Er du fortsatt der?

FORTSETT

Executive Officers

Executive Committee

Ritch Wood

Ritch N. Wood
Chief Executive Officer

Ritch Wood ble utnevnt til Nu Skins Chief Executive Officer i 2017. Tidligere har Wood hatt forskjellige stillinger hos Nu Skin, inkludert Chief Financial Officer, Vice President i finans, Vice President for utvikling av nye markeder,

økonomidirektør for utvikling av nye markeder samt Controller i Pharmanex. Han spilte også en nøkkelrolle i åpningen av flere europeiske land for Nu Skin under et utenlandsoppdrag fra

1995 til 1997. Før hans oppdrag i Europa, fungerte han som Assistant Director of International Tax.

 

Wood jobbet som autorisert regnskapsfører for det internasjonale revisorfirmaet Grant Thornton, før han startet i Nu Skin Enterprises i 1993. Wood har en B.S. og master i regnskapsføring med hovedvekt på skattespørsmål fra Brigham Young University, og ble i 2010 utnevnt som CFO of the Year av Utah Business Magazine.


Ryan-Napierski

Ryan Napierski
President

Ryan Napierski fungerer for øyeblikket som Nu Skins president. Før sin nåværende jobb var han President of global sales and operations, President for Nu Skin Japan og President for the den nordasiatiske regionen.

 

Napierski var også Vice President of Business Development og Chief Operating Officer for den nordasiatiske regionen. Napierski har hatt stillinger for Nu Skin siden han begynte i selskapet i 1995, inkludert Vice President of Global Business Development, General Manager for Storbritannia, Vice President of European Business Development samt Key Account Manager for Executiver i USA.

 

Napierski har en bachelorgrad i Business, en mastergrad i bedriftsledelse fra Duke University og en mastergrad i internasjonal business fra Goethe Universitat i Tyskland.


mark-lawrence

Mark Lawrence

Chief Financial Officer

Mark Lawrence ble utnevnt til Nu Skins Chief Financial Officer i mars 2017. Lawrence har 20 års erfaring med ledelse og finans. Inntil for nylig, var han økonomisjef for Amazon-Lab126, hvor han hadde ansvar for selskapets globale finansfunksjoner og også spilte en nøkkelrolle i lanseringen av flere Amazon-systemer. Videre har han hatt økonomiske lederstillinger i Silicon Valley-baserte selskaper som Polycom og Brocade, i tillegg til Utah-baserte Vivint Smart Home.


Lawrence har en bachelorgrad fra Brigham Young University er Master of Business Administration fra University of California, Davis.


Joe Chang

Joseph Y. Chang, Ph.D.
Chief Scientific Officer og Executive Vice President, Product Development

Joseph Y. Chang, Ph.d., ble utnevnt Chief Scientific Officer og Executive Vice President of Product Development i februar 2006. Dr. Chang er en anerkjent forfatter og har publisert en rekke artikler, anmeldelser og bøker om farmakologisk forskning i løpet av sine nesten 20 år i helsesektoren, inkudert The Aging Myth, som kom på New York Times bestseller-liste. Dr. Chang har omfattende kunnskap om både den farmasøytiske og kosttilskuddsbransjen og fungerer som medlem av Executive Committee for Nu Skin Enterprises. Han var President og Chief Scientific Officer i Pharmanex da selskapet ble oppkjøpt av Nu Skin i 1998.

 

Før han kom til Pharmanex, var Dr. Chang President og Chief Scientific Officer i Binary Therapeutics, Inc. 1994-1997 og ved OsteoArthritis Sciences, Inc. 1991-1994. Han har også hatt ulike ledende forskningslederstillinger i Wyeth-Ayerst, Rhone Poulenc Rorer og andre bioteknologiske selskaper, hvor han var involvert i forskning av naturlige produkter for leddgikt- og kreftbehandling. Han har en B.S.-grad fra Portsmouth University og en Ph.d. fra University of London. 


Matt Dorny

D. Matthew Dorny
Vice President, General Counsel and Secretary

D. Matthew Dorny ble utnevnt til Vice President and General Counsel for Nu Skin i 2003. Fra 1998 til 2003 var Dorny Assistant General Counsel for Nu Skin Enterprises. Før Nu Skin hadde Dorny egen advokatpraksis som sikkerhets- og næringslivsadvokat. Han har en BA, M.B.A. og en JD-grad fra University of Utah.