Sasithorn Kumlap

Sasithorn Kumlap

Jeg håper at jeg ved å dele min historie kan inspirere andre til å benytte seg av den fantastiske forretningsmuligheten Nu Skin tilbyr. Jeg heter Sasitorn Kumlap og har vært alltid en kvinne med drømmer og mål. Jeg kommer fra Thailand, men bor nå i Norge. Jeg ble født inn i en varm og kjærlig familie. Faren min var leder for en barneskole, moren min var hjemmeværende og passet meg og mine to brødre. Familien min hjalp alltid mennesker som hadde mindre enn oss. Mat, klær og kunnskap ble delt med andre i landsbyen, uten forventninger om å få noe tilbake. Nesten alle i landsbyen var fattige og uten utdannelse, men jeg fikk sjansen til å studere.

 

Jeg tok en grad i regnskapsføring og økonomi og jobbet for trafikkontoret i Udon Thani i 10 år En dag ble jeg rådet til å bli kjent med han som senere ble min mann, og deretter bestemte jeg meg for å flytte til Norge. Jeg har bodd her i seks år nå og har en datter på tre.


I Norge jobbet jeg som hushjelp et år, men stoppet da jeg ble gravid. Datteren min fikk barnehageplass da hun var 1 år og 9 måneder, og jeg begynte å se meg om etter en jobb. Min tidligere jobb hadde vart fra tidlig morgen til sent om ettermiddagen, så den var vanskelig å kombinere med mammarollen. Jeg lette etter jobb, men uten hell, sannsynligvis fordi jeg ikke snakker særlig godt engelsk.

 

Men en dag var jeg så heldig å møte en gammel venn. Jeg hadde ikke sett henne på mange år, og jeg så med det samme at ansiktet hennes så mer ungdommelig ut. Da hun rådet meg til å bli kjent med Nu Skin-produktene, bestemte jeg meg for å prøve. Produktene hjalp mot urenheter i huden min, så jeg prøvde også spa-apparatet, som jeg har blitt en stor fan av.


Jeg startet min egen Nu Skin-forretning 13. oktober 2013. Jeg var veldig glad for at ansiktet mitt så bedre ut, og på kort tid gikk jeg fra å være en sjenert person som ikke turte møte folk til å bli mye mer selvsikker. Jeg begynte å selge Nu Skin-produkter til kjente og kjære, og trodde aldri at det ville føre til så mye inntekt. Det handler om ungdommelighet og bedre helse. Min mann og jeg prøvde R2 og følte oss snart både sterkere og mer dynamiske.

 

Da jeg fortalte mannen min og familien i Thailand at jeg ønsket å starte en Nu Skin-forretning, sa alle at MLM er vanskelig, og mange trodde ikke at jeg kom til å få det til. Men jeg går ut for å møte ukjente mennesker og forteller alle jeg treffer om forretningsmuligheten. Jeg har stor tillit til Nu Skin-produktene og jobber med hjertet. Jeg anbefaler alle å ta vare på hver eneste kunde ved å gi råd og oppfølging. Resultatet har imponert familien og vennene mine, og nå hjelper alle til med å guide kunder i min retning.

 

Og så fikk jeg tilbud om en gratis tur til hele familien. Fra Nu Skin. Vi reiste på Ruby-reise til USA i august 2014, og det føltes som et mirakel. Jeg føler allikevel at jeg har fortjent det, for jeg har forandret meg mye i denne prosessen. Jeg har fått vite fra andre at jeg er en ekte venn, en man kan snakke fortrolig med. Jeg har fått en melding fra upline som takket meg og sa at de satte stor pris på det harde arbeidet og resultatene mine. Jeg har bedre helse, bedre økonomi og en fantastisk støtte fra familien min. Det gir meg enormt mye glede.


Å jobbe hardt er nøkkelen, men det er jeg ikke redd for. Hvis dette mislykkes, vil det påvirke upline og downline også. Jeg er så heldig at jeg har en god upline, en som fungerer som konsulent for meg. Det gir meg et godt eksempel til etterfølgelse. Jeg er heldig som har en upline som er ivrig og engasjert, da det gir meg mye mental styrke. Livet mitt har forandret seg til det bedre, og det gjør at jeg vil gi noe igjen. Drømmen er å være en rollemodell for andre. Jeg er bare en vanlig jente, men jeg har tro. Du må ha gode intensjoner og opptre konsekvent og kompromissløst, men med mye kjærlighet og tillit. Ved å lære fra andre og se på dem som forbilder, kan drømmer kan gå i oppfyllelse.

 

Mitt ultimate mål er at jeg og familien min kan opprette et utdannelsesfond for å hjelpe de som er mindre heldige enn oss og gjøre dem i stand til å leve et bedre liv. Jeg vil dele Nu Skin-inntektene mine for etablere dette prosjektet. Til slutt, takk til Nu Skin, som ga meg en sjanse til å oppnå denne drømmen. Jeg har lært mye. Og, viktigst av alt, dette har gjort meg klar over alt jeg er i stand til å gjøre. Jeg er ikke en helt, jeg bare fortsetter med å gjøre det jeg gjør. Du kan også gjøre det.

 

Etter to måneder ble jeg Executive, etter fire måneder Ruby, etter fem måneder Emerald og etter seks måneder Diamond. Jeg setter mål og prøver å oppnå suksess. På bare ett år har jeg bygget opp en bedrift. Det er mange flere skritt framover, men jeg går dem ikke alene, jeg har uplines og downlines som går sammen med meg, i tillegg til min mann og min datter. De heier på meg hvert skritt av veien!


Jeg skal aldri slutte å utvikle meg, og jeg skal bygge opp et enda sterkere team. Tusen takk, Nu Skin.

Divider