Per Nyqvist

Per Nyqvist

Per

Jeg håper at jeg ved å dele min historie kan inspirere andre til å benytte seg av den fantastiske forretningsmuligheten Nu Skin tilbyr.

 

Helt siden jeg var en liten gutt, har jeg drømt om å være helt fri og leve livet på egne premisser. Jeg visste ikke hvordan det kunne oppnås, men jeg fortsatte med å dagdrømme om den perfekte forretningen, den som skulle gjøre drømmene mine til virkelighet. Jeg har alltid ønsket å bevise overfor meg selv og verden at jeg kan gjøre noe ekstraordinært. Begrensninger har alltid virket kvelende på meg, spesielt når det gjelder penger og frihet.

 

Jeg har skrevet dagbok siden jeg var 11 år, og skrev allerede den gang at det var meningen at jeg skulle bli noe stort.

 

En ting som har formet meg, spesielt mentalt, er svømmekarrieren min. Også det å være en del av de svenske spesialstyrkene har lært meg at vi alle kan oppnå mer enn vi trodde var mulig, hvis vi bare vil det nok og går helhjertet inn for det.

 

Første gang jeg hørte om Nu Skin, tenkte jeg: Dette er muligheten jeg har drømt om. En fleksibel forretningsmulighet, hvor jeg har kontrollen og kan velge suksess. Aspekter ved en tradisjonell virksomhet, som produkter og distribusjon, er allerede tatt hånd om, og dermed er det helt opp til meg å velge suksess.

 

Jeg stilte meg selv de samme spørsmålene som du sannsynligvis stiller deg selv nå, mens du leser dette og undersøker forskjellige sider ved Nu Skin-muligheten. “Er det verdt det? Klarer jeg det?” Jeg valgte å starte opp samtidig med at jeg fortsatte undersøkelsene.

 

På mitt første Kick Off-møte så jeg topplederne og innså at de har alt og lever det livet jeg har drømt om siden jeg var 11 år gammel. Så ja, det er verdt det! Jeg så også at det var mange forskjellige mennesker med ulik bakgrunn, og tenkte at hvis de kan, så kan jeg også.

 

Ønske om et bedre liv overvant usikkerhet og frykt. Jeg bestemte meg der og da, i oktober 2011, at dette skulle være min karriere og livsverk. For meg er tiden fra LOI til Team Elite ren utdannelse. Etter 31 måneder i bransjen er jeg nå Diamond Executive og har en internasjonal forretning, hvor jeg daglig jobber med de beste av de beste.

 

Hver eneste dag er fylt med suksess på alle nivåer. Jeg har en passiv inntekt, og gutten i meg er henrykt og takknemlig overfor både Nu Skin og deres mulighet samt meg selv som bestemte meg for å oppnå drømmene mine.

 

Mitt personlige råd til deg som er ny, er: Sett i gang og tro på deg selv, og delta på en Convention så fort du kan!

 

Sørg for at du ser de ekte verdiene. Skriv ned drømmene dine og hva du vil ha ut av livet. Drøm stort hver dag! Bestem deg for at det kun er en vei fremover, og det er veien til suksess.

 

Divider