Regional Management

Regional Management

mikael-linder

Mikael Linder
President, Europa, Midtøsten og Afrika


Mikael Linder startet i Nu Skin som Nordic General Manager i 2001 og ble deretter forfremmet til President for den europeiske regionen i mars 2006. Linder har stor praktisk erfaring fra ulike lederstillinger innen Oriflame innen han startet i Nu Skin, hvor han først og fremst fokuserte på å etablere selskapet i Asia, Afrika og India.

 

Han har en mastergrad i jus fra universitetet i Stockholm. Linder har også studert næringslivsjus og selskapsrett ved London School of Economics.

 

 

nick-jonhson

Nick Johnson

Vice President Sales & Marketing, Europa, Midtøsten og Afrika

 

Nick Johnson startet i Nu Skin i 2007. Innen han tiltrådte sin nåværende stilling i 2016, var Nick General Manager for Latin- Amerika. Han har hatt en rekke stillinger i Nu Skin, inkludert Account Manager, Sales Manager, Director of Sales for the U.S. Market, Director of Sales and Operations for Israel and South Africa og Vice President of Sales for Vest-Europa, Midtøsten og Afrika.

 

Nick ble uteksaminert i 2005 fra Brigham Young University med en dobbel bachelorgrad i statsvitenskap og spansk.

 

benoit-depauw

Benoit De Pauw

Finance Director, Europa, Midtøsten og Afrika

 

Benoit De Pauw startet i Nu Skin i 2012 som Financial Planning & Analysis Director, Europa, Midtøsten og Afrika. Tidligere har Benoit hatt forskjellige stillinger hos Delhaize Group, J.P.Morgan, Fortis Investment Management og PricewaterhouseCoopers.

 

Benoit har en mastergrad i Commercial Engineering fra Solvay Business School (Universitetet i Brussel). Han er autorisert revisor (ACCA).

 

 

bjorn-van-zijl

Björn Van Zeijl

Operations Director, Europa, Midtøsten og Afrika

 

Björn Van Zeijl startet i Nu Skin i 2007 som Master Planner Europe og har siden spilt en avgjørende rolle i ulike lederstillinger i løpet av sin tid i selskapet. Innen han tiltrådte stillingen som Director of Operations i 2015, var han Supply Chain Manager EMEA, deretter Operations Manager EMEA.

 

Björn har en bachelorgrad i handel fra Zuyd University of Applied Science i Nederland. 

 

 

 

catherine-watlet

Catherine Watlet

Human Resources Director, Europa, Midtøsten og Afrika

 

Catherine Watlet begynte i Nu Skin i 2015 og har over 15 års erfaring som flerspråklig HR-konsulent/leder. Hun har tidligere hatt stillinger med stadig økende ansvar innen det offentlige, romfart og medisinalbransjen.

Catherine har en mastergrad i oversettelse (engelsk og tysk).

 

 

 

 

Divider