Suksessreise

success-trip-banner-2

Nu Skin EMEA feirer distributørenes fremgang på mange forskjellige måter, og EMEA Suksessreise er en av de aller beste måtene vi anerkjenner suksess på.

 

Distributørene våre jobber hardt med å fremme Nu Skins produkter og mulighet, og vi ønsker å belønne dem på best mulig måte. Hvert år tar EMEA Suksessreise de kvalifiserte distributørene med til eksotiske, spennende og morsomme reisemål rundt om i verden.

 

Under kan du oppdag tidligere og kommende reiser. Bildene og videoene vil garantert få deg til å drømme om å reise til disse vakre stedene sammen med oss!

 

 

Har du lyst til å bli med på den neste reisen?  Kontakt oss for å få vite hvordan.

 

 

SEPTEMBER 2017 – PUGLIA, ITALIA: EN HEMMELIG PERLE I SØR-ITALIA

puglia

Puglia, også kjent som Apulia, ligger i "stilletten" til Italias støvel. Her finner du landets lengste kystlinje og nesten ingen turister. Dette er et fantastisk reisemål med fine, små landsbyer i hvitt og gull, unik arkitektur og spektakulære strender. Kvalifiser deg til september 2017 EMEA suksessreise og oppdag alt denne skjulte juvelen har å tilby deg!

2017 – Cape Town, Sør-Afrika: Ikonisk skjønnhet, variasjon & vitalitet

cape-town-success-trip-2017

Cape Town er den eldste byen i Sør-Afrika og kjent som et av verdens mest pittoreske steder, med vakre strender, eksotiske landskap og en utrolig historie. I 2017 lot vi distributørene våre oppleve det alt sammen. Vi besøkte fantastiske steder i Cape Town - Table Mountain, vingårder, Cape Point og mye mer. Reisen var en unik og uforglemmelig opplevelse vi nøt å dele med distributørene våre. 

2016 – Miami, USA: En fantastisk opplevelse

MIAMI_v5-01

 

 

I 2016 dro vi  til  et av verdens mest ettertraktede reisemål: Miami! Vi ble møtt av hvite sandstrender, krystallklart vann og den varme solen. De kvalifiserte distributørene ble ønsket velkommen til Loews Hotels & Resorts; et luksushotell i hjertet av det historiske Art Deco-distriktet i trendy South Beach. Det var enda en uforglemmelig reise.

 

2015 – Marrakech, Marokko: hvor farger og kontraster møter en utsøkt kultur

 

 

"Utrolig" "Fantastisk" "En uforglemmelig opplevelse": Dette er bare noen av uttrykkene distributører har brukt for å beskrive 2015 EMEA Suksessreise til Marrakech. Distributørene bodde på det luksuriøse, 5-stjerners hotellet Royal Pam Marrakech ved foten av Atlas-fjellene, omgitt av skjønnhet, stillhet og ro. Det var mange morsomme aktiviteter, som å kjøre ATV, kamelridning, besøk i den berømte Marrakech Medina og mye annet. Mat av verdensklasse ble servert gjennom hele reisen. Alle deltakerne hadde sjansen til å feire suksessen sin og nyte førsteklasses luksus. Se bildene i verktøylinjen til høyre.

2014 – Algarve, Portugal: Europas skjulte juvel.

 

 

I juni 2014 to vi distributørene våre med til de vakre, solrike strendene på Algarvekysten i Portugal. Det var den første EMEA Suksessreise noensinne, og deltakelsen var utrolig. Distributørene slappet av på sandstrendene, spiste middag på privat cruise, lærte nye ting, lo masse og hadde det fantastisk sammen. Se høydepunktene fra turen under. Du kommer til å få lyst til å bli med på den neste!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se bilder fra høydepunktene

fra Miami

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbefalinger

Anbefalinger
Anbefalinger

Deltaker på Suksessreise

(2015 Marokko)

En unik opplevelse med eksepsjonelt innhold: Luksus i alle detaljer, entusiasme som fellesnevner, uforglemmelige opplevelser, folk forent i felles begeistring, team styrket av felles interesser, gleden ved å dele øyeblikkene som gjør en forskjell - reisen var en symfoni av farger, følelser og drømmer som gikk i oppfyllelse. Jeg er takknemlig overfor Nu Skin og alle deltakerne som ga meg så mye glede. 

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas og Stefi Kogler – Østerrike

(2014 Portugal)

Suksessreisen var en uforglemmelig opplevelse!

Ikke bare fordi det var en 5-stjernes reise med spennende opplevelser, men også på grunn av alle de nye vennskapene. Denne reisen har alt - fra eventyr og moro til kulinariske opplevelser. Vi sørger for en masse spennende begivenheter, og det mest givende av alt, er muligheten til å feire suksess sammen!

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
Bli med Nu Skin Bli distributør