Tiziana Assmann

Tiziana Assmann

tiziana

Jeg har alltid vært en kvinne med drømmer og mål, og for meg er vekst og utvikling veldig spennende. Jeg er født og oppvokst i DDR, hvor jeg lærte meg to yrker samt studerte. Jeg ville leve et liv hvor jeg selv bestemte, jeg ville reise og lære nye ting. Derfor emigrerte jeg "i hemmelighet" til Vest-Tyskland med datteren min, før den indre tyske grensen ble åpnet.

 

Jeg har alltid vært hardtarbeidende, kreativ og til å stole på. Som ung mor lærte jeg tidlig å ta ansvar. Sjefene mine så tidlig disse egenskapene og plasserte meg i travle, ansvarsfulle og representative posisjoner. Jeg har lært hva det vil si å jobbe hardt, få en standardlønn og aldri ha nok tid. Det var bare det man gjorde: Man byttet tid for penger.

 

Da sønnen min ble født, tok jeg sjansen på å si opp jobben og starte mitt eget firma. En arbeidskrevende oppstartsfase fulgte, i tillegg til høye opplæringskostnader og forskudd for varer hver sesong. Det gikk noen år hvor balansen mellom innsats og fortjeneste ikke var spesielt motiverende.

Jeg hadde vært heldig og modig nok til å gjøre hobbyen min om til et levebrød. Media begynte å vise interesse for min innsats som image- og stilkonsulent, firmaet økte og lønnen ble akseptabel. Samtidig førte oppmerksomheten til at jeg måtte reise mer. Jeg elsket jobben min, men den tok all min tid. Jeg ble mer og mer sliten og usikker på hvor lenge jeg kunne opprettholde tempoet, men hva var alternativet? Igjen byttet jeg tid for penger.

 

Jeg var på vei til et TV-show da toget mitt ble innstilt, og dermed møtte jeg Doris Postelt på togstasjonen. Vi møttes igjen seks måneder senere. Da hun fortalte meg om Nu Skin, tenkte jeg bare at dette betyr enda mer jobb; jeg var overhodet ikke interessert i å gjøre det til en forretning. Ikke desto mindre ville jeg ha et Galvanic Spa-apparat med det samme. Noen måneder tidligere hadde jeg sett meg selv på TV på en stor HD-skjerm og sett hvordan det konstante stresset hadde satt sitt preg på ansiktet mitt.

 

Jeg begynte å bruke noen Pharmanex- og ageLOC-produkter samt Galvanic Spa. Det tok ikke lang tid før jeg følte meg mer komfortabel med huden min, og ansiktskonturene mine forbedret seg merkbart. Andre mennesker la også merke til forandringen. Jeg var overveldet over å ha fått så gode resultater på så kort tid, og ved å dele min begeistring med andre fikk jeg mine første Nu Skin-kunder. Det var enkelt og morsomt, og jeg bestemte meg for å prøve forretningsmodellen også.

 

27. august 2010 var min "fødselsdag" i Nu Skin. Tre måneder senere var jeg Executive, siden jeg ville tjene mer provisjon så fort som mulig. Bit for bit begynte jeg å forstå at det så skape og trene opp nye ledere gir alle muligheten til å ha tid OG penger. Alt du må gjøre er å fortelle andre om denne muligheten. En annen ting som overbeviste meg, var at ageLOC-teknologien gjør at man kan beholde et attraktivt ytre og føle seg vital opp til en høy alder. Jeg hadde prøvd mange produkter i mitt liv, men denne forskjellen markerte et stort gjennombrudd for meg. Jeg ville følge denne veien. I desember 2011 ble jeg Gold, i februar 2012 Lapis, i mars Ruby, i mai Emerald, i juli 2012 Diamond, og fra 2014 Blue Diamond. Da jeg først hadde skrudd på bryteren, skjedde alt veldig fort.

 

Jeg er takknemlig for alt som har endret seg, og for støtten fra selskapet og sponsorene mine. Livskvaliteten min er mye høyere. Jeg elsker fremdeles den andre jobben min, men jeg må ikke lenger si ja til alle tilbudene som ligger langt borte. Jeg liker også at jeg er på samme nivå som forretningspartnerne mine, uten noe hierarki. Selv om alle er uavhengige og likeverdige, jobber vi sammen som et team, noe som er like hjelpsomt nå som i starten. Du jobber ikke alene lenger. Du trenger ikke noe lager, logistikken tar selskapet seg av og det er ingen utgifter til arbeidskraft eller leie av lokaler. I dag bestemmer jeg selv når jeg jobber, og jeg jobber fra alle verdenshjørner. For meg er det helt fantastisk.

 

Jeg leste en gang at "tilfeldigheter er noe som faller ned i fanget ditt". Valget om å bruke denne sjansen er noe alle må ta selv. Du tenker kanskje at historien min slutter her, men for meg er dette bare begynnelsen.

 

Divider