Csanyi Judith

Csányi Judit

judit

Min suksesshistorie er enkel og noe som kan skje for alle som tar seg tid til å forstå Nu Skin-muligheten - og som kan fokusere på mål i livet.

 

Jeg vokste opp i Japan, noe som var en kulturell og spennende opplevelse. Å leve i et multikulturelt miljø har hjulpet meg til å bygge et solid fundament i livet. Jeg reise tilbake til Ungarn for å gjøre ferdig en grad i Internasjonal handel og startet min karriere i en bank. Etter ti år med hardt arbeid og engasjement oppnådde jeg lederposisjoner i flere firmaer. Det jeg savnet var kreativitet. Jeg bestemte meg for å begynne innen marketing og starte mitt eget firma.

 

Jeg elsket friheten og utfordringene det ga å drive for meg selv. Men forretningen led under mangel på kapital, inntektene var ikke regelmessige og utgiftene store. Selv om jeg ble en ekspert på markedsføring og lisensiering i regionen, reiste mye og følte meg lykkelig og suksessrik, så var jeg bekymret over mangel på fritid og en stabil inntekt.

 

En barndomsvenn introduserte meg for Nu Skin i oktober 2008. Etter det første forretningsmøtet følte jeg virkelig at Nu Skin var noe for meg - en spennende ny mulighet. Det tok meg et år å bli Ruby Executive. Det var en spennende periode hvor jeg virkelig forstod Nu Skins visjon.

 

Moren min fulgte meg på Ruby-reisen; en reise som endret livet mitt. Seks måneder senere ble jeg Emerald og var veldig glad for det, men deretter tok det lang tid å nå neste nivå. Jeg har forstått nå at jeg ikke kunne ha blitt Diamond tidligere - jeg trengte å utvikle lederegenskaper og personlig styrke.

 

De siste fem årene har jeg deltatt på alle Conventions i USA og Europa. Jeg fortsatte med å jobbe hardt, noe som er avgjørende for å få suksess. Da Nu Skin introduserte konseptet med tidsbegrensede tilbud, følte jeg at det var det rette tidspunktet for meg å reise og finne nye, sterke ledere til Diamond-kvalifiseringen min. Året 2013 handlet for meg om integritet, forandring, reising, det å forlate min komfort-sone og å møte nye mennesker. Jeg endret min daglige rutiner og hva jeg spiste, i tillegg begynte jeg å trene. Jeg tok opp språk jeg en gang hadde kunnet og tilbrakte tid med de rette menneskene. Alle disse tingene brakte styrke inn i organisasjonen min også - jeg elsker dupliseringens makt.

 

Jeg fullførte Diamond-kvalifiseringen min i oktober 2013 med det tidsbegrensede tilbudet på TR90. Samme måned hjalp jeg to av mine frontline Executiver til å bli Ruby. Jeg vant kampen over meg selv, noe som har gjort meg sterkere og gjort meg i stand til å hjelpe andre med å overvinne deres problemer.

 

Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten, for å samarbeide med et verdensledende selskap og å ha så flotte rollemodeller, både fra selskapet og blant distributørene. Jeg har arbeidet med kundeservice selv, så jeg vet hva det betyr å få førsteklasses service. Jeg føler at jeg er på rette sted med Nu Skin.

 

Jeg er takknemlig for min upline som ga meg sjansen, og for å ha gitt meg tiden til å modnes for denne spesielle pintittelen. Jeg elsker å jobbe sammen med alle jeg har møtt disse årene.

 

Målet mitt for 2014 er å skape en sterk Blue Diamond-forretning og å multiplisere antallet Rubies i organisasjonen min. Det er stor vekst forute og fremtiden er lys!

 

Med Nu Skin kan jeg leve ut drømmene mine. Inntekten min er sikrere enn noen gang før, jeg er omgivet av flotte mennesker og lever et internasjonalt liv. Tusen takk, Nu Skin!

Divider