Tanea Lombard

Tanea Lombard

tanea-lombard

Min Nu Skin-reise begynte da jeg dro til Johannesburg for å delta på et Principal Estate Agent-møte og Viv Kuttner, som senere ble min upline, inviterte meg til en forretningspresentasjon.

 

Trafikken i Johannesburg gjorde at jeg kom for sent og derfor bare så halvparten av presentasjonen.  Jeg var veldig skeptisk, hvis jeg skal være ærlig. Ikke desto mindre overtalte Viv meg til å gi Nu Skin en sjanse, noe jeg er enormt takknemlig for i dag.

 

Nå jobber jeg fulltid med å bygge opp Nu Skin-forretningen min og blir stadig overrasket over friheten, tiden og fleksibiliteten jeg opplever. I dag planlegger jeg arbeidstiden min rundt mine tre barns hockeykamper, dansekurs og tennistimer, i tillegg til min veldig støttende manns omfattende reiser. 

 

Jeg kunne aldri ha gjort dette uten støtten og vennskapet jeg opplever i det fantastiske teamet mitt. Denne forretningen har lært meg utholdenhet og iherdighet samt hvordan man setter mål og når dem.

 

Nu Skin har forandret livet mitt for alltid. Jeg ønsker alle andre på denne reisen samme suksess som jeg selv har opplevd.

Divider