Hanno Korf & Adele Deacon

Hanno Korf & Adele Deacon

hanno_adele

Hanno Korf:

Før Nu Skin, jobbet jeg i forretningsverdenen. Jeg hadde en høy stilling et et av de fire største revisjonsfirmaene i verden. Jeg hadde tittel, image, lekre biler og dyre dresser, og både familie og venner var imponert over alt jeg hadde fått til. Men jeg var ikke engang i nærheten av å ha oppnådd de store drømmene mine. Jeg kunne ikke gi familien min en brøkdel av det jeg hadde drømt om; livet hadde ikke blitt som jeg hadde forestilt meg det.

Dermed begynte jeg å lese bøker som handlet om økonomisk frihet. Men jeg syntes alt handlet om "økonomi", ikke "frihet", som var det ordet jeg var interessert i. I stedet for å bryte ut, fortsatte jeg med å bytte jobber og håpe at lønnsøkningen ville hjelpe meg med å skape en passiv inntekt. Det føltes som en av de drømmene hvor du løper og løper for å komme unna noe, men ikke kommer av flekken.

En venn introduserte meg til Nu Skin - hun er også min ekskone og moren til mine to vakre døtre. Hun "visste" at jeg ville være intressert.

Jeg var overhode ikke interessert i å delta i en "pyramidespill-greie". Jeg følte meg høyt hevet over det, og dessuten var den publiserte gjennomsnittsinntekten helt latterlig. Jeg trodde overhode ikke på at noen av disse menneskene kunne tjene så mye penger. Men jeg så at selskapet var registrert på New York Stock Exchange. Jeg brukte min erfaring fra revisjonsfirmaet til å foreta en grundig granskning. Fakta og bevisene var der - men jeg kunne fremdeles ikke tro det. Jeg tenkte at hvis jeg starter, så ser jeg nok tidsnok hva haken ved det er.

Vi hadde ikke noen spesielt god start, vi brøt ingen rekorder eller oppleve umiddelbar suksess. I bakspeilet er det lett å se at jeg var arrogant og lite lærevillig.  Jeg skulle gjøre tingene på MIN måte og ikke som dette tåpelige systemet sa jeg skulle...  Dermed tilbrakte jeg to år med å gjenoppfinne hjulet - og med masse frustrasjon!

Tre måneder etter at jeg hadde startet, møtte jeg Adele. Hun ble imponert over mine ambisjoner og mitt ønske om å bli en suksess, og hun skjønte at dette var en mulighet som bare kommer en gang i livet.

 

Adele Deacon:

Da jeg møtte Hanno, kunne jeg ikke fatte at han kastet bort tiden på noe så dumt som nettverksmarkedsføring. Jeg var alenemor og hadde nettopp flyttet inn til byen fra en småby. Selv om min økonomiske situasjon var desperat, trodde jeg ikke at Nu Skin var noe for meg. Jeg trodde feilaktig at jeg måtte være en selger for å jobbe med denne virksomheten - som jeg ikke måtte - og jeg var veldig negativ til nettverksmarketing fra tidligere erfaringer.

 

Det var først da jeg mistet bokføringsjobben et år senere at jeg revurdert Nu Skins forretningsmulighet.  I starten forstod jeg ikke den ubegrensede passive inntekten Nu Skin tilbød. Jeg samlet alt mitt mot og begynte å snakke med mennesker om produktene og forretningsmuligheten. Jeg skjønte snart at det ikke var vanskelig i det hele tatt. Jeg måtte bare tro på at jeg, som alle andre, kunne bygge opp en vellykket forretning.

 

Etter to vanskelige år hvor vi prøvde å gjenoppfinne hjulet, ble Ruby og falt tilbake til Gold, hadde vi sett at Nu Skin var svaret på alt vi jobbet for. Vi måtte forplikte oss, lære av suksessrike mennesker og kopiere dem; vi trengte å bli kjent med og følge systemet. Fra det punktet ble det lettere måned for måned. Det var da vi forstod at dette er noe alle kan gjøre.

 

I dag har det gått ytterligere tre år. Blue Diamond-statusen falt ikke ned i fanget vårt, den krevde hardt arbeid og fokus. I starten jobbet vi for vår egen suksess, men da vi begynte å jobbe for andre menneskers endret alt seg. Vi har ikke kommet så langt fordi vi er så fantastiske, snarere fordi vi har fokusert på å gjøre menneskene i teamet vårt fantastiske.

 

Spørsmålet er ikke hvor hardt vi har jobbet, spørsmålet er:  “Var det verdt det?” Vi har ikke ord til å beskrive det. Livet vårt har endret seg til det bedre på alle måter. Ved siden av å ha en høyere inntekt enn vi hadde kunnet forestille oss, har vi også mer tid. Mer tid til å gjøre de tingene vi alltid har hatt lyst til, mer tid til ungene, mer tid for oss selv; ingen sjef, ingen ansatte, ingen rushtrafikk om morgenen... Bare livet - og det er fantastisk!

 

Det er først nå vi forstår hva økonomisk frihet betyr. Så ser vi bare "frihet", "økonomisk" er bare et ekstra ord som gir enda mer frihet.

 

Vi utfordrer folk hver dag:

 

“Hvorfor jobber du så hardt? Hvorfor går du på jobben hver dag?

Sliter du hver dag fordi du har et mål i fremtiden, drømmer?

Eller sliter du hver dag bare for å betale regningene?

Du må forstå at det er forskjell, og du må forstå at du har et valg."

 

En spesiell takk til våre mentorer: George og Elaine Calligeros. Takk for alt dere har gjort for å hjelpe og inspirere oss til suksess.

 

En enda større takk til alle de fantastiske menneskene i teamet vårt. Dette er bare begynnelsen - vi stanser ikke før vi kan dele denne vidunderlige livsstilen med dere.

Divider