Claudia Sandra López Lozano

Claudia Sandra López Lozano

Claudia

Jeg har blåst ut lysene for min første "Nuskinske" fødselsdag i Utah. Det var magisk!

 

Da datteren min Leni ble født og den verste økonomiske krisen i Spanias historie inntraff, ble jeg nødt til å stoppe opp og tenke. Kom jeg til å ha nok tid til familien min? Var jeg villig til å legge min økonomiske fremtid i hendene på det ustadige finansmarkedet? Svarene var henholdsvis "nei" og "det ser sånn ut".

 

Med erfaring innen markedsføring og salg, i tillegg til å være den fødte opprører, visste jeg at den tradisjonelle forretningsmodellen (studere – ta en master – jobbe – bli forfremmet – jobbe i det samme firmaet til du blir pensjonist) ikke passet inn i mitt liv. Jeg jobbet en stund, men følte at jeg tørket ut. Jeg ble nødt til å forandre svarene på de to spørsmålene mine.

 

Jeg endte der jeg skulle ved en tilfeldighet. Jeg ble introdusert for produktene og kjøpte dem uten å nøle, men det at jeg aldri hadde hørt om dem før gjorde meg nysgjerrig. Dermed begynte jeg undersøkelsene mine. Siden jeg er opptatt av markedsføring, brukte jeg fire måneder på å undersøke alt jeg kunne om selskapet: Produktene, markedet, konkurransen, bransjen... ALT! Det virket perfekt. Jeg var så fascinert av resultatene jeg fikk av å bruke produktene at jeg bestemte meg for å kaste meg ut i det. Jeg begynte å jobbe med Nu Skin i den lille tiden jeg hadde til overs, ved siden av firmaet mitt og datteren min (som bare var en baby på den tiden). Og se på meg nå!

 

Arkitekter, forleggere, journalister, selgere, helseeksperter, ingeniører, farmasøyter, ernæringsfysiologer, husmødre og ektemenn, advokater, statsansatte osv... alle har noe til felles: De er entreprenører, de er visjonære og de er medlemmer av teamet mitt. De er også "Rebels with a cause", akkurat som meg; de føler at det tradisjonelle systemet ikke er nok og har derfor bestemt seg for å ta kontroll over egen økonomi og tid. Takket være dem kan jeg dele min historie med deg!

 

Teamet er nøkkelen, i tillegg til å alltid ha klart for deg hvorfor du besluttet å delta i dette prosjektet; ditt "hvorfor". Det er viktig å kunne støtte seg på partneren sin, som passer datteren min når jeg er på reise (jeg ofrer litt av tiden jeg kunne ha hatt sammen med henne nå, for å kunne gi henne mye mer tid i fremtiden).

 

Takk til alle crosslines i Spania, som har lært meg nesten alt! Takk til mine uplines; de er alle fantastiske lærere. Takk til selskapets ansatte for deres kontinuerlige støtte. Takk til alle på teamet mitt, fordi de er som en vulkan, en sann kilde til energi, og for at de stolte på meg.

 

Takk Nu Skin for å finnes!

 

Vi ses på neste reise for Emeralds, som jeg er nå! Mitt neste mål er å bli Nourish the Children-ambassadør, det viktigste av alt.

Divider