Executive Committee

Executive Committee

truman

Truman Hunt
President, Chief Executive Officer

Truman Hunt ble utnevnt til President og Chief Executive Officer i Nu Skin Enterprises i januar 2003. Under hans ledelse har selskapet utviklet sin virksomhet til 49 markeder, med nylig ekspansjon i Kina, Øst-Europa og Latin-Amerika.

 

Hunt er fokusert på selskapets misjon om å være en forkjemper for det gode i verden ved å gi folk et bedre liv med spennende forretningsmuligheter, innovative produkter og en berikende, oppløftende kultur. Han sitter i styret for Nu Skin Force for Good Foundation.

 

Før sin nåværende stilling fungerte Hunt fra 1996 til januar 2003 som Vice President og General Counsel for Nu Skin Enterprises. Han ble utnevnt til Executive Vice President i Nu Skin Enterprises i januar 2001 og fungerte som Vice President of Legal Affairs fra september 1996 til mai 1998.

 

Truman Hunt er også aktiv innen bransjeorganisasjoner. Fra 2005 til 2008 fungerte han som leder av World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA) og som medlem av USDSA Executive Committee. Han er for øyeblikket sekretær og medlem av WFDSA Operating Group.

 

Før han kom til Nu Skin Enterprises, var Hunt President og Chief Executive Officer i Better Living Products, Inc., en av Nu Skins samarbeidspartnere involvert i produksjon og distribusjon av husholdningsartikler solgt gjennom tradisjonelle kanaler, som detaljsalg. Før han startet i Better Living Products i 1991, jobbet han som sikkerhets- og forretningsadvokat i et privat firma. Hunt har en bachelorgrad fra Brigham Young University og en juridisk doktorgrad fra University of Utah.


Joe Chang

Joseph Y. Chang, Ph.D.
Chief Scientific Officer og Executive Vice President, Product Development

Joseph Y. Chang, Ph.d., ble utnevnt Chief Scientific Officer og Executive Vice President of Product Development i februar 2006. Dr. Chang er en anerkjent forfatter og har publisert en rekke artikler, anmeldelser og bøker om farmakologisk forskning i løpet av sine nesten 20 år i helsesektoren, inkudert The Aging Myth, som kom på New York Times bestseller-liste. Dr. Chang har omfattende kunnskap om både den farmasøytiske og kosttilskuddsbransjen og fungerer som medlem av Executive Committee for Nu Skin Enterprises. Han var President og Chief Scientific Officer i Pharmanex da selskapet ble oppkjøpt av Nu Skin i 1998.

 

Før han kom til Pharmanex, var Dr. Chang President og Chief Scientific Officer i Binary Therapeutics, Inc. 1994-1997 og ved OsteoArthritis Sciences, Inc. 1991-1994. Han har også hatt ulike ledende forskningslederstillinger i Wyeth-Ayerst, Rhone Poulenc Rorer og andre bioteknologiske selskaper, hvor han var involvert i forskning av naturlige produkter for leddgikt- og kreftbehandling. Han har en B.S.-grad fra Portsmouth University og en Ph.d. fra University of London. 


Ryan-Napierski

Ryan Napierski
President, Global Sales and Operations

Ryan Napierski er President of Global Sales and Operations. Før sin nåværende jobb var han President, Nu Skin Japan og President for the den nordasiatiske regionen. Napierski var også President, Nu Skin Japan og Vice President of Business Development for den nordasiatiske regionen. Napierski har hatt stillinger for Nu Skin siden han begynte i selskapet i 1995, inkludert en dobbeltrolle med å utvikle strategi for de japanske markedet og som Vice President of Global Business Development for Corporate Distributor Success, fungerende General Manager for United Kingdom, Vice President of European Business Development samt Key Account Manager for Executiver i USA. Napierski har en bachelorgrad i Business, en mastergrad i bedriftsledelse fra Duke University og en mastergrad i internasjonal business fra Goethe Universitat i Tyskland.


Tyler Whithead Bio

Tyler V. Whitehead

President, Americas Region

Tyler Whitehead  er President i Nu Skins Americas-region, som inkluderer USA, Canada og Latin-Amerika. Før han fikk denne stillingen, var Tyler Vice President of Sales and Operations for samme region. Tidligere har han vært Vice President og General Counsel for både Pharmanex og Nu Skin.

 

Whitehead begynte i Nu Skin Enterprises  i 2004 som General Counsel i Pharmanex. Før Nu Skin, jobbet han som advokat med privatpraksis i forretnings-, finans- og aksjelov. Whitehead har en bachelorgrad fra Idaho State University og en juridisk doktorgrad fra Willamette University College of Law.

 

 


Ritch Wood

Ritch N. Wood
Chief Financial Officer (CFO)

Ritch Wood ble Nu Skins Chief Financial Officer i november 2002. Wood har tidligere hatt forskjellige stillinger hos Nu Skin, inkludert Vice President of Finance, Vice President New Market Development, Director of Finance New Market Development og Division Controller for Pharmanex. Han spilte også en nøkkelrolle i åpningen av flere europeiske land for Nu Skin under et utenlandsoppdrag fra 1995 til 1997. Før hans oppdrag i Europa, fungerte han som Assistant Director of International Tax.

 

Wood jobbet som autorisert regnskapsfører for det internasjonale revisorfirmaet Grant Thornton, før han startet i Nu Skin Enterprises i 1993. Wood har en B.S. og master i regnskapsføring med hovedvekt på skattespørsmål fra Brigham Young University, og ble i 2010 utnevnt som CFO of the Year av Utah Business Magazine.


Matt Dorny

D. Matthew Dorny
Vice President, General Counsel and Secretary

D. Matthew Dorny ble utnevnt til Vice President and General Counsel for Nu Skin i 2003. Fra 1998 til 2003 var Dorny Assistant General Counsel for Nu Skin Enterprises. Før Nu Skin hadde Dorny egen advokatpraksis som sikkerhets- og næringslivsadvokat. Han har en BA, M.B.A. og en JD-grad fra University of Utah.

Divider