Hilde & Heinz Haiser

Hilde & Heinz Haiser

hilde_heinz

I november 2010 ble vi presentert for ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System II. Vi registrerte oss som Nu Skin-distributører samme måned. Sponsoren vår sa at det var en god idé å få 1000 PSV i november. Vi ante ikke hvorfor, men vi gjorde det. Takket være vår entusiasme over de fantastiske resultatene Galvanic Spa-produktene ga, var vi i stand til å få mange andre like entusiastiske og et PSV på 4500 på kontoen vår i desember. Vi ble Executive uten egentlig å vite hva det betydde.

 

Vi er alle vanemennesker, så vi gjorde bare det samme om igjen og om igjen. Det ga oss trygghet og hjalp oss med å finne vår egen vei i forretningen. Den positive drivkraften fortsatte, og i september deltok vi på Ruby-reisen til USA. Vi oppnådde Diamond-tittelen i oktober 2012.

 

Et godt team er avgjørende for suksess. I organisasjonen vår fokuserer vi på gode treninger, å skape dybde og å fremme teamarbeid. Vi vil gjerne takke sponsorene våre for å ha introdusert oss for Nu Skin og vår upline som alltid stiller opp med råd og hjelp.

Divider