Aram Palacio Cobano

Aram Palacio Cobano

aram-palacio-cobano-1

Mitt navn er Aram Palacio Cobano.

 

Jeg studerte til å bli tolk og oversetter. Rett før avsluttende eksamen fikk jeg muligheten til å oversette et par bøker profesjonelt, men så oppdaget jeg plutselig hvor mye jeg kjedet meg. Jeg bestemte meg for å gjøre et forsøk i forretningsverdenen i stedet.

 

Jeg var altfor ung, uerfaren og ambisiøs, og mitt første store forretningseventyr mislykkedes katastrofalt - og jeg trakk venner og investorer som hadde stolt på meg med i fallet.

 

I en alder av 26 var jeg bankerott, mitt gode rykte var ødelagt og jeg hadde en følelse av at livet mitt var over.  

 

Det var noe i veien med meg - jeg var altfor ambisiøs og hadde et behov for suksess som hadde drevet meg til å ta for mange sjanser og dårlige avgjørelser, helt til kanten av stupet.

 

Jeg bestemte meg for å stanse helt opp og forsøke å finne ut hvor jeg hadde mistet retningssansen. Mens jeg leste forskning om menneskets hjerne og følelser, fant jeg grunnlaget for alle positive forandringer i livet mitt: Gestaltterapien.

 

I nesten 10 år har jeg utdannet meg selv i forskjellige teorier om personlig utvikling: Gestalt, humanistisk coaching, nevrolingvistisk programmering, lederskapsprogrammer, enneagram...

 

For fire år siden begynte jeg å jobbe som coach, arrangerte workshops om personlig utvikling og prøvde å hjelpe folk til å bli frie, glade og i følelsesmessig balanse.

 

I oktober 2013 introduserte min venn Emma (min nåværende upline) meg for forretningen. Jeg kjente Emma veldig godt, siden jeg hadde vært hennes coach og terapeut gjennom flere år.

 

Jeg snakket med partneren hennes, Vanessa, og så en demonstrasjon, og deretter lovet jeg å undersøke muligheten grundig.

Etter en hel måneds undersøkelser på utkikk etter tegn på svindel, og etter å ha gjort en demonstrasjon på moren min (med spektakulære resultater!), bestemte jeg meg for å sette i gang. Entreprenøren i meg våknet igjen, etter å ha sovet i mer enn ti år.

 

I november skjedde to viktige ting: Jerónimo Gazquez og Paz Sanromán kom til byen og forklarte meg hvordan forretningen fungerer. Noen få dager senere kom Lars Kroll og holdt en forretningspresentasjon. Plutselig innså jeg at dette er min forretning, jeg kan holde presentasjoner som Lars. Jeg hadde også Paz og Jero, som var helt fantastiske, til å lære meg om forretningen.

 

Jeg startet kvalifiseringen i desember og ble Executive i jarnuar. Alt gikk veldig fort. Mine mange års erfaring innen personlig utvikling har gjort at nettverket mitt vokser konstant. De stoler på meg, og vet at vi ved å jobbe som et team kan oppnå absolutt alt vi ønsker oss.

 

I juni 2014, syv måneder etter jeg begynte, ble jeg Emerald.

 

Jeg vil bli Blue Diamond før vinteren 2015, og deretter Team Elite. Det viktigste for meg er personlig frihet, og å hjelpe andre med å oppnå det gir meg den ubegrensede energien jeg har følt helt siden starten. Drømmen min er å grunnlegge en non-profit organisasjon hvor organisasjoner og mennesker med økonomiske begrensninger kan få kurs i personlig utvikling, slik at vi kan skape et fritt og sunt samfunn.

 

Til de av dere som begynner nå, jobb lidenskapelig med Executivene dine, kjemp hver dag for deres vekst og stabilitet, engasjer deg i deres drømmer som om de var dine egne - og på et tidspunkt, da du har sluttet å tenke over det, vil dine drømmer ha gått i oppfyllelse.

Divider