av grunnleggerne av Nu Skin Enterprises og har siden starten i 1984 bistått utviklingen av de originale Nu Skin-produktene og etableringen av selskapets unike, globale markedsføringsplan. Tillotson var medlem av selskapets styre frem til 2012. Hennes lederskap har bidratt til at Nu Skin har utviklet seg til et internasjonalt selskap som virker i 52 land og har en årlig omsetning på over $1 milliard.  Allerede i 1993 inkluderte magasinet Working Woman Sandie Tillotson blant en av de 10 viktigste kvinnelige forretningseiere i USA. I 2001 utnevnte magasinet Feminine Fortunes henne til en av kun 50 "Women of the New Millennium" i selskap med Katie Couric, Oprah Winfrey og Sandra Day O'Connor. I 2011 ble Tillotson anerkjent som en av "30 kvinner man bør legge merke til" av Utah Business magazine.

 

Tillotson er også involvert i en rekke filantropiske initiativer. Hun er styremedlem i Nu Skins "Force for Good Foundation", en organisasjon som er etablert for å forbedre barns vilkår til et liv uten sykdom, analfabetisme og fattigdom. Tillotson er også visepresident i "Seacology", en internasjonal miljøorganisasjon som jobber for å bevare truede dyrearter, miljøet og kulturen på øyer forskjellige steder i verden. Hun har en bachelorgrad fra Brigham Young University, og har undervist på flere skoler i Utah. Tillotson setter pris på sine mange roller som forretningskvinne og filantrop, og ikke minst som mor til fire barn og bestemor til syv.