Er du fortsatt der?

FORTSETT

Board of Directors

Nu Skins styre

Steve Lund

Steven J. Lund
Styreleder, Executive Director i Nourish the Children

 

Steven J. Lund er styreleder i Nu Skin Enterprises. Han er også Executive Director for selskapets Nourish the Children-initiativ, som har muliggjort donering av hundretalls millioner måltider til feilernærte barn verden over.

 

Lund var Executive Vice President i Nu Skin International fra 1985 og har hatt utallige andre stillinger siden, inkludert styrenestleder fra 2006 til 2012, President og Chief Executive Officer fra 1996 til 2003, og President og Chief Executive Officer i Nu Skin Asia Pacific fra 1996 til 1998.  

 

Lund har sittet i styret i U.S. Direct Selling Association og deltatt i ulike lokale og religiøse organisasjoner. Han var leder for styret i Utah Valley University og ble nylig utnevnt til Utah State Board of Regents.

 

Før han begynte i Nu Skin Enterprises, jobbet Lund som advokat i privat praksis etter å ha tatt en juridisk doktorgrad ved Brigham Young Universitys J. Reuben Clark Law School (1983). 


Truman Hunt

Ritch Wood
Chief Executive Officer (CEO)
  

Ritch Wood ble utnevnt til Nu Skins Chief Executive Officer i 2017. Wood har tidligere hatt forskjellige stillinger hos Nu Skin, inkludert Chief Financial Officer fra 2003 til 2017, Vice President of Finance, Vice President of New Market Development, Director of Finance of New Market Development og Controller for Pharmanex. Han spilte også en nøkkelrolle i Nu Skins ekspansjon på flere europeiske markeder fra 1995 til 1997. Før oppdraget i Europa, fungerte Wood som Assistant Director of International Tax.

 

Wood jobbet for det internasjonale regnskapsfirmaet Grant Thornton før han startet i Nu Skin i 1993. Han har en Bachelor of Science og en Master of Accountancy med spesialisering i skattespørsmål fra Brigham Young University. Wood ble i 2010 utnevnt som CFO of the Year av Utah Business Magazine.

 

 

 


Neil H. Offen

Neil H. Offen

Tidligere President og CEO i Direct Selling Association

 

Neil Offen har sittet i styret for Nu Skin Enterprises siden juli 2011. Før han begynte i Nu Skin, var han President og Chief Executive Officer i Direct Selling Association (DSA) fra 1978 til 2011. Offen har i tillegg fungert som sekretær for World Federation of Direct Selling Associations og som viseformann for Direct Selling Education Foundation.

 

Før han begynte i DSA i 1971, var han lovgivningsassistent og administrativ assistent til et medlem av kongressen i USA. Før det jobbet han i U.S. Department of State’s Agency for International Development. Offen jobbet for Clinton-administrasjonen i fire år som nestleder for Inter-American Foundation, en amerikansk bistandsetat som krever godkjennelse fra senatet, og som nestleder i styret for American Association of Association Executives. Han er også med i Direct Selling Hall of Fame, DSEF Circle of Honor, har mottatt Lifetime Achievement Award fra WFDSA og er medlem av NACD. Offen ble valgt som Association Executive of the Year i 1992 av Association Trends og mottok en spesiell pris fra Secretary of Health and Human Services for sitt arbeide med organdonorprogrammet. 

 

Han er medlem av D.C. Bar og har en juridisk doktorgrad ved George Washington University samt en bachelor fra Queens College.


Daniel W. Campbell

Daniel W. Campbell

Managing General Partner, EsNet, Ltd.

 

Daniel W. Campbell har sittet i styret siden mars 1997 og fungerer for tiden som vår Lead Independent Director og som leder for kompensasjonsutvalget. Campbell har vært Managing General Partner i det privateide investeringsselskapet EsNet, Ltd. siden 1994. Fra 1992 til 1994 var Campbell Senior Vice President og Chief Financial Officer i WordPerfect Corporation, et programvareselskap, og før det partner i Price Waterhouse LLP.

 

Han har en bachelorgrad fra Brigham Young University. Han ble nylig valgt til styreleder for Regents, det styrende organ for Utah System of Higher Education. Campbell er aktiv i lokalsamfunnet og sitter i en rekke offentlige og private styrer.


Andrew D. Lipman

Andrew D. Lipman
Partner, Morgan, Lewis & Bockius LLP

 

Andrew D. Lipman har vært styremedlem i selskapet siden mai 1999. Han er partner og leder gruppen for telekommunikasjon, media og teknologi hos Morgan, Lewis & Bockius LLP, et internasjonalt advokatfirma hvor han startet i 2014. Han har tidligere hatt tilsvarende stillinger hos Bingham McCutchen LLP fra 2006 til 2014 og Swidler Berlin, LLP fra 1988 til 2006.

 

Fra 1987 til 1997 var Lipman også Senior Vice President for Legal and Regulatory Affairs for MFS Communications, Co, en konkurransedyktig leverandør innen telekommunikasjon. I øyeblikket fungerer han også som medlem av styret i Sutron Corporation, leverandør av hydrologiske og meteorologiske overvåkingsprodukter og i The Management Network Group, Inc., et konsulentfirma innenfor telekommunikasjon. Han har en bachelorgrad fra University of Rochester og en juridisk doktorgrad fra Stanford University.

 


Patricia A. Negrón

Edwina D. Woodbury

President og CEO, The Chapel Hill Press, Inc.

 

Edwina D. Woodbury har vært President og CEO i The Chapel Hill Press Inc. siden 1999. Hennes tidligere arbeidserfaring inkluderer mer enn 20 år i direktesalg- og hudpleiebransjen, blant annet som Chief Financial Officer og Administrative Officer hos Avon Products og i andre økonomi- og lederstillinger fra 1977 til 1998.

 

Woodbury har også sittet i utallige styrer i ulike bransjer i tillegg til å være styreleder for non-profit organisasjonen Medical Foundation of North Carolina. Hun har en bachelorgrard fra  University of North Carolina, Chapel Hill.

 


Thomas R. Pisano

Thomas R. Pisano
President and CEO, Overseas Military Sales Corp.

 

Thomas R. Pisano karriere har strukket seg over 40 år, hvorav 25 av disse har vært i direktesalgsbransjen. Han er en veteran fra Avon og har hatt sentrale lederposisjoner i selskapet, blant annet som Vice President of Global Business Development, Area Vice President for the Americas, Area Vice President for Latin America/Pacific. Nå for tiden fungerer Pisano som president og administrerende direktør for Overseas Military Sales Corp., som opererer i 30 land over hele verden. Før han fikk denne stillingen fungerte han som selskapets Chief Operating Officer i fem år. Han jobbet også som visepresident og leder for Topps Company's internasjonale avdeling. Pisano tok eksamen ved Georgia Institute of Technology med en bachelorgrad i industriell ledelse og har en mastergrad i forretningsledelse fra Dartmouth College, med hovedvekt på finans og markedsføring.

 


Nevin N. Andersen

Nevin N. Andersen
Pensjonist

 

Nevin N. Andersen er forretningsmann med mer enn 40 års erfaring fra ulike økonomistyringsroller. Han tilbrakte nesten 24 år i ulike økonomiske stillinger os Shaklee Corporation. Blant annet fungerte han som deres Chief Financial Officer fra april 1990 til tidlig i 2003, da han pensjonerte seg. I 2005 ba Shaklee Andersen om å komme tilbake som midlertidig finansdirektør og hjelpe til med overgangen til en ny finansdirektør, som tredde i kraft i februar samme år. Før Andersen kom til Shaklee jobbet han i 10 år hos revisjonsselskapet Price Waterhouse&Co og som offiser i U.S. Army Finance Corps. Andersen er uteksaminert fra Brigham Young University med en mastergrad i regnskapsføring.

 


Nevin N. Andersen

Simon Shen 

 

Simon Shen er grunnlegger av ZQ Capital Limited, et spesialisert investerings- og rådgivningsfirma med et utstrakt kontaktnett i og stor lokalkunnskap om Kina. Han har bred erfaring fra kapitalmarkedene i Asia og spesialkompetanse om Kina.

 

Før han grunnla ZQ Capital i 2015, var Simon Shen investeringsbankrådgiver i over ti år og bistod internasjonale selskaper med bedriftsfinansiering, fusjoner og oppkjøp. Shen var administrerende direktør og leder av Barclays Capital Asias kinesiske finansinstitusjonsvirksomhet fra 2011 til 2015. Før han begynte i Barclays, jobbet han flere år som investeringsrådgiver på Goldman Sachs' New York- og Hong Kong-avdelinger, samt hos Lehman Brothers i New York.

 

Shen har en bacholorgrad i matematikk og økonomi fra Wesleyan University.