Olga og Andrey Trofimovy

Olga og Andrey Trofimovy

olga_andrey

Før vi begynte å jobbe med Nu Skin, hadde Olga og jeg forholdsvis stor suksess i forretningslivet. Vi hadde jobbet lenge for et av de beste eiendomsmeklerfirmaene i Russland; Olga i 11 år, jeg i 17. Gjennom hardt arbeid og utholdenhet hadde vi oppnådd velstand, ikke mange i samme bransje hadde oppnådd det samme som oss.

 

“Å jobbe sammen som et team skaper en synergistisk effekt!” Dette er vårt familiemotto. Vi drømmer store drømmer og setter ambisiøse mål, vi følger planen for suksess og oppnår et mål av gangen. Vi suger til oss ny lærdom som en svamp! Etter syv års jobbing, oppnådde fire agenter (inkludert Olga) status som "Millionær" (den høyeste tittelen i et eiendomsmeklerfirma). Jeg jobbet som leder av det beste teamet i åtte år. Men; i tradisjonell forretningsdrift er det en viss grense for inntekt. Det er umulig å jobbe 25 timer i døgnet, og jeg befant meg plutselig i en slags personlig krise, både som ansatt, som spesialist og som forsørger.

 

Olga og jeg var på utkikk etter noe vi ikke helt visste hva var. Blant annet ønsket Olga å gjøre livet sitt mer interessant og fargerikt. Dette var bakgrunnen for at vi bestemte oss for å delta på Nu Skin Expo den 16. september 2013. På vei hjem etterpå tenkte vi på det vi hadde sett og følte begge at dette var akkurat det vi hadde drømt om.

 

Ja, vi er bare ved begynnelsen ennå.

Etter halvannen måned ble vi Executiver, etter to måneder Gold Executiver, Vi har skapt ent team på over 50 mennesker; en gruppe av likesinnede som er på forskjellige nivåer i kvalifikasjonsprosessen.

 

Når vi ser tilbake på vår korte periode med Nu Skin, vil vi gjerne dele historien vår og noen viktige prioriteringer for å bygge opp en forretning:

 

1.       Forlat komfortsonen din

2.       Ha en drøm, sett klare mål og planlegg fremover

3.       Lær, lær og lær!

4.       Lytt til andre og vær positiv

5.       Ikke dupliser eller kommuniser med andre enn de som virkelig vil lytte og lære

 

Hvorfor Nu Skin?

Det setter oss i stand til å ha en stabil og ubegrenset ekstrainntekt. Vi får jobbe i et team med suksessrike ledere– Elena og Sergey Shulikovy som har skapt en ekte og avansert forretningsorganisasjon. Vi er også veldig takknemlige for vår upline, Svetlana Mosalova.

 

Vi har alltid ønsket å ha en gjentakende inntekt, la nye seire føye seg til de tidligere og bli Team Elite Executiver, å jobbe med et av de raskest voksende, mest pålitelige internasjonale selskapene og til å bli selvstendige og uavhengige.

 

 

Olga og Andrey Trofimovy

 

gold executives

Divider