Blue Diamond

Blue Diamond

Å motta tittelen Blue Diamond er en bekreftelse på suksessen du har oppnådd med dine downlines. Som Blake Roney sa, "du oppnår suksess ved å hjelpe andre med å oppnå suksess". Foruten å motta tittelen Blue Diamond, blir din suksess feiret på alle fellesbegivenhetene. Du vil motta din Nu Skin Blue Diamond Pin, anheng/ring og sertifikat. Din anerkjennelse vil også bli publisert og annonsert på felles nettsider.

 

Sammen med alle New Blue Diamond Executives i Amerika, Europa og Sør-Stillehavet-regionen, vil du bli invitert til å delta på Blue Diamond-reise der alle utgifter er betalt. Dette er en unik lederskapskonferanse for våre uavhengige, suksessfulle forretningseiere. Du får muligheten til å møte andre Blue Diamond executives i området, slik at dere kan dele forretningsstrategier og suksesshistorier. Du får møte ledere fra selskapet med hensyn på å markedsføre forslag og veien videre for selskapet, og du vil nyte flere dager med spenning og avslapning på et eksklusivt feriested.

 

For alle detaljer om Blue Diamond-reisedatoer og kvalifikasjonsfrister, se under "Arrangementer" på vår nettside.

 

Blue Diamond-tittelen er en viktig milepæl, og din Nu Skin Sales Manager vil fortsette å sørge for støtte etter hvert som du utvider din forretning globalt. Du vil ha tilgang til et personlig Navigator-verktøy på nettet for å sørge for at det alltid er enkelt og bekvemmelig å følge din forretning, uansett hvor du er.

 

Berettiget til å delta i Mega Performance Bonus Pool, hvor du vil tjene en andel av Amerikas, Europas og Sør-Stillehavets provisjonssalg.

 

Kvalifiser deg for Wealth Maximizer, hvor du vil tjene Extra Executive Bonus (5 %) pluss dobbel G1 (10 %) når du oppnår 3000 GSV, eller Breakaway Executive Bonus på din G1s-G6s.*

Divider