Samir & Paula Jamal

Samir og Paula Jamal

Samir  Paula Jamal-white2

Før de begynte med Nu Skin, jobbet Samir som forretningskonsulent i Mosambik, langt unna familien, mens Paula var førskolelærer. Samir ble introdusert for Nu Skin-muligheten via Skype og ble imponert over selskapet og dets "go-to-market"-strategi. Paula kom ombord 3 måneder etter at Samir startet med forretningen.

 

«Drømmen vår er å være frie, uten sjefer, og ha masse kvalitetstid til oss selv og døtrene våre; noe som aldri virket mulig før Nu Skin.

 

Vår største motivasjon er jentene våre, familien og fremtiden. Vi har lært enormt mye og oppdaget egenskaper vi ikke visste at vi hadde. Vi er heller ikke skeptiske til hudpleie- og kosttilskuddsbransjen lenger; vi er mer opptatt av å leve sunt og videreføre gode vaner til døtrene våre.

 

Det er viktig for oss å skrive ned målene våre, ikke bare fordi det tvinger oss til å klargjøre hva vi ønsker, men også for å motivere oss til handling, gi en oversikt over mulighetene, hjelpe oss med å overvinne motstand og gjøre oss i stand til å se - og feire - fremgangen vår. Men selvfølgelig kommer det tilbakeslag og motgang innimellom, konstante utfordringer, frustrasjoner, tvil på seg selv, tanker om å slutte... selv om det å slutte i vårt tilfelle ikke er noe alternativ!

 

Da vi startet, fantes det ikke noen Nu Skin-nettside på portugisisk, det var ingen oversatte produktinformasjonssider og veldig få produkter tilgjengelig på markedet. Vi hadde ingen støtte fra familie og venner… og våre nærmeste uplines var fra Barcelona og USA. Vi hadde alle mulige grunner til ikke å gå videre, men vårt HVORFOR, vår selvtillit, vår tro på Nu Skin og på produktene var så stor at vi gjorde det allikevel. Vi lærte ved å lese, se videoer, ringe kundeservice og skype med uplines.

 

Vi prøver å sette et godt eksempel og deler historien vår med teamet. Det er viktig å være positiv. Vi ser på hvert medlem av teamet vårt som om de var oss da vi startet virksomheten, og vi hjelper dem med å øke selvtilliten deres før de blir selvstendige. Vi har hatt teammedlemmer hvor det tok noen få uker, andre hvor det tok måneder. Underveis har vi det moro. En gang overhørte vi noen si: "Hvis du ikke har det moro, gjør du det ikke riktig!", og det er helt sant!

Suksess oppstår utfra det du gjør hver dag. Og ja, det har vært øyeblikk hvor vi ikke trodde vi ville lykkes. Men da de øyeblikkene kom, tok vi en pause og holdt en brainstorming på hva vi gjorde feil. Det er lettere å skylde på andre når du mislykkes, men det er ikke det som får deg videre.

 

På Marbella Success Summit i 2015, sa Nathan Ricks: “Hvis du lukker munnen, stenger forretningen!”  Det bygger vi på. Vi er stolte av og elsker det vi driver med, så hvorfor ikke fortelle det til verden?

 

Hvis du synes det er pinlig, kanskje du burde ta et skritt tilbake og jobbe med selvtilliten din?

 

Dette er trinnene til suksess vi lærer de andre i organisasjonen vår:

 

Dupliser. Ikke bare gjør det vi forteller deg du skal gjøre, gjør det vi faktisk GJØR! Eller enda bedre: La oss gjøre det sammen!

 

På portugisisk har vi et ordspråk som sier "Roma e Pavia não se fizeram num dia", hvilket betyr "Roma og Pavia ble ikke bygget på en dag." Store prosjekter tar tid og bygges opp ett trinn av gangen. Dette hjelper oss til å holde fokus på hovedmålet vårt hver dag. Å slutte er aldri noe alternativ for oss!

Divider