Dan & Liana Barnoş

Dan & Liana Barnoş

Dan_Liana

Jeg ble introdusert til Nu Skin i desember 2008, på et tidspunkt jeg hadde oppdaget at mange aspekter ved livet mitt ikke gikk overens med hva jeg ønsket meg eller drømte om – og ikke med den jeg gjerne ville være.

 

Jeg er lege og føler at det er en forpliktelse for livet. Jeg hadde to jobber: En som lege som nettopp hadde startet spesialisering, og en som samarbeidspartner i et multinasjonalt legemiddelfirma. Det ble mindre og mindre tid til barna og familien.

 

Jeg deltok på et møte og fikk sansen for Otto Baloghs innstilling. Han overbeviste meg, men allikevel ville jeg ha svar på en del spørsmål. Etterhvert som jeg fant svarene, ble jeg mer og mer overbevist, og i januar 2009 ble jeg Nu Skin-distributør. Dan var fremdeles skeptisk, takket være hans juridiske bakgrunn, men han var støttende og stolte på meg da jeg sa at denne forretningsmuligheten var unik.

 

Ting begynte å bevege seg fremover og oppover, spenningen økte, og det samme gjorde resultatene: Executive, Gold og så Ruby innen fem måneder. Dan ble mer og mer involvert, noe som innebar store fordeler for oss begge, og han var snart helt engasjert i forretningen. Jeg tror at vi tiltrakk oss eller rettere sagt ba universet om denne muligheten, selv om vi helt i begynnelsen hadde helt ulike perspektiver. Vi føler oss hjemme på veien til suksess og er klar over at dette er en mulighet som bare kommer en gang i livet - en sikker vei til frihet, uavhengighet, utvikling og fremgang; oppfyllelsen av våre drømmer for oss selv og for barna våre, Alexia og Marc.

 

Det har blitt en livsstil for oss og noe vi brenner for å dele med andre: Den fantastiske, unike Nu Skin-muligheten og -kulturen.

Engasjementet vårt har gjort oss i stand til å oppfylle drømmen om Diamond-tittelen, og mange andre mål og drømmer venter. Vi tror at ved å ha en drøm, bestemme deg og sette i gang, begynner du å endre verden. Du blir en forandrende kraft og ingenting blir umulig. Vi tror på menneskers skjønnhet og potensial, og med Nu Skin kan alle drømmene dine gå i oppfyllelse, hvis du bestemmer deg for at du vil ha mer ut av livet!

 

Vi er takknemlige hver dag for å ha Nu Skin i livet vårt - og i barnas liv. Vi vil gjerne takke grunnleggerne av selskapet, kontoret i Budapest, treningssystemet i OTG/S7S og sist, men ikke minst: vår upline.

 

Liana & Dan Barnoş

 

Divider